Conectați-vă cu noi

ADMINISTRAŢIE

Târgoviște City App, aplicaţie mobilă pentru promovarea oraşului şi comunicare rapidă cu cetăţenii!

Publicat

pe

Primăria Târgovişte a făcut paşi importanţi în ceea ce priveşte comunicarea cu cetăţenii, prin lansarea unei aplicaţii pentru mobil, care este în acelaşi timp ghid turistic digital şi platformă de raportare incidente.

„Târgoviștenii vor putea sesiza în timp real problemele întâlnite în oraș legate de străzi, ordinea publică, siguranța circulației, spații verzi și spații de joacă, construcții, transport în comun, utilități și alte probleme diverse.

Pentru a asigura o comunicare transparentă și eficientă, raportările se vor face doar cu autentificare (număr de telefon și adresa de email personală). Datele cu caracter personal nu vor fi dezvăluite și nu vor fi văzute decât de dispecerii departamentelor Primăriei”, a explicat primarul Daniel Cristian Stan.

Aplicația mobilă Târgoviște City App oferă constant informații utile legate de trafic, serviciile medicale, știrile și noutățile primăriei dar și evenimentele care se desfășoară în oraș. Tot prin intermediul aplicației se pot urmări programele și evenimentele sportive și culturale, recum și informații despre activitățile dedicate comunității.

Târgoviște City App este disponibilă gratuit în Google Play şi App Store. Aplicația este deservită de website-ul cu același nume www.targovistecity.ro unde se găsesc același informații în varianta de desktop.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Lucrările la Creşa nr. 8 Târgovişte (Micro 9) au ajuns la ultimele finisaje

Publicat

pe

Un buchet de investiţii în domeniul educaţional se dezvoltă puternic în microraionul 9 din municipiul Târgovişte. În viitorul foarte apropiat, aceste instituţii vor fi date în folosinţă. Vorbim aici despre Şcoala Mihai Viteazul, un complex destinat învăţământului gimnazial cum puţine există în România, reclădit, recompartimentat şi modernizat aproape de la zero şi într-un timp record, despre Grădiniţa „Rază de Soare” şi despre Creşa nr. 8, obiectiv inspectat astăzi, 14 iulie, de primarul Cristian Daniel Stan, viceprimarul Cătălin Rădulescu şi administratorul public Gabriel Boriga.

Creşa nr. 8, pe care reprezentanţii administraţiei publice vor să o deschidă în această toamnă, este o investiţie finanţată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. În momentul de faţă, se lucrează intens la dotările interioare şi la ultimele finisaje. În afară de reabilitarea şi modernizarea corpului vechi, de aproximativ 300 mp, a mai fost ridicată o clădire nouă, cu o suprafaţă de peste 800 mp. Asta înseamnă, a spus primarul Cristian Daniel Stan, că instituţia va putea face faţă tuturor solicitărilor venite din partea cetăţenilor din Târgovişte.

În acelaşi context, în municipiu se execută lucrări de reabilitare şi modernizare la creşele 13, 14 şi 16. A mai precizat edilul Târgoviştei că, în perioada următoare, se va deschide și la creşa nr. 2 şantierul de reabilitare şi modernizare.

„Toate aceste proiecte cu finanţare nerambursabilă, prin PNDL, fac parte dintr-un program de dezvoltare a infrastructurii educaţionale fără de precedent, cum nu s-a mai derulat până acum în municipiul Târgovişte”, a declarat Cristian Daniel Stan.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Lista primăriilor din Dâmbovița care au primit fonduri de la Guvern pentru remediere pagube calamități

Publicat

pe

Guvernul a alocat fonduri, ieri – 13 iulie 2020, mai multor primării din județul Dâmbovița, pentru remedierea pagubelor produse de fenomenele meteorologice extreme. Intervențiile vizează refaceri de drumuri locale sau comunale, poduri și podețe sau construcții hidrotehnice

De asemenea, informează Instituția Prefectului, în decursul zilei de ieri, au fost înaintate note de fundamentare în vederea emiterii unor Hotărâri de Guvern pentru alocarea de sume din Fondul de intervenție și Fondul de rezervă la dispoziția Guvernului pentru alte 11 localități din Dâmbovița.

Fonduri alocate în județul Dâmbovița prin HG 531 / 13 iulie 2020:
– Orașul Pucioasa : 131.000 lei
– Comuna Bezdead: 55.000 lei
– Comuna Pietroșița: 230.000 lei
– Comuna Runcu: 100.000 lei
– Comuna Sălcioara: 35.000 lei
– Comuna Valea Lungă: 370.000 lei
– Comuna Vișinești: 160.000 lei
– Comuna Vlădeni: 450.000 lei
– Comuna Voinești: 105.000 lei
– Comuna Vulcana-Băi: 90.000 lei
– DJ 712 A Runcu – Râu Alb: 10.000 lei

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!