Connect with us

Dâmboviţa

Liderii PNL Dâmboviţa nu mai au timp să comunice în plan judeţean de când cu funcţiile primite la Bucureşti!

Publicat

pe

Liderii PNL Dâmboviţa au pus-o, cel puţin la nivelul funcţiilor în actualul guvern sau prin varii instituţii! Şi, fiindcă sunt foarte ocupaţi cu treburile pe la Bucureşti, evident, nu mai au timp să comunice în plan judeţean. A trecut mai mult de o lună de când liberalii dâmboviţeni nu au mai ieşit în cadrul unei conferinţe de presă. Nu mai vin pe reţea nici măcar comunicate!

Pe preşedintele Virgil Guran îl mai vedem la televizor, invitat la confruntări cu adversarii politici. De Gabriel Plăiaşu sau Gabriel Grozavu nu mai ştim nimic de când au primit poziţii bune şi bine remunerate pe lângă Ludovic Orban. Numirile nu au fost comunicate oficial, cum era normal. Aşteptăm totuşi semnale.

Ne aşteptam ca un partid aflat la putere şi liberal pe deasupra să ştie să comunice mai mult.

ACTUALITATE

Nu rata „Spectacolul copilăriei” din Parcul Orășenesc Titu!

Publicat

pe

Lume, lume! Primăria Titu organizează, vineri – 31 mai 2024, de la ora 16:00, mare petrecere mare pentru copii, în Parcul Orășenesc. Intrarea este liberă și pentru cei mici – sărbătoriții zilei, cât și pentru cei mari, părinți și bunici. Nu sta pe gânduri! Vino la „Spectacolul copilăriei”!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

De necrezut! 20 de hectare cu legume, calamitate într-o comună din ținutul merelor! Vai mama ei de comisie!

Publicat

pe

În urmă cu ceva vreme, o masă densă de grindină a căzut peste plantațiile de pomi fructiferi din multe localități de pe Valea Dâmboviței. La Pietrari, piatra a făcut ravagii, distrugând în special plantațiile de meri.
S-a întrunit comisia de evaluare a pagubelor produse, alcătuită din reprezentanți de la Primăria Pietrari, Direcția Agricolă și ISU, și a stabilit, pe hârtie, fapt ce a provocat rumoare și uimire, că grindina a distrus 20 de hectare cultivate cu legume. La Pietrari! În nota de constatare a fost menționat că au fost distruse și 40 de hectare de porumb și 600 de hectare de pomi fructiferi.

„De unde? Păi, ne batem joc? 20 de hectare cultivate cu legume nu sunt pe toată Valea Dâmboviței. Nu poți să te faci de râs și să spui că la Pietrari au fost 20 de hectare de legume calamitate. Pe mine nu mă interesează cine a făcut parte din comisie, pe mine mă doare că ne batem joc. Vina ar fi în mare parte a primarului, că el este administratorul localității. El ar trebui să știe ce culturi există în comună și pe ce suprafețe”, a spus consultantul agricol Mihai Istrate – cunoscător al întregii zone.

Mihai Istrate

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite