Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Sursă nouă de apă pentru oraşul Pucioasa. Cetăţenii sunt invitaţi la faţa locului, să se convingă!

Publicat

pe

Contantin Ana, primarul de la Pucioasa, a venit, astăzi – 3 februarie 2020, la conferinţa de presă organizată la sediul PSD Dâmboviţa, pentru a anunţa că, după 30 de ani de stres, incertitudini şi promisiuni, problema apei potabile în oraş a fost rezolvată.

„Suntem în faza în care realizăm probe de presiune şi lucrăm la finalizarea tuturor documentelor, în vederea efectuării recepţiei. Am convenit cu reprezentanţii Companiei de Apă să înceapă demersurile pentru autorizarea acestei surse de apă”, a spus Constantin Ana.

Edilul a mai vorbit despre o situaţie pe care se va preocupa să o rezolve rapid – aceea a reticenţei şi neîncrederii cetăţeanului în această oportunitate. Locuitorii Pucioasei, care au trăit ani şi ani sub spectrul nesiguranţei în ceea ce priveşte calitatea apei, achiesează mai greu la noua realitate, sunt reticenţi, neconvinşi, nesiguri pe faptul că lucrurile au intrat în normal.

Tocmai de aceea, primarul Constantin Ana este decis să comunice mai mult că concetăţenii săi pe această temă, să le explice cum stau lucrurile acum. Ba mai mult, edilul vrea să îi ducă pe oameni la faţa locului, pe traseul de aducţiune, pentru a le arăta, la firul ierbii, situaţia, faptul că, de acum încolo, nu trebuie să-şi mai facă griji cu privire la potabilitatea apei pe care o primesc la robinet.

Constantin Ana este mulţumit şi de faptul că lucrările la reţeaua de aducţiune au fost finalizate cu mult înainte de termenul stabilit.

„S-a lucrat foarte intens, profesionist. Deşi termenul de definitivare era de 6-8 luni, s-a reuşit terminarea acestei investiţii foarte importante pentru oraşul nostru într-o lună şi jumătate”, a precizat primarul oraşului Pucioasa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Lucrări în grafic la Școala Gimnazială Specială Târgoviște

Publicat

pe

În această perioadă, se lucrează intens la reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale Speciale din municipiul Târgoviște, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Dâmbovița, prin Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului.

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, împreună cu vicepreședintele Luciana Cristea și administratorul public Cristian Avanu, au vizitat astăzi, 29 noiembrie 2022, șantierul școlii speciale din Micro 5. Șeful administrației județene a fost mulțumit de stadiul lucrărilor, remarcând faptul că, în doar câteva luni, imaginea de nou este puternic vizibilă.

Investiția se ridică la aproximativ 8.000.000 de lei, din care 6.000.000 de lei – fonduri europene nerambursabile, iar 2.000.000 de lei sunt asigurate de Consiliului Județean Dâmbovița.

Ne-a precizat președintele CJD că, pe tot parcursul iernii, se va lucra la amenajările interioare. La final, copiii care primesc aici o educație specială vor beneficia de 29 de săli de clasă, 13 cabinete moderne, 4 ateliere, respectiv: tâmplărie, mecanic, croitorie și unul pentru desprinderea activităților gospodărești. Instituția de învățământ special va mai avea în structură trei spații pentru activități specifice: sală multisenzorială, metodică și pentru kinetoterapie. Vor mai avea elevii la dispoziție două laboratoare, de informatică și multimedia, și o bibliotecă. Termenul de finalizare al lucrărilor este 31 decembrie 2023.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște a pregătit un spectacol-surpriză fără precedent în deschiderea Târgului de Crăciun. VIDEO

Publicat

pe

La Târgoviște, Târgul de Crăciun va fi deschis anul acesta, luni – 5 decembrie, la ora 18:00, odată cu aprinderea iluminatului festiv. Astăzi – 29 noiembrie, primarul Daniel Cristian Stan a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că administrația locală a pregătit pentru acest moment un spectacol-surpriză fără precedent în oraș.

Târgul va fi localizat în Piața Tricolorului, Piața Mihai Viteazul și Parcul Mitropoliei, unde vor exista standuri cu produse specifice sărbătorilor de iarnă și concerte de colinde. De asemenea, a mai spus edilul, au fost pregătite foarte multe activități pentru copii, începând cu parada lui Moș Crăciun, în data de 16 decembrie.

VIDEO

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats