Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Protecţia Copilului Dâmboviţa a primit de la Guvern doar 17% din fondurile necesare

Publicat

pe

Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a prezentat, astăzi – 4 februarie 2020, în cadrul unei conferinţe de presă, una dintre „binefacerile” Guvernului liberal Ludovic Orban, care pune în pericol funcţionarea unor instituţii publice la parametri normali.

Din dorinţa de a face economie la bani sau pentru a arăta cât de duri sunt la capitolul alocări bugetare, liberalii au acordat mai puţini bani Direcţiilor Judeţene de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

În Dâmboviţa, a precizat Alexandru Oprea, actuala putere a alocat 9 milioane de lei pentru funcţionarea acestei instituţii, adică mai puţin de 17% faţă de estimarea realizată.

Situaţia este una alarmantă şi se află în atenţia Uniunii Consiliilor Judeţene din România, care a iniţiat deja un demers la Guvern pentru a prezenta aceste lucruri care ies din normalitate.

Conform celor spuse de preşedintrele CJ Dâmboviţa, până în luna octombrie 2020, activitatea din cadrul Protecţiei Copilului Dâmboviţa se va desfăşura fără probleme, dar, dacă nu va interveni o rectificare bugetară, angajaţii nu vor mai putea să-şi primească salariile.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primăria Titu reușește să atragă tinerii din oraș în diferite competiții sportive

Publicat

pe

Activitățile sportive organizate, săptămâna aceasta, de Primăria Titu, în parteneriat cu unitățile de învățământ și Casa de Cultură, în cadrul evenimentului anual „Luna Tineretului”, s-au bucurat de o largă participare a elevilor de gimnaziu și de liceu din oraș.

S-a început cu „Crosul Tineretului”, după care au urmat competițiile de baschet și fotbal, iar pe 30 și 31 mai se va desfășura „Cupa orașului Titu la înot”. Toate cu scopul de a promova un stil de viață sănătos în rândul tinerilor și de a-i implica în activități care să-i țină departe de tentația tehnologiei.

🔵 Rezultate „Cupa orașului Titu la baschet”, 2024:
LOCUL 1: Școala Gimnazială “Pictor Nicolae Grigorescu”
LOCUL 2: Liceul Teoretic „Iancu C. Vissarion”

Premiile au fost înmânate de către: Grigorescu Liliana, Bibliotecar Responsabil la Biblioteca Orășenească Titu – punct de informare europeană și de domnul Florescu Mihai, șef Serviciu Cultură și Sport din cadrul Casei de Cultură Titu.

🔵 Rezultate „Cupa orașului Titu la fotbal”, 2024:
GIMNAZIU:
Locul 1: Școala Gimnazială „Pictor Nicolae Grigorescu”
Locul 2: Liceul Teoretic „Iancu C. Vissarion”
LICEU:
Locul 1: Liceul Tehnologic „Goga Ionescu”
Locul 2: Liceul Teoretic „Iancu C. Vissarion”

Premiile au fost înmânate de doamnele referent cultural, Sandu Gheorghița și Dincă Irinel, din cadrul Casei de Cultură Titu, alături de domnul Adrian Marius Sandu, administratorul public al orașului Titu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței CLM Târgoviște din data de 29 mai 2024

Publicat

pe

De

Consiliul Local Municipal Târgoviște se va întruni, miercuri – 29 mai 2024, de la ora 14:00, în ședință ordinară de lucru, având înscrise pe ordinea de zi următoarele proiecte de hotărâre:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite