Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Cărțile de arhitectură, cadouri perfecte pentru cei pasionați de acest domeniu!

Publicat

pe

Cu toții avem un prieten care este pasionat de un domeniu neobișnuit. Pentru unii dintre noi este unul pasionat de astrofizică. În cazul altora, este vorba de un prieten care are un interes special față de inteligența artificială.

În cercul multora dintre noi există însă acel amic care iubește arhitectura sau designul interior. Dacă și tu faci parte din ultima categorie și ai ajuns aici căutând o idee de cadou pentru un alt pasionat de arhitectură, atunci ești unde trebuie: mai jos ți-am pregătit un top de cărți de la Antic ExLibris care să te inspire.

Cărți în engleză pe care le găsești la un click distanță

Faptul că acum găsim cărțile dorite atât de rapid este un mare avantaj, de care ar trebui să profităm nu doar când vine vorba de cadouri, ci și atunci când dorim să ne relaxăm sau să învățăm noi lucruri. În cele ce urmează îți prezentăm 4 titluri deosebite, pe care chiar dacă vei dori să le oferi în dar cuiva drag, cu siguranță vei fi tentat să le descoperi și tu.
Unde le găsești? După cum am spus și anterior, se află la dispoziția ta în gama de cărți de la Antic ExLibris (cea destinată arhitecturii, desigur), alături de altele la fel de interesante.

● Big Design, Small Budget
Acest volum ar putea intra cu ușurință într-un top 100 cărți despre arhitectură. Este potrivit atât pentru un iubitor al arhitecturii, care își dorește o sursă de inspirație pentru viitorul său proiect, cât și pentru cineva care este în căutare de idei pentru decorarea noii locuințe.

Betsy Helmuth, autorul volumului și unul dintre cei mai cunoscuți designeri de interior, oferă sfaturi și diverse trucuri care te pot ajuta să transformi un spațiu banal într-unul cu personalitate cu un buget mic sau foarte mic.

● Twentieth Century Classics
Volumul lui Dennis Sharp face parte dintr-o serie care își propune nu numai să treacă în revistă clasicii secolului al XX-lea, ci și să disece cele mai reprezentative construcții ale acestei perioade.

Cartea include, printre altele, și desene tehnice menite să expună detaliile clădirilor, dar și viziunea social și umanistă din spatele lor. Secolul XX este o perioadă de bază a arhitecturii moderne, așa că orice pasionat de cărți în engleză, în general, și de cărțile de arhitectură, în particular, va fi încântat să primească acest volum cadou.

● Building Your Own Sustainable and Energy Efficient House
Cu siguranță și tu ai auzit cel puțin un prieten spunând că vrea să trăiască sustenabil. Volumul lui Henry Skates i-ar putea fi de folos. Skates explică cum să construiești o casă cu un buget fix și nu prea mare și având grijă, totodată, ca această construcție să reducă emisiile de carbon și să nu aibă, în general, o amprentă negativă asupra mediului.

● VISIONS OF THE FUTURE: Architecture for the 21st century
Acest volum i s-ar potrivi cel mai bine unui prieten care nu numai că este pasionat de arhitectură, ci și de viitorul spațiilor urbane. Potrivit Martei Serrats, autorul, viitorul le aparține, în mod cert, construcțiilor ecologice, care cel mai probabil vor domina secolul următor.

Însă pentru ca acest viitor verde să fie posibil, eforturile trebuie să vină din partea tuturor: trebuie să învățăm să folosim panourile solare la o scară mult mai largă, să învățăm să construim inteligent, să nu mai risipim resurse și așa mai departe.

Antic ExLibris: magazinul online de unde poți cumpăra cele mai populare cărți de arhitectură

Dacă te-au convins volumele de mai sus, atunci vestea bună este că sunt toate la un click distanță: le găsești pe site-ul Antic ExLibris, brand pe care l-am menționat și mai sus.

Librăria-anticariat Antic ExLibris se poate lăuda cu o gamă impresionantă de cărți în limba engleză, nu doar de arhitectură, ci și de știință sau volume destinate în mod special prichindeilor. Toate sunt disponibile la prețuri accesibile, chiar cele mai bune de pe piață, am putea spune. Așadar, nu ezita să intri pe anticexlibris.ro și să citești mai multe despre volumele succint prezentate în prezentul articol sau să descoperi altele mai pe placul tău! (P)

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate, rapelul în România?

Publicat

pe

Românii care au primit prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate pot efectua rapelul în țară – a decis Comitetul Național de Coordonare. Aceeași regulă se aplică și cetățenilor străini cu drept de ședere în România.

În acest sens, persoanele în cauză trebuie să contacteze reprezentanții centrului de vaccinare ales, de preferat cu cel puțin 72 de ore înainte de data la care ar trebui să li se administreze rapelul.

Apoi, trebuie să se prezinte la vaccinarea cu a doua doză având asupra lor actul de identitate care să ateste legalitatea șederii în România și să facă dovada efectuării primei doze de vaccin, prin prezentarea adeverinței de vaccinare.

După administrarea vaccinului, datele sunt introduse în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), iar pe adeverința de vaccinare se vor completa olograf informațiile privind imunizarea, inclusiv documentele doveditoare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT