Connect with us

Dâmboviţa

Primar Târgovişte: Conducerea PSD de acum este ceea ce avem nevoie! VIDEO

Publicat

pe

Daniel Cristian Stan, secretar executiv al PSD Dâmboviţa şi primar al municipiului Târgovişte, consideră că Partidul Social Democrat nu ar fi pierdut atât de mult la capitolul imagine, într-un timp aşa de scurt, dacă ar fi ascultat vocea aleşilor locali.

Din fericire, PSD se află acum în proces de reconstrucţie, atât la nivel central, cât şi în teritoriu, iar premisele sunt foarte bune – spune primarul Târgoviştei, care apreciază, de asemenea, că oamenii aflaţi în acest moment la conducerea PSD sunt exact ceea ce are nevoie partidul pentru a recâştiga încrederea românilor.

„Nu am fost niciodată un partizan politic şi, atunci când nu m-am simţit confortabil să vorbesc despre partid, despre conducerea partidului, nu am făcut-o. De data aceasta, cred că este ceea ce avem nevoie la nivelul conducerii partidului. Nu m-aţi auzit niciodată vorbind de Dragnea sau de… Acum, repet, cred că este ceea ce avem nevoie.

Salut decizia preşedintelui interimar Ciolacu de a propune modificarea statului PSD, astfel încât, din comitetul executiv, să facă parte şi primarii de municipii reşedinţă de judeţ, şi preşedinţii de consilii judeţene. Cred că vocea noastră, a aleşilor locali, trebuia să fie ascultată mai demult şi poate că nu ajungeam la aceste situaţii prin care PSD a avut o problemă majoră de imagine la un moment dat şi a pierdut foarte mult din încrederea electoratului, într-un termen relativ scurt. (…)

Salut şi strângerea relaţiei cu PRO România, însă este şi aici o discuţie şi va trebui să avem cu toţii abilitatea de a ne maximiza şansele la următoarele alegeri. oricum, este un prim pas, un pas important şi îl felicit pe Victor Ponta pentru semnalul pe care l-a dat, în pofida unor declaraţii care s-au dat de prin teritoriu”, a declarat Daniel Cristian Stan – secretar executiv al PSD Dâmboviţa.

Reclama

Reamintim faptul că, în această lună, PSD urmează să organizeze congres de alegeri, moment în care se va termina perioada de interimat. Cel mai probabil, liderul interimar Marcel Ciolacu va deveni preşedinte al Partidului Social Democrat.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Admitere 2024: Facultatea de Ingineria Mediului și Știința Alimentelor din cadrul Universității Valahia din Târgoviște

Publicat

pe

De

Dacă ești pasionat de științele mediului sau de siguranța alimentelor, ori vrei să contribui la protejarea mediului și la asigurarea unor produse alimentare de calitate pentru viitor, Facultatea de Ingineria Mediului și Știința Alimentelor, din cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște, te așteaptă să te înscrii la concursul de admitere, pentru anul universitar 2024-2025.

Programele de studii de licență se desfășoară pe durata a 4 ani de studiu și cuprind specializările:

  • Tehnologia prelucrării produselor agricole;
  • Controlul şi securitatea produselor alimentare;
  • Ingineria şi protecţia mediului în agricultură;
  • Montanologie.

Programele de studii de master, cu durata de studiu de 2 ani, cuprind specializări atât din domeniul Ingineriei Mediului, cât și din domeniul Științei Alimentelor, cum ar fi:

  • Sisteme de control și evaluare a calității mediului;
  • Controlul și expertiza alimentelor.

Înscrierile pentru concursul de admitere se pot face atât online, pe site-ul oficial al Universității „Valahia” din Târgoviște, cât și la sediul facultății.

Pentru informații suplimentare despre înscriere și admitere, vă invităm să vizitați site-ul www.admitere.valahia.ro.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Reclama
Cititi mai mult

ACTUALITATE

Dâmbovița, locul I în România după numărul de școli europene

Publicat

pe

Toate cele 13 unități de învățământ dâmbovițene din județul Dâmbovița care au candidat anul acesta pentru titlul de „Școală europeană” organizat de Ministerul Educației au fost declarate câștigătoare. Sunt instituții de învățământ cunoscute pentru tradiția în accesarea și implementarea proiectelor europene:

– Colegiul Național „Ienăchiță Văcărescu” Târgoviște;
– Colegiul Național Pedagogic „Constantin Cantacuzino” Târgoviște;
– Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” Pucioasa;
– Liceul de Arte „Bălașa Doamna” Târgoviște;
– Colegiul Economic „Ion Ghica” Târgoviște;
– Colegiul Național „Ion Luca Caragiale” Moreni;
– Liceul „Voievodul Mircea” Târgoviște;
– Seminarul Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur” Târgoviște;
– Școala Gimnaziala nr. 4 Moreni;
– Colegiul Național „Nicolae Titulescu” Pucioasa;
– Școala Gimnazială Specială Târgoviște;
– Școala Gimnazială „Ion Mareș” Vulcana-Băi;
– Școala Gimnazială „I. Al. Brătescu-Voinești” Târgoviște.

În competiție au fost înscrise 134 de unități de învățământ din 38 de județe. 104 dintre acestea au obținut titlul de „Școală europeană”.

„Se remarcă punctajele mari obținute de școlile dâmbovițene, Colegiul Național „Ienăchiță Văcărescu” Târgoviște deținând al treilea punctaj la nivel național (193 de puncte dintr-un total de max. 200 de puncte) și cel mai mare punctaj al unei instituții dâmbovițene înregistrat la această competiție în toate cele 19 ediții.

11 unități de învățământ dâmbovițene își reconfirmă titlul, dar sunt admirabile efortul și reușita a două instituții care dobândesc statutul de ”Școala europeană” pentru prima dată: Școala Gimnazială Specială Târgoviște și Școala Gimnazială „Ion Mareș” Vulcana-Băi (singura școală din mediul rural care deține acest statut). (…)

Reclama

La nivel național, după numărul de școli europene desemnate în acest an, regăsim următoarele județe: Dâmbovița – 13 unități câștigătoare, Iași – 11, București – 7, Suceava – 6, Vaslui – 6, Bihor – 5, Dolj – 5.

Acest succes a fost posibil pentru că județul Dâmbovița este lider în accesarea fondurilor alocate prin Programul Erasmus+ 2021-2027, implementând anual peste 70 de proiecte. 55 de unități dețin acreditarea Erasmus+ în domeniul educației școlare și 12 unități în domeniul educație și formare profesională – VET. Acest tip de finanțare anuală asigură bugete pentru mobilități internaționale pentru mai mult de 700 de elevi și profesori din județul Dâmbovița și contribuie la inovarea didactică și la îmbunătățirea rezultatelor școlare.

Odată obținut, certificatul „Școala Europeană” este valabil pentru o perioada de trei ani.

Decernarea premiilor pentru câștigătorii competiției naționale „Școală Europeană” va avea loc la Palatul Parlamentului din București în toamna acestui an, după deschiderea sesiunii parlamentare”, ne informează Inspectoratul Școlar Județean Dâmboviţa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Reclama
Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite