Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Crimă pe o stradă din municipiul Moreni!

Publicat

pe

Foto arhivă

Un bărbat de 27 de ani,  din comuna Valea Lungă, județul Dâmbovița, a murit, noaptea trecută, după ce a fost lovit cu o bâtă în cap, pe o stradă din municipiul Moreni.

Totul a pornit, în jurul orei 03:00, de la o ceartă banală cu un alt tânăr, de 19 ani, din comuna Gura Ocniței. Se pare că cei doi nu se cunoșteau dinainte.

Agresorul a fost reținut de polițiști.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primăria Titu, proiect pentru bază sportivă conform ultimelor standarde în domeniu

Publicat

pe

Primăria Titu, județul Dâmbovița, a depus la Compania Națională de Investiții un proiect care vizează amenajarea unei baze sportive moderne, dotată conform ultimelor standarde în domeniu.

De asemenea, în ședința de lucru a Consiliului Local Titu din data de 30 iunie, au fost alocate sumele necesare pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru construirea unui spital nou în orașul Titu, tot prin Compania Națională de Investiții. După consultarea tuturor factorilor implicați într-un astfel de proiect, cu impact pentru întreaga zonă, nu doar pentru Titu, documentaţia va fi depusă la CNI pentru obținerea finanțării.

„Vă asigur, stimați locuitori ai orașului Titu, că nu mă voi opri până când nu vor fi realizate toate proiectele majore pe care mi le-am asumat în fața dumneavoastră, o parte din ele au demarat, iar altele au primit finanțare”, a scris primarul Traian Niculae pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Surpriză la Târgoviște! Prof. Gabriela Istrate, candidat PSD!

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan, vine cu o surpriză de proporții în echipa sa de consilieri locali municipali pentru mandatul 2020-2024. Printr-o postare pe Facebook, edilul a anunțat că i s-a alăturat fostul inspector școlar general adjunct, prof. Gabriela Istrate, despre care mai toată lumea știa că are afinități de dreapta, nicidecum de stânga.

„V-am promis o echipă de calibru. V-am promis oameni ultra-profesioniști în domeniile lor de activitate. Bine ai venit alături de noi, Gabriela Istrate – candidat PSD Târgoviște pentru Consiliul Local Municipal! Vom realiza lucruri deosebite împreună, iar programul fară precedent de investiții în educație va avea un suport suplimentar”, a scris primarul Daniel Cristian Stan pe pagina sa de Facebook.

Alegerile locale ar trebui să fie organizate în data de 27 septembrie 2020.

„Pentru că trăiesc într-un oraș cu vechi tradiții istorice, astăzi m-am hotărât să mă alătur primarului Cristi Stan în efortul său de a dezvolta Cetatea. M-am decis să îi susțin candidatura pentru un nou mandat, fiindcă avem nevoie de un primar gospodar și destoinic, cu experiență în gestionarea activităților edilitare, cu spirit practic, dar și cu un bun echilibru politic. Consider că avem premise foarte bune în acest sens!”, a scris Gabriela Istrate pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!