Connect with us

Dâmboviţa

UPDATE: Filmul crimei de la Moreni. Autorul și victima nu se cunoșteau

Publicat

pe

Sursa foto: MDI TV

O crimă s-a produs astăzi, 9 februarie 2020, la 3 dimineața, în municipiul Moreni, pe fondul unui conflict spontan declanșat între doi tineri care nici măcar se cunoșteau. Aceștia s-au întâlnit întâmplător, în centrul orașului, în fața unui supermarket. Din varii motive s-au luat la ceartă.

Bărbatul de 19 ani, de fel din Gura Ocniței, l-a lovit cu o bâtă în cap pe celalalt tânăr, de 27 de ani, din Valea Lungă. Victima a fost transportată de urgență la spital dar, din păcate, viața nu i-a mai putut fi salvată. Poliția a declanșat imediat cercetările.

Ancheta este coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița. Autorul a fost reținut.

Spun sursele noastre că victima, după ce petrecuse mai multe ore la un cazinou din Moreni, a ieșit afară, unde s-a întâlnit cu agresorul care sosise cu o mașină pentru a cumpăra ceva de la supermarket. Se pare că cei doi și-au aruncat reciproc înjurături. Enervat, autorul crimei s-a dus fulgerător la autoturism, a luat o bâtă, s-a întors și l-a lovit în cap pe bărbatul de 27 de ani.

Doar intervenția rapidă a unei patrule a Poliției din Moreni a putut preîntâmpina escaladarea conflictului, întrucât prietenii victimei și cei ai autorului porniseră scandalul.

ACTUALITATE

Doliu la Spitalul Județean din Târgoviște. S-a stins din viață dr. neurolog Mariana Mocanu. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Publicat

pe

de

O veste tristă a îndoliat, în această după-amiază, comunitatea medicală din județul Dâmbovița. Dr. neurolog Mariana Mocanu s-a înălțat la ceruri.

„Un om deosebit, corect până la limită, modest, dar mai ales un doctor cum rar poți întâlni. De o puritate și o cinste extremă, doctorița noastră Mariana Mocanu a plecat după o viață plină de sacrificii în slujba oamenilor. A plecat lăsând în urmă o mare de lacrimi și un munte de regrete. Drum lin spre lumină!”, este mesajul pe care l-a postat pe Facebook dr. Ștefan Grapă – fostul șef al Secției Neurologie de la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Primăria Titu acordă pachete alimentare persoanelor vulnerabile, cu ocazia Paștelui

Publicat

pe

Joi – 6 aprilie 2023, Primăria Titu, din județul Dâmbovița, va începe distribuirea de pachete cu alimente de bază către persoanele vulnerabile din localitate. Acțiunea se va derula între orele 08:30-15:00 la Centrul pentru Tineret (în spatele Bibliotecii Orășenești).

Beneficiază de acest ajutor locuitorii orașului Titu care se încadrează într-una din următoarele categorii:
a) persoane cu handicap grav sau accentuat, neinstituționalizate;
b) pensionari (pensionari de drept, beneficiari de pensii de invaliditate sau de urmaș, indiferent de vârstă), a căror pensie lunară este de până la 1.400 de lei, inclusiv;
c) persoanele cu vârsta peste 65 ani, care nu realizează niciun fel de venit;
d) beneficiarii de ajutor social acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat cu modificările şi completările ulterioare.

La ridicarea pachetului cu alimente trebuie să fie depuse următoarele documente:
a) cererea și declarația pe proprie răspundere, care va fi însoţită în mod obligatoriu de documente doveditoare, în funcţie de fiecare caz în parte;
b) copie act de identitate;
c) acte doveditoare privind veniturile realizate (copie cupoane de pensie din luna anterioară și/sau luna curentă celei în care se depune cererea, indemnizație handicap din luna anterioară și/sau luna curentă celei în care se depune cererea etc.);
d) copie certificat de încadrare în grad de handicap, dacă este cazul;
e) alte documente doveditoare privind apartenenţa la una dintre categoriile menţionate în prezenta metodologie, în funcţie de caz.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats