Connect with us

Dâmboviţa

UPDATE: Filmul crimei de la Moreni. Autorul și victima nu se cunoșteau

Publicat

pe

Sursa foto: MDI TV

O crimă s-a produs astăzi, 9 februarie 2020, la 3 dimineața, în municipiul Moreni, pe fondul unui conflict spontan declanșat între doi tineri care nici măcar se cunoșteau. Aceștia s-au întâlnit întâmplător, în centrul orașului, în fața unui supermarket. Din varii motive s-au luat la ceartă.

Bărbatul de 19 ani, de fel din Gura Ocniței, l-a lovit cu o bâtă în cap pe celalalt tânăr, de 27 de ani, din Valea Lungă. Victima a fost transportată de urgență la spital dar, din păcate, viața nu i-a mai putut fi salvată. Poliția a declanșat imediat cercetările.

Ancheta este coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița. Autorul a fost reținut.

Spun sursele noastre că victima, după ce petrecuse mai multe ore la un cazinou din Moreni, a ieșit afară, unde s-a întâlnit cu agresorul care sosise cu o mașină pentru a cumpăra ceva de la supermarket. Se pare că cei doi și-au aruncat reciproc înjurături. Enervat, autorul crimei s-a dus fulgerător la autoturism, a luat o bâtă, s-a întors și l-a lovit în cap pe bărbatul de 27 de ani.

Doar intervenția rapidă a unei patrule a Poliției din Moreni a putut preîntâmpina escaladarea conflictului, întrucât prietenii victimei și cei ai autorului porniseră scandalul.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Marian Țachianu, deputat: Merităm să fim primiți în spațiul Schengen. Am îndeplinit tot ce ni s-a cerut!

Publicat

pe

În această perioadă întreaga, clasă politică românească este în fierbere. România se află, din nou, la o răscruce de vânturi, de interese ascunse, sau prinsă în menghina orgoliilor apusene.

Intrarea țării noastre în spațiul Schengen se află iarăși sub semnul incertitudinii și asta fiindcă acolo, undeva, în Europa, sunt unii care zic că nu suntem încă pregătiți, că mai avem multe lucruri de pus la punct.

Deputatul PSD de Dâmbovița, Marian Țachianu, considerat că, dacă pe 8 decembrie, nu pășim în Europa, liber, fără graniță și controale, suntem de fapt supuși nedreptății. Marginalizați.

„Ne-am achitat de toate obligațiile. Am pus la punct instituțiile. Justiția funcționează la parametrii normalității. Drepturile și libertățile cetățeanului sunt respectate. S-a investit enorm pentru securizarea granițelor. Am îndeplinit tot ceea ce ni s-a cerut pentru a intra acolo unde ne este locul, în marea familie europeană. Sper ca pe 8 decembrie să fim în spațiul Schengen, să beneficiem și noi de această imensă oportunitate în plan social și economic”, a declarat, pentru incomod-media.ro, deputatul Marian Țachianu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Pucioasa: Gata! Colegiul Național „Nicolae Titulescu” va fi redat comunității într-o ținută modernă

Publicat

pe

Primarul Pucioasei, Constantin Ana, nu se dezminte. Și-a propus, încă de la preluarea primului mandat de edil, să schimbe în totalitate fața orașului și asta se întâmplă. Obiectivele socio-edilitare, de învățământ, sănătate și cultură, spațiile destinate petrecerii timpul liber și pentru unele activități sportive sunt acum altfel. Asta dacă vorbim despre cele care existau, fără să luăm în calcul tot ceea ce a apărut nou sau pe cele care sunt acum în diferite faze de edificare.

Pe 9 decembrie 2022, la Pucioasa, va fi inaugurat Colegiul Național „Nicolae Titulescu”, o instituție de învățământ emblematică pentru orașul Pucioasa, pentru nordul județului Dâmbovița, aproape renăscută în totalitate. Puține unități educaționale din județ se pot lauda cu dotările acestui colegiu, cu ținută arhitectonică actuală, cu multe elemente ale modernității, gustului și confortului.

După cum a precizat Constantin Ana, vineri – 9 decembrie, la ora 12:00, va avea loc inaugurarea oficială, iar la ora 15:00, în cadrul programului „Ziua porților deschise”, foștii absolvenți și fostele cadre didactice ale colegiului sunt așteptați să viziteze, împreună cu autoritățile locale și cu elevii și profesorii de acum, „această spectaculoasă unitate de învățământ” – după cum s-a exprimat primarul orașului Pucioasa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats