Connect with us

Dâmboviţa

UPDATE: Filmul crimei de la Moreni. Autorul și victima nu se cunoșteau

Publicat

pe

Sursa foto: MDI TV

O crimă s-a produs astăzi, 9 februarie 2020, la 3 dimineața, în municipiul Moreni, pe fondul unui conflict spontan declanșat între doi tineri care nici măcar se cunoșteau. Aceștia s-au întâlnit întâmplător, în centrul orașului, în fața unui supermarket. Din varii motive s-au luat la ceartă.

Bărbatul de 19 ani, de fel din Gura Ocniței, l-a lovit cu o bâtă în cap pe celalalt tânăr, de 27 de ani, din Valea Lungă. Victima a fost transportată de urgență la spital dar, din păcate, viața nu i-a mai putut fi salvată. Poliția a declanșat imediat cercetările.

Ancheta este coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița. Autorul a fost reținut.

Spun sursele noastre că victima, după ce petrecuse mai multe ore la un cazinou din Moreni, a ieșit afară, unde s-a întâlnit cu agresorul care sosise cu o mașină pentru a cumpăra ceva de la supermarket. Se pare că cei doi și-au aruncat reciproc înjurături. Enervat, autorul crimei s-a dus fulgerător la autoturism, a luat o bâtă, s-a întors și l-a lovit în cap pe bărbatul de 27 de ani.

Doar intervenția rapidă a unei patrule a Poliției din Moreni a putut preîntâmpina escaladarea conflictului, întrucât prietenii victimei și cei ai autorului porniseră scandalul.

Dâmboviţa

Doamnele din PSD Dâmbovița, alături de persoanele din trei centre sociale din județ

Publicat

pe

Deputata Carmen Holban – președinta Organizației Femeilor Social Democrate Târgoviște, Luciana Cristea – vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Claudia Gilia – lidera OFSD Dâmbovița, Ionela Sandu – director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecției a Copilului Dâmbovița și cu alte reprezentate ale celor două structuri politice au mers în câteva centre de ocrotire socială din județ pentru a duce daruri și stropi de speranță și încredere celor care beneficiază de serviciile asigurate de stat. Femeile social-democrate au oferit fructe și sucuri de mere donate din toată inima de pomicultorii de pe Valea Dâmboviței.

„Merele și sucul natural pe care le-am dus la centrele Casa Speranței și Floare De Colț din Târgoviște și la Centrul Sfântul Andrei din Gura Ocniței vor îndulci perioada sărbătorilor de iarnă de care ne apropiem cu repeziciune”, a spus Carmen Holban.

Acțiunea de astăzi este doar una din multele activități de ajutorare a semenilor, de susținere a centrelor rezidențiale subordonate DGASPC Dâmbovița, cu gândul și speranța că vor ușura puțin din greutățile vieții persoanelor împovărate de tristețe și nevoi.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Moreni a preluat fosta cantină OMV Petrom. Vezi ce va amenaja aici!

Publicat

pe

OMV Petrom a cedat Primăriei Moreni imobilul în care a funcționat în trecut cantina unității, precum și clădirile anexă și terenul aferent acestuia. Contractul de sponsorizare a fost semnat astăzi.

Potrivit primarului Constantin Dinu, municipalitatea urmează să amenajeze aici o cantină socială, prin implementarea unui proiect care vizează reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor. Beneficiari vor fi nu doar etnicii romi, ci și alți locuitori din Moreni aflați în situații vulnerabile.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT