Connect with us

ACTUALITATE

Cum alegi cel mai bun calorifer pentru baie?

Publicat

pe

Când vine vorba de renovarea sau de reamenajarea casei, cei mai mulți dintre noi acordă o atenție deosebită camerelor principale, ignorând, însă, spațiile mai mici, dar la fel de importante, precum baia. De la caloriferele de baie clasice și suporturile de prosoape și până la lavoar sau cabina de duș, toate elementele din această încăpere sunt foarte importante și, dacă sunt combinate cu gust, pot transforma un spațiu banal într-unul chic, cu personalitate.

Dintre toate elementele menționate mai sus alegerea radiatorului pune, de obicei, cele mai multe probleme. Asta se întâmplă, de obicei, pentru că pe piață există o mulțime de modele de calorifere de baie și trebuie să decizi care dintre acestea ar putea fi cel mai potrivit pentru nevoile tale. Cum poți să te asiguri, deci, că alegi cel mai bun produs și că alegerea ta va împăca la modul cel mai fericit calitatea cu bugetul disponibil? Hai să vedem!

Sfaturi pentru alegerea celor mai bune calorifere de baie

Atunci când mergi la cumpărături e bine, în general, să ții cont de faptul că un calorifer de baie se alege în funcție de materialul din care e confecționat, de model și de potrivirea cu designul general al spațiului în care va fi montat.

Astfel, în funcție de metalul din care sunt confecționate, există calorifere de baie din oțel, fontă, inox sau aluminiu.
● Din oțel. Principalul avantaj al acestora e prețul accesibil, dar și faptul că sunt compacte, deci pot încălzi foarte eficient încăperea. În plus, datorită aspectului plăcut, pot fi integrate cu ușurință aproape în orice fel de design, de la băile în stil clasic, la cele moderne sau cu elemente de design minimalist.
● Din inox. În cazul lor vorbim de prețuri mai mari, însă și avantajele sunt pe măsură: sunt ideale pentru uscarea rapidă a rufelor, au un design atrăgător și sunt foarte durabile, neavând nevoie să fie înlocuite decât după perioade foarte îndelungate de timp, uneori de ordinul zecilor de ani.
● Din fontă. Cel mai mare avantaj al unui astfel de radiator e faptul că menține căldura în încăpere pentru o perioadă mult mai îndelungată de timp. În plus, aceste modele sunt foarte versatile, deci adaptabile oricărui tip de baie.
● Din aluminiu. Modelele confecționate din acest material sunt mult mai ușoare față de cele menționate mai sus, ceea ce înseamnă că le vei putea transporta mult mai ușor și monta mai repede.
În funcție de model poți alege să cumperi fie un radiator orizontal, fie unul vertical.
● Modelul orizontal. Acesta este cel clasic, prezent în majoritatea locuințelor. Ar mai fi util să știi că în această categorie există și două subdiviziuni, așa că dacă alegi un calorifer de baie orizontal, următorul pas va fi să decizi dacă îți dorești unul care se montează pe perete sau un model care se așază direct pe podea.
● Modelul vertical. În acest caz vorbim de un design modern, care va asigura tot timpul încălzirea eficientă a încăperii, indiferent de mărimea spațiului în care a fost amplasat. De menționat că designul lui permite agățarea prosoapelor și a hainelor spălate, caracteristici care îl fac dezirabil mai ales pentru băile mai mici.

În funcție de stilul de amenajare a băii poți alege radiatoare clasice, în diverse nuanțe de alb, sau poți opta pentru modele cu un design mai deosebit. Desigur, investiția pentru acestea din urmă va fi mai mare, însă și efectul stilistic va fi unul pe măsură.

Descoperă gama de calorifere de la Utilul!

Acum că ai aflat care sunt criteriile de care ar fi bine să ții cont atunci când pornești în căutarea caloriferului ideal pentru baia ta, următorul pas ar fi să găsești un magazin online care să îți ofere o paletă mare de alternative.

Utilul.ro îți pune la dispoziție o gamă largă de radiatoare pentru baie, cu modele care vor fi chiar și pe gustul celor mai exigenți cumpărători. Pe lângă calitatea materialelor din care sunt confecționate, produsele din gamă se remarcă atât printr-o rezistență crescută la rugină și la umezeală, cât și printr-o capacitate termică care se situează între 240 W și 1.770 W.

Accesează chiar acum site-ul utilul.ro și alege produsul care se potrivește cel mai bine exigențelor tale! Iar dacă ai nevoie de ajutor, nu uita că o echipă de specialiști îți stă tot timpul la dispoziție, la distanță de un singur apel telefonic. (P)

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Spectacol de teatru, gratuit la Casa de Cultură din Titu-Târg

Publicat

pe

Duminică – 26 mai 2024, locuitorii orașului Titu sunt invitați din nou la un spectacol de teatru oferit gratuit de Primărie, de la ora 17:30, la Casa de Cultură Titu-Târg. Reamintim faptul că administrația publică locală organizează periodic, de mai mulți ani, astfel de evenimente, cu scopul de dezvolta publicului din oraș gustul pentru arta dramatică.

De această dată, vine la Titu trupa de teatru AGIR-IMPACT ART, care prezintă spectacolul IUBIRE… ÎN ARMATĂ, compus din trei comedii scurte, trecerea de la o piesă la alta, făcându-se aproape natural, sub coordonarea scenică a lui Daniel Neguț.

“Garoafele lui Trandafir”, adaptare după Tudor Mușatescu, este o comedie în care se prezintă povestea unui colonel care, fiind bolnav, nu mai poate onora invitaţia la cină din partea mamei iubitei lui. De aceea, ofiţerul îşi trimite ordonanţa să cumpere un buchet de flori, pe care să-l ducă iubitei sale, plus un bilet în care se scuză că nu poate veni la masă. Ordonanţa, însă, îşi depăşeşte atribuţiunile şi ia decizii de capul său, provocând situaţii și dialoguri hazlii.

„Ce blestem”, adaptare după Marin Voican-Ghioroiu, prezintă povestea plină de umor a unui colonel nevoit să plece în delegație, timp în care ordonanța acestuia – un tip foarte spiritual – se… “ocupă” de soția lui, mult mai tânără.

”Reabilitarea faţadei”, adaptare după Jean-Michel Besson (traducerea din limba franceză – Virginia Udatu) este o comedie într-un act, în care un cuplu de pensionari (el fiind general în rezervă) vine la un medic estetician, colonel, pentru a o „întineri” pe doamna. Generalul este fascinat de frumuseţea asistentei doctorului, aşa că decide să schimbe totul la soţia lui, pentru a o aduce la nivelul de frumusețe al asistentei. Este exact ceea ce dorește și doctorul, care adaugă operații după operații, într-un dialog hazliu cu cei doi, pentru a crește cât mai mult costul intervenției estetice. În final, când află care este prețul, generalul dă din colț, în colț…

Cele trei piese, împreună, generează o comedie spumoasă, atât de situație, cât și de limbaj, comedie care are titlul generic: IUBIRE… ÎN ARMATĂ.

Interpretează: Mariana Anghel, Daniela Bădescu, Viki Chiorpec, Viorel Speteanu, George Vlaicu şi Daniel Neguţ, care asigură și regia spectacolului.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

PERPLEX. Ochelari gratis pentru bugetari. Să-i vadă cu ochi buni pe șefi?!

Publicat

pe

Am mai aflat una bună. Tot de astea din lumea bugetară. Că doar aici se întâmplă minuni pe bune! După atâtea ghișefturi, facilități de tot soiul, minivacanțe prelungite, înnădite, ocolite și sulemenite, sporuri pentru tot ce se poate, mai apărură una. Slujbașul la stat va primi câte 500 de lei pentru efectuarea unui control oftalmologic. Vederea contează la tot muritorul, nu numai la bugetari! Dar, în România, se pare că numai ei au noroc. Poate, în curând, guvernanții, și ei tot bugetari, dar din aia care adună vârful spicelor, o să se gândească să le ofere gratis prezervative, ciorapi, batiste de unică folosință, umbrele, periuțe de dinți și, eventual, gumă de mestecat.

Ar fi, cică, asta cu ochelarii, o cerință europeană. Bă, da voi, hoarda care ne conduceți spre înalte culmi ale prosperității voastre, vă gândiți numai la bugetari? Păi, ce, mă, românul care trudește în privat este considerat cetățean inferior, pleavă, el nu face parte din Europa asta care, cică, ne obligă? Nu vă pute totul a discriminare?

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite