Connect with us

ACTUALITATE

Cum alegi cel mai bun calorifer pentru baie?

Publicat

pe

Când vine vorba de renovarea sau de reamenajarea casei, cei mai mulți dintre noi acordă o atenție deosebită camerelor principale, ignorând, însă, spațiile mai mici, dar la fel de importante, precum baia. De la caloriferele de baie clasice și suporturile de prosoape și până la lavoar sau cabina de duș, toate elementele din această încăpere sunt foarte importante și, dacă sunt combinate cu gust, pot transforma un spațiu banal într-unul chic, cu personalitate.

Dintre toate elementele menționate mai sus alegerea radiatorului pune, de obicei, cele mai multe probleme. Asta se întâmplă, de obicei, pentru că pe piață există o mulțime de modele de calorifere de baie și trebuie să decizi care dintre acestea ar putea fi cel mai potrivit pentru nevoile tale. Cum poți să te asiguri, deci, că alegi cel mai bun produs și că alegerea ta va împăca la modul cel mai fericit calitatea cu bugetul disponibil? Hai să vedem!

Sfaturi pentru alegerea celor mai bune calorifere de baie

Atunci când mergi la cumpărături e bine, în general, să ții cont de faptul că un calorifer de baie se alege în funcție de materialul din care e confecționat, de model și de potrivirea cu designul general al spațiului în care va fi montat.

Astfel, în funcție de metalul din care sunt confecționate, există calorifere de baie din oțel, fontă, inox sau aluminiu.
● Din oțel. Principalul avantaj al acestora e prețul accesibil, dar și faptul că sunt compacte, deci pot încălzi foarte eficient încăperea. În plus, datorită aspectului plăcut, pot fi integrate cu ușurință aproape în orice fel de design, de la băile în stil clasic, la cele moderne sau cu elemente de design minimalist.
● Din inox. În cazul lor vorbim de prețuri mai mari, însă și avantajele sunt pe măsură: sunt ideale pentru uscarea rapidă a rufelor, au un design atrăgător și sunt foarte durabile, neavând nevoie să fie înlocuite decât după perioade foarte îndelungate de timp, uneori de ordinul zecilor de ani.
● Din fontă. Cel mai mare avantaj al unui astfel de radiator e faptul că menține căldura în încăpere pentru o perioadă mult mai îndelungată de timp. În plus, aceste modele sunt foarte versatile, deci adaptabile oricărui tip de baie.
● Din aluminiu. Modelele confecționate din acest material sunt mult mai ușoare față de cele menționate mai sus, ceea ce înseamnă că le vei putea transporta mult mai ușor și monta mai repede.
În funcție de model poți alege să cumperi fie un radiator orizontal, fie unul vertical.
● Modelul orizontal. Acesta este cel clasic, prezent în majoritatea locuințelor. Ar mai fi util să știi că în această categorie există și două subdiviziuni, așa că dacă alegi un calorifer de baie orizontal, următorul pas va fi să decizi dacă îți dorești unul care se montează pe perete sau un model care se așază direct pe podea.
● Modelul vertical. În acest caz vorbim de un design modern, care va asigura tot timpul încălzirea eficientă a încăperii, indiferent de mărimea spațiului în care a fost amplasat. De menționat că designul lui permite agățarea prosoapelor și a hainelor spălate, caracteristici care îl fac dezirabil mai ales pentru băile mai mici.

În funcție de stilul de amenajare a băii poți alege radiatoare clasice, în diverse nuanțe de alb, sau poți opta pentru modele cu un design mai deosebit. Desigur, investiția pentru acestea din urmă va fi mai mare, însă și efectul stilistic va fi unul pe măsură.

Descoperă gama de calorifere de la Utilul!

Acum că ai aflat care sunt criteriile de care ar fi bine să ții cont atunci când pornești în căutarea caloriferului ideal pentru baia ta, următorul pas ar fi să găsești un magazin online care să îți ofere o paletă mare de alternative.

Utilul.ro îți pune la dispoziție o gamă largă de radiatoare pentru baie, cu modele care vor fi chiar și pe gustul celor mai exigenți cumpărători. Pe lângă calitatea materialelor din care sunt confecționate, produsele din gamă se remarcă atât printr-o rezistență crescută la rugină și la umezeală, cât și printr-o capacitate termică care se situează între 240 W și 1.770 W.

Accesează chiar acum site-ul utilul.ro și alege produsul care se potrivește cel mai bine exigențelor tale! Iar dacă ai nevoie de ajutor, nu uita că o echipă de specialiști îți stă tot timpul la dispoziție, la distanță de un singur apel telefonic. (P)

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Spitalul Municipal Moreni a intrat în etapa a II-a a procedurii de acreditare

Publicat

pe

Spitalul Municipal Moreni a intrat în procedura de obținere a Acreditării ANMCS – ciclul II, după o vizită de șapte zile a factorilor responsabili, care au apreciat pozitiv eforturile depuse pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii sanitare.

În acest context, primarul Constantin Dinu a declarat că va continua procesul de îmbunătățire a activității spitalului, atât în ceea ce-i privește pe salariați, dar mai ales când vine vorba de serviciile medicale oferite pacienților.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Tabăra de vacanță liberală, organizată de OSL Târgoviște, a ajuns la final

Publicat

pe

de

Timp de o săptămână, în perioada 8-12 august, copiii înscriși au avut ocazia să călătorească în lumea satului tradițional. Au vizitat un muzeu de folclor, au descoperit tainele meșteșugurilor românești și obiceiurile transmise din generație în generație, încă din cele mai vechi timpuri.

Într-o societate a vitezei, dominată de tehnologie și gadgeturi, tabăra cu meșteșuguri tradiționale și obiceiuri populare a reprezentat pentru copii o experiență unică. Au învățat lucruri noi, au legat prietenii și au rămas cu o amintire plăcută. Precum bunicii, seniorii liberali au dat dovadă de calm, răbdare și le-au explicat celor mici noțiunile noi, pe înțelesul lor.

“Am ajuns la ultima zi de tabără. Astăzi am învățat dansurile populare și am petrecut românește. Entuziasmul copiilor a fost molipsitor. Ne-am bucurat cu toții de o săptămână deosebită. Copiii au fost minunați, dornici de cunoaștere, captivați de vechile meșteșuguri.

Am încercat să le oferim experiențe interesante și ei ne-au recompensat cu energie lor. Le mulțumesc tuturor colegilor și colegelor care s-au implicat, vom încerca să transformăm tabăra într-un eveniment anual pentru a bucura cât mai mulți copii”, a declarat Dănuț Sandu, președinte OSL Târgoviște.

La finalul taberei, pe lângă experiențele acumulate și noile cunoștințe, copiii au fost recompensați cu daruri și diplome, care să le amintească de această tabără.

Aurelian Cotinescu,
Secretar general PNL Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT