Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Voineşti emite online documentele necesare cetăţenilor

Publicat

pe

Îmbunătățirea relației cu cetățeanul şi eficientizarea actului administrativ reprezintă priorități la nivelul administrației publice locale de la Voineşi, judeţul Dâmboviţa. Primarul Gabriel Dănuț Sandu este atent la tot ce este nou, la tot ceea ce înseamnă implementarea unor proiecte ce țin de transparenţă și promptitudine.

Ultima noutate în materie de relaționare cu cetățeanul se referă la primirea de documente online, fără să mai fie nevoie să se deplaseze la Primărie. Prin urmare, voineştenii care au nevoie de acte ce pot fi semnate cu certificat digital, vorbim aici de diferite tipuri de adeverințe, certificate de urbanism, prelungire certificate de urbanism, prelungire autorizații de construire și de desființare, certificate fiscale, documente de la Registrul Agricol, le pot obține prin intermediul internetului.

„Progresul tehnologic şi digitalizarea au făcut posibilă adaptarea programului de lucru la nevoile cetățenilor și la stilul lor de viață. De aceea, de astăzi Primăria comunei Voinești emite documente online”, ne-a declarat edilul Dănuţ Gabriel Sandu.

Informații detaliate despre pașii care trebuie parcurși găsiţi site-ul Primăriei Voineşti – secțiunea documente online.

ADMINISTRAŢIE

Pucioasa: A fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru drumul spre Maluri

Publicat

pe

Veste bună, la început de an, pentru locuitorii din cartierul Maluri al orașului Pucioasa. Astăzi – 18 ianuarie 2022, a fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru lucrările de stabilizare a alunecărilor de teren și reabilitare DC8, în lungime de aproape 4 km.

Este vorba despre o investiție în valoare de 13 milioane de lei, cu termen de finalizare 12 luni – 2 luni pentru proiectare și 10 luni pentru execuție. Primarul Constantin Ana este convins că aceste dispoziții contractuale vor fi respectate, întrucât firma care a câștigat licitația este una cu referințe foarte bune.

„Drumul ce face legătura între cartierul Maluri și oraș va fi reabilitat integral, cu lucrări importante pentru stabilizarea și consolidarea terasamentului, realizare de șanțuri pentru preluarea apelor pluviale și a izvoarelor din zonă, cu realizarea acceselor laterale și către proprietăți.

Lucrarea va fi finalizată prin asfaltarea în totalitate a drumului, realizându-se o structură rutieră care să răspundă tuturor exigențelor, între cartierul Glodeni Vale și podul către comuna Valea Lungă. Este un proiect în care am investit mult suflet și multe resurse, un proiect la care țin enorm și care devine, începând de astăzi, realitate”, a precizat primarul Constantin Ana.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Titu, anunț important privind plata taxelor și impozitelor locale

Publicat

pe

de

Primăria orașului Titu, județul Dâmbovița, le reamintește contribuabililor persoane fizice faptul că, potrivit Codului Fiscal, vor beneficia de o bonificație de 10% dacă își plătesc integral, până la data de 31 martie 2022, impozitele datorate pentru anul în curs.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT