Connect with us

ACTUALITATE

Cum alegem generatoarele de aburi?

Publicat

pe

Atunci când ești proprietarul unui atelier de croitorie, știi foarte bine că pentru buna funcționare a business-ului pe termen lung trebuie nu numai să oferi produse de calitate, ci și să fii mereu inventiv și să găsești noi modalități pentru a reduce cheltuielile și a maximiza profitul.

Până acum probabil că ai investit în cele mai bune materiale, în manechine, în tipare de fuste, pantaloni sau rochii, în recrutarea unor oameni pricepuți și într-o strategie cât mai bună de marketing, însă aceeași atenție trebuie să o acorzi și aparatelor profesionale: mașinile de cusut performante, presele de călcat, accesoriile de calitate sau generatoarele de abur de ultimă generație vor contribui toate la succesul afacerii tale într-o proporție foarte mare.

Dacă identificarea și achiziția unor mașini de cusut bune sau a unor modele de tipare de calitate nu îți va pune probleme prea mari, nu la fel stau lucrurile în cazul alegerii generatoarelor de abur. Așadar, iată ce trebuie să iei în considerare când vrei să achiziționezi astfel de echipamente!

Cum alegi generatoarele de aburi?

Generatoarele de aburi, așa cum probabil știi deja, sunt echipamente profesionale care pot fi conectate la fiarele de călcat pentru a face ca procesul de netezire a țesăturilor să fie mai eficient.

Reclama

Utilitatea și beneficiile lor devin foarte importante mai ales în cazul atelierelor de croitorie, acolo unde vorbim de un volum mare de articole textile care trebuie să arate impecabil atunci când ajung la clienți. Iată, așadar, ce poți face pentru a te asigura că iei decizia corectă:

● Apelează la consultanță de specialitate
Dacă business-ul tău este unul relativ nou pe piață, atunci probabil că ar fi bine să apelezi la un consultant de specialitate, care să te ajute să găsești modelul cel mai potrivit nevoilor atelierului tău.

De ce spunem asta? Să luăm un exemplu simplu: să alegi modelele de tipare pentru fuste sau manechinele de croitorie se poate dovedi o misiune ușoară, însă nu la fel stau lucrurile în cazul unui generator de abur. După același raționament, un tipar ieftin pentru fuste se găsește ușor, însă pentru a putea găsi un generator de aburi ieftin (și în același timp de calitate) s-ar putea să ai nevoie de o mână de ajutor din partea cuiva avizat. Aici intră în scenă consultanții, persoane pregătite să te consilieze și să îți ofere informații care să te ajute să faci cea mai bună alegere.

● Verifică reputația producătorului
La fel ca în cazul oricărei achiziții pe care o faci pentru atelierul tău de croitorie, și în cazul unui generator cu abur trebuie să te asiguri că principalele caracteristici de funcționalitate (precum și reputația brandului producător) sunt impecabile. Nu vorbim aici neapărat de sonoritatea numelui, ci de faptul că reputația brandului este direct proporțională cu performanța și calitatea produsului oferit spre vânzare.

În plus, în cazul unui producător cu o reputație impecabilă vei putea primi garanție, precum și asistență gratuită pe tot parcursul achiziției.

Reclama

● Estimează corect numărul de produse
Pentru ca investiția să fie una cât mai bună, nu uita să raportezi corect numărul de produse la volumul de producție. Dacă atelierul tău are comenzi foarte multe, atunci poate că nu ar fi o idee rea să cumperi mai multe modele.

La finalul zilei, timpul economisit de angajații tăi va putea fi folosit pentru atingerea altor obiective și, în plus, nu uita că există și magazine care îți pot oferi discounturi semnificative dacă achiziționezi un număr mai mare de produse.

Bro Rom – generatoare de abur la prețuri accesibile

Acum că ai aflat care sunt pașii pentru a alege un generator de abur de calitate poți să treci la etapa următoare: achiziția. Îți recomandăm produsele de la Bro Rom, dealer autorizat pentru unele dintre cele mai renumite branduri internaționale, cum ar fi: Kansai, Pegasus, ASS, Siruba, Merrow, Strobel sau Reliant.

Pe lângă acestea, la Bro Rom mai găsești și mașini industriale de cusut, mașini de brodat, prese de călcat, automate de coasere, precum și diverse piese de schimb, accesorii și utilaje speciale. Accesează brorom.ro și află mai multe informații! (P)

Reclama
Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Dâmbovița: Trei note de 10 la concursul de titularizare în învățământ

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, doar 43,71% din cei 620 de candidați care au participat la concursul de titularizare în învățământ au reușit să obțină notă peste 7 – ne informează Inspectoratul Școlar. Reamintim că s-au înscris 766 de viitori profesori, dintre care 92 nu s-au mai prezentat să susțină proba scrisă, 53 s-au retras după ce au primit subiectele, iar o lucrare a fost anulată în centrul de evaluare.

Numărul notelor peste 7 obținute anul acesta în județul Dâmbovița sunt mai puține decât în 2023, cu un procent de 6,2%. În același timp, procentul notelor între 5 și 6,99 este de 39,35%, în creștere cu 7,01%, comparativ cu anul 2023 (32,34%).

„Trei candidați au obținut nota 10 (zece) – 1 candidat la specializarea Educatoare, 1 candidat la specializarea Limba rromani maternă și 1 candidat la specializarea Asistență medicală generală (maiștri instructori) – 108 candidați (17,42%) au obținute note între 7.00 și 7.99, 107 candidați (17,26%), între 8.00 și 8.99, 53 de candidați (8,55%), între 9.00 și 9,99.

Rata notelor peste 5.00 (cinci) obținute de candidații din județul Dâmbovița care au susținut proba scrisă este de 83,06%, în creștere cu 0,82% comparativ cu anul 2023 (82,24 %)”, ne informează Inspectoratul Școlar.

Contestațiile pot fi depuse astăzi la sediile inspectoratelor școlare județene sau prin mijloace electronice (la adresele comunicate public de fiecare inspectorat școlar) până la ora 21:00, respectiv miercuri, 24 iulie 2024, până la ora 12:00. Rezultatele finale vor fi comunicate în data de 31 iulie 2024.

Reclama

„Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele publice organizate de inspectoratele şcolare în perioada 1 – 2 august 2024”, mai precizează ISJ Dâmbovița.

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Admitere 2024: Facultatea de Științe Politice, Litere și Comunicare din cadrul Universității Valahia din Târgoviște

Publicat

pe

De

Ești pasionat de limbi străine, de literatură sau de comunicare? Visezi să ai o carieră în jurnalism sau să te implici în proiecte de interculturalitate și comunicare instituțională?

Facultatea de Științe Politice, Litere și Comunicare, din cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște te invită să să aplici pentru concursul de admitere la programe de studiu care te vor pregăti pentru o carieră de succes în domeniile tale de interes.

Programe de studii de licență (durata de studiu: 3 ani):

  • Limba și literatură română – limbă și literatură modernă (engleză/franceză);
  • Jurnalism.

Programe de studii de master (durata de studiu: 2 ani):

  • Multilingvism și interculturalitate în context european;
  • Comunicare instituțională.

Înscrierile pentru concursul de admitere se pot face atât online, pe site-ul oficial al Universității „Valahia” din Târgoviște, cât și la sediul facultății.

Pentru informații suplimentare despre înscriere și admitere, vă invităm să vizitați site-ul www.admitere.valahia.ro.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Reclama
Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite