Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Cum alegem generatoarele de aburi?

Publicat

pe

Atunci când ești proprietarul unui atelier de croitorie, știi foarte bine că pentru buna funcționare a business-ului pe termen lung trebuie nu numai să oferi produse de calitate, ci și să fii mereu inventiv și să găsești noi modalități pentru a reduce cheltuielile și a maximiza profitul.

Până acum probabil că ai investit în cele mai bune materiale, în manechine, în tipare de fuste, pantaloni sau rochii, în recrutarea unor oameni pricepuți și într-o strategie cât mai bună de marketing, însă aceeași atenție trebuie să o acorzi și aparatelor profesionale: mașinile de cusut performante, presele de călcat, accesoriile de calitate sau generatoarele de abur de ultimă generație vor contribui toate la succesul afacerii tale într-o proporție foarte mare.

Dacă identificarea și achiziția unor mașini de cusut bune sau a unor modele de tipare de calitate nu îți va pune probleme prea mari, nu la fel stau lucrurile în cazul alegerii generatoarelor de abur. Așadar, iată ce trebuie să iei în considerare când vrei să achiziționezi astfel de echipamente!

Cum alegi generatoarele de aburi?

Generatoarele de aburi, așa cum probabil știi deja, sunt echipamente profesionale care pot fi conectate la fiarele de călcat pentru a face ca procesul de netezire a țesăturilor să fie mai eficient.

Utilitatea și beneficiile lor devin foarte importante mai ales în cazul atelierelor de croitorie, acolo unde vorbim de un volum mare de articole textile care trebuie să arate impecabil atunci când ajung la clienți. Iată, așadar, ce poți face pentru a te asigura că iei decizia corectă:

● Apelează la consultanță de specialitate
Dacă business-ul tău este unul relativ nou pe piață, atunci probabil că ar fi bine să apelezi la un consultant de specialitate, care să te ajute să găsești modelul cel mai potrivit nevoilor atelierului tău.

De ce spunem asta? Să luăm un exemplu simplu: să alegi modelele de tipare pentru fuste sau manechinele de croitorie se poate dovedi o misiune ușoară, însă nu la fel stau lucrurile în cazul unui generator de abur. După același raționament, un tipar ieftin pentru fuste se găsește ușor, însă pentru a putea găsi un generator de aburi ieftin (și în același timp de calitate) s-ar putea să ai nevoie de o mână de ajutor din partea cuiva avizat. Aici intră în scenă consultanții, persoane pregătite să te consilieze și să îți ofere informații care să te ajute să faci cea mai bună alegere.

● Verifică reputația producătorului
La fel ca în cazul oricărei achiziții pe care o faci pentru atelierul tău de croitorie, și în cazul unui generator cu abur trebuie să te asiguri că principalele caracteristici de funcționalitate (precum și reputația brandului producător) sunt impecabile. Nu vorbim aici neapărat de sonoritatea numelui, ci de faptul că reputația brandului este direct proporțională cu performanța și calitatea produsului oferit spre vânzare.

În plus, în cazul unui producător cu o reputație impecabilă vei putea primi garanție, precum și asistență gratuită pe tot parcursul achiziției.

● Estimează corect numărul de produse
Pentru ca investiția să fie una cât mai bună, nu uita să raportezi corect numărul de produse la volumul de producție. Dacă atelierul tău are comenzi foarte multe, atunci poate că nu ar fi o idee rea să cumperi mai multe modele.

La finalul zilei, timpul economisit de angajații tăi va putea fi folosit pentru atingerea altor obiective și, în plus, nu uita că există și magazine care îți pot oferi discounturi semnificative dacă achiziționezi un număr mai mare de produse.

Bro Rom – generatoare de abur la prețuri accesibile

Acum că ai aflat care sunt pașii pentru a alege un generator de abur de calitate poți să treci la etapa următoare: achiziția. Îți recomandăm produsele de la Bro Rom, dealer autorizat pentru unele dintre cele mai renumite branduri internaționale, cum ar fi: Kansai, Pegasus, ASS, Siruba, Merrow, Strobel sau Reliant.

Pe lângă acestea, la Bro Rom mai găsești și mașini industriale de cusut, mașini de brodat, prese de călcat, automate de coasere, precum și diverse piese de schimb, accesorii și utilaje speciale. Accesează brorom.ro și află mai multe informații! (P)

ACTUALITATE

Cinci din cele șase spitale COVID din Argeș vor să acceseze fondurile europene speciale

Publicat

pe

Emanuel Soare - prefect județul Argeș

Ministerul Fondurilor Europene a lansat, în data de 15 mai 2020, apelul de proiecte “Consolidarea capacității sistemului medical public de gestionare a situației de urgență cauzată de criza COVID-19”, cu o alocare de 350 milioane de euro. Este vorba despre un apel de proiecte necompetitiv (primul venit, primul servit), deschis în perioada 15 mai – 30 septembrie 2020. Valoarea maximă eligibilă a unui proiect este de 10 milioane de euro.

“Instituția Prefectului Argeș a evaluat necesitățile de finanțare ale unităților medicale eligibile din județ, în vederea accesării acestui program, pe care îl considerăm extrem de necesar în contextul epidemiologic actual. Cinci spitale din județ ne-au trimis necesarul de aparatură și echipamente pentru care ar putea obține finanțare nerambursabilă. Cum spitalele ne-au răspuns că nu au compartiment pentru atragerea fondurilor europene, ne-am adresat Consiliului Județean și Primăriilor care le administrează”, spune prefectul Emanuel Soare.

Dintre cele șase unități COVID din Argeș, doar Spitalul Orășenesc Mioveni nu și-a manifestat interesul până în prezent. Spitalul Județean de Urgență Pitești a transmis la Prefectură o listă cu echipamente și aparatură medicală în valoare de 5,39 milioane lei, Spitalul de Pedatrie Pitești – de 3,75 milioane lei, Spitalul Municipal Câmpulung – de 75 milioane lei, Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung – de 114.000 lei și Spitalul de Pneumoftiziologie Valea Iașului – de 2,6 milioane lei.

Prin programul POIM “Consolidarea capacității sistemului medical public de gestionare a situației de urgență cauzată de criza COVID-19” pot fi achiziționate: ventilatoare mecanice, injectomate, infuzomate sau paturi suplimentare și altă infrastructură de terapie intensivă (suplimentară față de cea existentă), recoltoare/teste extracție și diagnostic SARS-Cov-2, biocide, substanțe pentru decontaminare, combinezoane, viziere de protecție, mănuși de unică folosință, măști de protecție și izolete.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primăria Târgoviște a redeschis două cabinete dentare școlare

Publicat

pe

Astăzi – 2 iunie 2020, s-au redeschis la Târgoviște primele două cabinete medicale dentare școlare, aflate în subordinea Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei. Programul de lucru va fi între orele 08:00 – 20:00, de luni până vineri.

„Cele două cabinete dentare școlare deschise funcționează în cadrul Colegiului Național „Constantin Carabela” (telefon 0751.900.087) și, respectiv, la Liceul Tehnologic „Nicolae Ciorănescu” (telefon 0751.900.088). Programările se fac telefonic, iar consultațiile și tratamentele de specialitate sunt gratuite pentru elevii școlilor din Municipiul Târgoviște.

 

De precizat că cele două cabinete sunt situate în afara clădirii în care se desfășoară cursurile. Toate dotarile cabinetelor stomatologice școlare sunt asigurate de către administrația locală”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Târgoviște.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!