Connect with us

Dâmboviţa

Partida Romilor Pro Europa Dâmboviţa este pregătită să intre în focul alegerilor locale

Publicat

pe

Tudorică Răducanu, preşedintele Partidei Romilor Pro Europa Dâmboviţa, s-a întâlnit la sediul asociaţiei cu membrii biroului executiv judeţean, prilej cu care au fost discutate anumite probleme ce ţin de procesul de reorganizare aflat aproape de final, dar şi despre alegerile locale care bat la uşă.

De menţionat că Partida Romilor Pro Europa va merge în alegeri cu proprii candidaţi, atât pentu consiliile locale cât şi pentru consiliul judeţean.

Alte teme abordate au fost cele legate de ultimele evenimente de pe scena politică naţională şi judeţeană, modul de acţiune al asociaţiei, în contextul creat de posibilitatea oganizării de alegeri anticipate.

„Suntem mai puternici ca oricând, pregătiţi să intrăm în jocul politic. Nu ne aruncăm în luptă pentru a accede neapărat la funcţii şi poziţii, ci pentru a contribui la binele comunităţilor locale, al cetăţenilor acestui judeţ. Vrem să arătăm că şi noi avem idei, soluţii, puncte de vedere cu privire la rezolvarea multor situaţii”, a precizat Tudorică Răducanu.

Dâmboviţa

Doamnele din PSD Dâmbovița, alături de persoanele din trei centre sociale din județ

Publicat

pe

Deputata Carmen Holban – președinta Organizației Femeilor Social Democrate Târgoviște, Luciana Cristea – vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Claudia Gilia – lidera OFSD Dâmbovița, Ionela Sandu – director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecției a Copilului Dâmbovița și cu alte reprezentate ale celor două structuri politice au mers în câteva centre de ocrotire socială din județ pentru a duce daruri și stropi de speranță și încredere celor care beneficiază de serviciile asigurate de stat. Femeile social-democrate au oferit fructe și sucuri de mere donate din toată inima de pomicultorii de pe Valea Dâmboviței.

„Merele și sucul natural pe care le-am dus la centrele Casa Speranței și Floare De Colț din Târgoviște și la Centrul Sfântul Andrei din Gura Ocniței vor îndulci perioada sărbătorilor de iarnă de care ne apropiem cu repeziciune”, a spus Carmen Holban.

Acțiunea de astăzi este doar una din multele activități de ajutorare a semenilor, de susținere a centrelor rezidențiale subordonate DGASPC Dâmbovița, cu gândul și speranța că vor ușura puțin din greutățile vieții persoanelor împovărate de tristețe și nevoi.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Moreni a preluat fosta cantină OMV Petrom. Vezi ce va amenaja aici!

Publicat

pe

OMV Petrom a cedat Primăriei Moreni imobilul în care a funcționat în trecut cantina unității, precum și clădirile anexă și terenul aferent acestuia. Contractul de sponsorizare a fost semnat astăzi.

Potrivit primarului Constantin Dinu, municipalitatea urmează să amenajeze aici o cantină socială, prin implementarea unui proiect care vizează reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor. Beneficiari vor fi nu doar etnicii romi, ci și alți locuitori din Moreni aflați în situații vulnerabile.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT