Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Partida Romilor Pro Europa Dâmboviţa este pregătită să intre în focul alegerilor locale

Publicat

pe

Tudorică Răducanu, preşedintele Partidei Romilor Pro Europa Dâmboviţa, s-a întâlnit la sediul asociaţiei cu membrii biroului executiv judeţean, prilej cu care au fost discutate anumite probleme ce ţin de procesul de reorganizare aflat aproape de final, dar şi despre alegerile locale care bat la uşă.

De menţionat că Partida Romilor Pro Europa va merge în alegeri cu proprii candidaţi, atât pentu consiliile locale cât şi pentru consiliul judeţean.

Alte teme abordate au fost cele legate de ultimele evenimente de pe scena politică naţională şi judeţeană, modul de acţiune al asociaţiei, în contextul creat de posibilitatea oganizării de alegeri anticipate.

„Suntem mai puternici ca oricând, pregătiţi să intrăm în jocul politic. Nu ne aruncăm în luptă pentru a accede neapărat la funcţii şi poziţii, ci pentru a contribui la binele comunităţilor locale, al cetăţenilor acestui judeţ. Vrem să arătăm că şi noi avem idei, soluţii, puncte de vedere cu privire la rezolvarea multor situaţii”, a precizat Tudorică Răducanu.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

22 de copii dintr-un centru social din Găești, infectați cu COVID-19

Publicat

pe

22 de copii aflaţi în Centrul pentru Servicii Sociale Găeşti, instituţie administrată de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa, au fost găsiţi pozitiv la testul pentru coronavirus.

CITEȘTE ȘI: Focar de COVID-19 la Complexul de Servicii Sociale Găești

Din câte am aflat, în cursul zilei de astăzi se încearcă transferarea lor la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte pentru a fi ţinuţi sub supraveghere medicală.

Am mai aflat și faptul că 9 angajaţi de la o firmă de materiale de construcţie din Târgovişte au fost infectaţi cu temutul virus de origine asiatică.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Trei viceprimari trădători, daţi afară din PSD Dâmboviţa

Publicat

pe

Costin Cozma - purtător de cuvânt PSD Dâmboviţa

Conducerea PSD Dâmboviţa nu-i acceptă în ruptul capului pe cei care, invocând varii motive, trec într-o altă barcă politică, după ce ani buni, au mâncat o pâine bună la PSD, ocupând diferite funcţii publice şi demnităţi locale. Este cazul a trei viceprimari social-democraţi care şi-au exprimat intenţia de a candida pentru posturile de primari în localităţile lor de baştină din partea PRO România. Îi numim aici pe viceprimarii comunelor Şelaru, Brăneşti şi Lunguleţu.

„PSD Dâmbovița a exclus trei persoane. Este vorba de viceprimarii Matei Gheorghiţă , Ionuţ Dănuţ Florin şi Popescu Gheorghe. Trebuie să spunem că, patru ani de zile, au fost în Partidul Social Democrat, ani în care efectiv s-a tras de ei, primarii celor trei localităţi au muncit şi pentru ei, pentru că aceştia nu şi-au pus semnătura pe niciun proiect important din localităţile în care au fost viceprimari. Sperăm ca, la următoarele alegeri locale, aceştia să fie taxaţi cum se cuvine de electorat”, a precizat Costin Cozma – purtătorul de cuvânt al PSD Dâmboviţa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!