Connect with us

Dâmboviţa

Partida Romilor Pro Europa Dâmboviţa este pregătită să intre în focul alegerilor locale

Publicat

pe

Tudorică Răducanu, preşedintele Partidei Romilor Pro Europa Dâmboviţa, s-a întâlnit la sediul asociaţiei cu membrii biroului executiv judeţean, prilej cu care au fost discutate anumite probleme ce ţin de procesul de reorganizare aflat aproape de final, dar şi despre alegerile locale care bat la uşă.

De menţionat că Partida Romilor Pro Europa va merge în alegeri cu proprii candidaţi, atât pentu consiliile locale cât şi pentru consiliul judeţean.

Alte teme abordate au fost cele legate de ultimele evenimente de pe scena politică naţională şi judeţeană, modul de acţiune al asociaţiei, în contextul creat de posibilitatea oganizării de alegeri anticipate.

„Suntem mai puternici ca oricând, pregătiţi să intrăm în jocul politic. Nu ne aruncăm în luptă pentru a accede neapărat la funcţii şi poziţii, ci pentru a contribui la binele comunităţilor locale, al cetăţenilor acestui judeţ. Vrem să arătăm că şi noi avem idei, soluţii, puncte de vedere cu privire la rezolvarea multor situaţii”, a precizat Tudorică Răducanu.

ACTUALITATE

Nu rata „Spectacolul copilăriei” din Parcul Orășenesc Titu!

Publicat

pe

Lume, lume! Primăria Titu organizează, vineri – 31 mai 2024, de la ora 16:00, mare petrecere mare pentru copii, în Parcul Orășenesc. Intrarea este liberă și pentru cei mici – sărbătoriții zilei, cât și pentru cei mari, părinți și bunici. Nu sta pe gânduri! Vino la „Spectacolul copilăriei”!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

De necrezut! 20 de hectare cu legume, calamitate într-o comună din ținutul merelor! Vai mama ei de comisie!

Publicat

pe

În urmă cu ceva vreme, o masă densă de grindină a căzut peste plantațiile de pomi fructiferi din multe localități de pe Valea Dâmboviței. La Pietrari, piatra a făcut ravagii, distrugând în special plantațiile de meri.
S-a întrunit comisia de evaluare a pagubelor produse, alcătuită din reprezentanți de la Primăria Pietrari, Direcția Agricolă și ISU, și a stabilit, pe hârtie, fapt ce a provocat rumoare și uimire, că grindina a distrus 20 de hectare cultivate cu legume. La Pietrari! În nota de constatare a fost menționat că au fost distruse și 40 de hectare de porumb și 600 de hectare de pomi fructiferi.

„De unde? Păi, ne batem joc? 20 de hectare cultivate cu legume nu sunt pe toată Valea Dâmboviței. Nu poți să te faci de râs și să spui că la Pietrari au fost 20 de hectare de legume calamitate. Pe mine nu mă interesează cine a făcut parte din comisie, pe mine mă doare că ne batem joc. Vina ar fi în mare parte a primarului, că el este administratorul localității. El ar trebui să știe ce culturi există în comună și pe ce suprafețe”, a spus consultantul agricol Mihai Istrate – cunoscător al întregii zone.

Mihai Istrate

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite