Conectați-vă cu noi

POLITIC

Țuțuianu: Nu trebuie să primim sfaturi de la cei care și-au făcut selfie cu toți președinții de partid și acum îi înjură!

Publicat

pe

Senatorul Adrian Țuțuianu, vicepreședinte PRO România și coordonator al organizației Dâmbovița, a declarat, la Convenția anuală care se desfășoară în acest moment la Palatul Parlamentului, că se pot face alianțe electorale sau politice, însă este esențial să nu se accepte sfaturi de la oameni care s-au fotografiat cu toți liderii de partid și acum îi înjură.

„PRO România a crescut de la zero la 8-10%. Ceilalți au scăzut de la 40% la 20%. Prin urmare, problema este la ei, nu la noi. Dacă facem alianțe, acestea trebuie să fie transparente și, cum spunea Mircea Diaconu, să știm de ce și pentru ce. Nu trebuie să facem blaturi politice, așa cum se întâmplă acum pe scena politică.

Nu trebuie să primim sfaturi de la cei care, în ultimii 5-6 ani, și-au făcut selfie cu toți președinții de partid și acum îi înjură!

Datoria noastră este să lucrăm pentru oameni. PRO România trebuie să fie partidul care să susțină crearea unui stat modern, cu adevărat european. Suntem un partid de centru-stânga modern, fără metehnele din trecut.

PRO România a depășit stadiul unei simple idei ambițioase. Am devenit un partid care se dezvoltă ambițios. Vă cer să gândim că un partid care face 15-17% la alegerile locale și care, in 2024, să fie principala forță politică din România”, a spus senatorul Adrian Țuțuianu.

Dâmboviţa

Sănătatea are nevoie urgentă de 1 miliard de euro pentru a depăși criza pandemică

Publicat

pe

Deputata PSD de Dâmbovița Carmen Holban consideră că sănătatea cetățenilor ar trebui să primeze, mai ales în contextul nefericit al stării de pandemie care ne-a complicat existența de mai bine de un an de zile. Jocurile politice trebuie să înceteze!

Pe moment, reprezentanții Coaliției aflate la guvernare au făcut pace. După demiterea lui Vlad Voiculescu, USR PLUS a nominalizat-o pentru funcția de ministru al Sănătății pe Ioana Mihăilă. Aceasta a promis că va lua măsurile necesare, astfel încât românii să nu aibă de suferit prea mult din cauza sistemului de sănătate. Rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile.

Social-democrata Carmen Holban vine cu câteva propuneri care să îi ajute pe români să depășească mai repede criza pandemică prin care trecem. Speră ca șefa de la Sănătate să le îmbrățișeze și să le pună în practică.

„Testare extinsă și anchete epidemiologice pe bune pentru oprirea răspândirii virusului COVID-19. Facilitarea accesului la vaccin prin înființarea de micro-centre de vaccinare în toate localitățile, implicarea activă a celor peste 11 mii de medici de familie pentru dublarea capacității de vaccinare

Finanțarea urgentă cu suma de minimum 1 miliard lei a cheltuielilor pentru secțiile ATI de unde s-au tăiat masiv bani și pentru achiziția urgentă de medicamente pentru spitalele care nu mai au cu ce să trateze pacienții”, sunt temele pe care le propune deputata Carmen Holban ministrului Sănătății Ioana Mihăilă.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Radu Popa: Epoca experiențelor a trecut. E vremea specialiștilor

Publicat

pe

Deputatul PSD de Dâmbovița, Radu Popa, atrage atenția asupra pericolului care pândește România din cauza unei guvernări incompetente și pusă doar pe căpătuială. Vicepreședintele social-democraților dâmbovițeni consideră că este nevoie de un plan care să restarteze economia națională, de o gândire strategică prin care să putem vedea luminița de la capătul tunelului. Radu Popa afirmă cu tărie că țara poate fi salvată de la colapsul economico-social prin implicarea adevăraților specialiști.

„În absența acestui element planificat de compoziție strategică, pacientul România riscă să intre în comă indusă, dacă medicația pe care o va primi va fi un alt mix de experimente.

Acest plan nu poate fi făcut de oricine și nu poate fi realizat oriunde. E nevoie de mințile cele mai ascuțite ale națiunii, de oamenii cei mai experimentați și de contribuțiile lor imediate.

Epoca experimentelor a trecut. E vremea specialiștilor. E timpul adevărului.
Așa după cum am mai spus, România nu se poate salva decât prin efortul conjugat al unor minți luminate și printr-un nesperat dar de la Dumnezeu”, a precizat Radu Popa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT