Connect with us

Dâmboviţa

Polițiștii din Dâmbovița, percheziții la falsificatori de mobilă

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice de la IPJ Dâmbovița au efectuat ieri, 18 februarie, 5 descinderi la sediul, atelierul și punctele de lucru din București și Popești-Leordeni ale unui agent economic. Patronul firmei de confecționat mobilă era bănuit de producerea și comercializarea unor obiecte de mobilier ce aparțin unor mărci înregistrate. În urma perchezitiilor, oamenii legii au confiscat sute de scaune, mese și mai multe seturi de mobilier de dormitor.

În urma cercetărilor, s-a stabilit ca o femeie de 42 de ani, reprezentanta firmei, aducea din Turcia componente de mobilier ce purtau însemnele unor firme celebre pe care le asambla la un depozit situat în județul Ilfov. Ulterior, piesele erau comercializate în țară. Prin acest sistem au ajuns elementele de mobilier sub marcă falsă și în județul Dâmbovița, comercializate de un agent economic către populație.

În prezent, polițiștii dâmbovițeni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, continuă cercetările în vederea descoperirii întregii activități infracționale și de stabilire a prejudiciului produs. Reprezentanții firmelor în cauză sunt anchetați în stare de libertate.

Dâmboviţa

S-a făcut dreptate după 10 ani! Tâlharii de la Mătăsaru au ajuns după gratii

Publicat

pe

Sursa foto: Cronica de Găeşti

Cinci bărbați din Mătăsaru, județul Dâmbovița, cu vârste între 30 și 37 de ani, au ajuns astăzi după gratii, la 10 ani de la săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, urmată de moartea uneia dintre victime.

În anul 2011, aceștia au bătut cu bestialitate și au jefuit trei ciobani din Argeș, care se deplasau cu oile către stână. Una dintre victime a decedat la puțin timp după ce a fost dus la spital.

Cei cinci agresori și de executat între 6 ani și 8 luni și 8 ani de închisoare. Bărbații au fost duși la Penitenciarul Mărgineni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Patru candidați pentru șefia CJAS Dâmbovița

Publicat

pe

Astăzi – 6 mai 2021, s-a dat startul la schimbarea, prin concurs, a managerilor Caselor Județene de Asigurări de Sănătate. Din cei 60 de candidați admiși după selecția dosarelor, doar 33 au intrat în examen, de la ora 10:00. Acesta s-a desfășurat în amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgență din București.

Sunt județe unde au fost înscriși mai mulți candidați pentru postul de director CJAS. Dâmbovița reprezintă o surpriză în acest sens, fiind reprezentată la această primă etapă a concursului de patru candidați. După testul scris, în termen de patru zile lucrătoare, concurenții vor susține la sediul CNAS un interviu. Președintele acestei instituții, Adrian Gheorghe, ne asigură că a fost organizat un concurs transparent, fără discriminare pe criterii politice sau de altă natură.

Conducerea CNAS susține că vor fi promovați doar acei candidați care au abilități de planificare, organizare, coordonare și control.

În Dâmbovița, la concurs s-au înscris: Cristina Sima – fost șef Compartiment juridic și patrimoniu în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, Niculina Sandu – fost manager general CJAS Dâmbovița, Liliana Temergan – angajat CJAS Dâmbovița și Zamfira Ana Maria Dragotă – farmacistă, fiica patronului de la Popasul turistic Șipot din Moroeni, membră în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT