Conectați-vă cu noi

Prahova

Polițist bătut de nevastă. A fost emis ordin de protecție

Publicat

pe

Foto arhivă

Un polițist, angajat la postul din Filipeștii de Pădure, a sunat la 112 ca să reclame că îl bate soția – scrie Digi 24.

Se pare că femeia l-a lovit cu palmele și pumnul peste față. De asemenea, și-ar fi îmbrâncit fiica de 16 ani. Deocamdată nu se știe de la ce a pornit cearta.

Polițistul a preferat să sune la 112 pentru că lucrurile să nu degenereze. Autoritățile au emis ordin de protecție și s-au deschis dosar penal pentru viorență în familie.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. Miki

    februarie 23, 2020 at 2:18 pm

    Cine a primit ordinul de restrictie? Articol de 2 bani…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prahova

Secţie nouă la iSports Ploiești. A început înscrierea copiilor!

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook / Ploieşti Handabal

Ploiești Handbal este noul membru al familiei iSports Ploiești, formată din Ploiești Basketball, Ploiești Dancers și Ploiești Cycling. Coordonatorul secției este Romeo Ștefan, cunoscut iubitorilor handbalului ca Țuțu, arbitru international din 2006.

Are la activ peste 300 de meciuri internaționale, arbitrând la campionate europene și mondiale de tineret și seniori. În 2014, a condus finala mică a europeanului de seniori din Danemarca. În 2015 a arbitrat finala Cupei Mondiale a Cluburilor, iar un an mai târziu a fluierat finala Cupei EHF. Pe plan național, a arbitrat 8 finale ale Cupei României.

”Am ales să mă alătur familiei iSports Ploiești, pentru că vreau o nouă provocare! Sunt convins că alături de cele două fete, Corina Badea și Maria Ungureanu, antrenoarele clubului, o sa reușim lucruri frumoase atât pentru copii și părinți, cât și pentru handbalul ploieștean!”, spune Romeo Ștefan.

Cele două antrenoare sunt foste jucătoare de handbal și actuale arbitre în competițiile naționale. Corina Badea și Maria Ungureanu au participat și la organizarea celor mai importante turnee din România.

Chiar dacă, momentan, nu se pot desfăşura antrenamente, s-a dat totuşi startul înscrierilor online, la adresa http://handball.sportploiesti.ro/. Sunt aşteptaţi fete şi băieţi cu vârsta sub 10 ani.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Opt medici de la Spitalul Câmpina şi-au dat demisia!

Publicat

pe

Au început medicii să fugă pe capete din spitale, de frica coronavirusului. Dacă până mai ieri le convenea unora dintre ei să primescă şi salariu şi pensie, acum, când au dat de greu, fug.

Doctorii dezertori, în afară de teamă, mai invocă şi slaba dotare cu echimpamente corespunzătoare de protecţie. Astăzi a venit rândul la ambandon unui număr de opt medici de la Spitalul Municipal Câmpina, judeţul Prahova.

CITEŞTE ŞI: Vezi aici ce echipamente lipsesc în fiecare spital din România!

Managerul Cătălin Tiu a declarat că trri dintre medicii demisionari sunt ATI-işti, iar ceilalţi sunt doctori neonatologi, internişti şi chirurgi.  În aceste condiţii, unitatea medicală, declarată suport pentru pacienţii infectaţi cu coronavirus, a rămas cu doi specialişti ATI. Ar fi avut nevoie de opt!

Instituţia Prefectului Prahova a anunţat că, până acum, în judeţ, şi-au înaintat demisiile 10 medici: 8 de la Câmpina, 1 de la Mizil şi 1 de la Spitalul de Boli Pulmonare de la Breaza.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT