Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Klaus Iohannis a împărţit ţara în două, iar Ludovic Orban va fi manevrat tot timpul!

Publicat

pe

Ioan Marinescu, unul dintre liderii PRO România Dâmboviţa, consideră că ceea ce se întâmplă în momentul de faţă în România reprezintă un exemplu bun de inclus în renumita Carte a Recordurilor.

„Suntem în situaţia anormală în care avem un guvern demis, un guvern care s-a autopropus şi care în acelaşi timp doreşte să nu fie votat. O asemenea harababură nu cred că există nicăieri. Probabil manualele de politică vor trata atent acest sindrom. Făcând referire la înţelepcinea românească putem spune că «ţara arde şi baba se piaptănă». La noi se pare că ţara se prăbuşeşte iar preşedintrele Klaus Iohannis îşi caută jucăria politică, adică un guvern care să fie al lui”, a declarat Ioan Marinescu.

Reprezentantul PRO România Dâmboviţa atrage atenţia politicienilor români că se depărtează de popor, de cei care i-au ales până la urmă să le reprezinte interesele, ţara.

„Statul român, la acest moment, este în cea mai delicată şi cea mai dificilă poziţie de după 1989. Dacă nu ne trezim la timp, s-ar putea să regretăm cu toţii”.

Marinescu îi sfătuieşte, pe un ton nu neapărat ultimativ, să lase interesele de grup deoparte şi să se dedice poporului, programelor şi proiectelor care să aducă prosperitate, linişte, democraţie.

„Unde va ajunge poporul cu această clasă politică ruptă de marea masă a oamenilor? Unde se va opri această cădere şi această lipsă de responsabilitate?”

Ioan Marinescu îl critică dur pe şeful statului, Klaus Iohannis, care, prin politica pe care o duce, a împărţit ţara în două, care, prin ieşirile pe care le are, prin luările de poziţie, arată că nu apreciază prea mult principiile democratice, din moment ce are atâta ură faţă de PSD, faţă de partidele de stânga. Pentru preşedintele ţării, garantul stabilităţii, pare să conteze doar cei care simpatizează PNL.

De criticile lui Ioan Marinescu nu a scăpat nici premierul demis, Ludovic Orban, cosiderat omul cu maimuţa. Despre el, spune liderul PRO România, că este tipul de om care va fi manevrat tot timpul, iar viitorul lui politic este unul de… maimuţoi.

ACTUALITATE

COVID-19: Situația se agravează în Dâmbovița și autoritățile continuă să tacă!

Publicat

pe

de

Situația este pe cale să devină una alarmantă în județul Dâmbovița, pe fondul înmulțirii cazurilor de infectare cu noul coronavirus și decese. În Ialomița spre exemplu, în ultimele zile, au murit trei bărbați despre care se știe că nu au călătorit și nici nu au avut contact direct cu vreo persoană confirmată. Unul dintre ei avea 39 de ani și nici nu suferea de vreo altă afecțiune.

Solicităm prefectului Aurelian Popa, președintelui Consiliului Județean Dâmbovița – Alexandru Oprea și managerului Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște – Claudiu Dumitrescu, să convoace o conferință de presă în mediul virtual sau măcar să vină cu o comunicare precisă, detaliată, în care să prezinte populației, prin intermediul mijloacelor media locale, care este situația în spitalul județean, atât a pacienților cu coronavirus cât și în ceea ce privește pregătirea unității pentru un aflux puternic de persoane infectate cu COVID-19.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Trompeta Rareș Bogdan e supărat pe ALDE pentru că arătăm bâlbâielile guvernului Orban

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Liderul ALDE Dâmbovița, Ionel Petre, s-a pus cu tunurile pe europarlamentarul liberal Rareș Bogdan. Petre l-a asemănat cu o trompetă galbenă pe fostul jurnalist intrat în politică.
Supărarea președintelui ALDE Dâmbovița pleacă de la faptul că liberalul Rareș Bogdan nu a avut de lucru și s-a legat de ALDE și de conducătorul acestui partid, Călin Popescu Tăriceanu, pe care Ionel Petre nu l-a părăsit, arătând că este un oștean credincios. Se pare că europarlamentarul a fost deranjat de campania de imagine pe care ALDE o desfășoară acum în mediul virtual. Textul postat pe Facebook de Ionel Petre este dur, vulcanic, un fel de declarație de război adresată liberalilor.

„Trompeta Rareș Bogdan e supărat pe ALDE pentru că arătăm bâlbâielile guvernului Orban, lipsa de experiență și decizie pe care o afișează din plin.

Nu mai este niciun dubiu că Iohannis și PNL au știut de criza de coronavirus (poate și dl Ruj Roz), dar au ținut-o ascunsă ca să facă alegeri anticipate.

Dacă CCR nu le-ar fi dat în cap anulând ordonanța cu alegerile anticipate, astăzi, în plină criză, cu persoane decedate din cauza noului coronavirus, batistuță și ai lui ne-ar fi obligat să mergem la vot!

PNL-ul arată cum arată azi și din cauza unor populiști ordinari precum Rareș Bogdan, dar și din cauza obedienței fără limită față de locatarul de la Cotroceni.

Suntem de acord totuși cu ceva din ce zice batistuță: să lăsăm politica pentru după. Dar până atunci ascunde-te la Bruxelles și ronțăie miile de euro pe luna pe care le primești, trompetă galbenă”!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT