Connect with us

Dâmboviţa

Pompierii din Dâmboviţa s-au luptat 5 ore cu flăcările în comuna Perşinari

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Dâmboviţa

Un incendiu de amploare a izbucnit astăzi într-o gospodărie din comuna Perşinari, judeţul Dâmboviţa. La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere de la Detaşamentele din Târgovişte şi Titu.

Intervenţia a fost deosebit de dificilă din cauza rafalelor puternice de vânt, care au amplificat focul, dar şi din cauza cantităţii mari de materiale combustibile.

Lupta cu flăcările a durat peste 5 ore. Focul a mistuit 2.500 de baloţi de paie, un adăpost de animale şi un gard. 12 oi şi 3 câini au pierit în cumplitul eveniment. Doar intervenţia promptă, curajoasă a pompierilor, a salvat din calea urgiei un saivan în care se aflau adăpostite peste 400 de oi şi 5 câini ciobăneşti.

Cercetările au scos la iveală faptul că incendiul s-a produs din cauza unui arc electric format între cablurile de la reţeaua de înaltă tensiune situată în imediata apropiere şi stiva de baloţi. Vântul puternic a dus la propagarea rapidă a focului.

Sursa foto: ISU Dâmboviţa

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Accident cu cinci victime în Priseaca

Publicat

pe

Un accident de circulație soldat cu rănirea a cinci persoane, potrivit informațiilor furnizate de IPJ Dâmbovița, s-a produs pe DN 72A, Târgoviște – Câmpulung, în cartierul Priseaca.

Un autoturism, condus de o femeie de 43 de ani, s-a tamponat cu un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat de 33 de ani. În urma impactului, una dintre mașini a fost proiectată într-un canal.

Poliția efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Anunț covocare ședință ordinară Consiliul Local Voinești, 29 iunie 2021

Publicat

pe

de

Se convoacă în sedință ordinară Consiliul Local Voinești, în data de 29.06.2021, ora 19:00, la sediul acestuia – sala de festivități, cu respectarea normelor în vigoare, privind desfășurarea activității la locul de muncă, în condiții de securitate și sanatate în muncă pe perioada stării de alertă, având următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local al comunei Voinești pe anul 2021;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea drenajului apelor pluviale (prin betonare) în satul Suduleni – strada Valea Adâncă (prelungire);
3. Proiect de hotărâre privind completarea Inventarului domeniului public al comunei Voinești (poziții drumuri)
4. Proiect de hotărâre privind scoaterea din evidența fiscală a unor persoane fizice aflate în stare de insolvabilitate;
5. Proiect de hotărâre privind stabilirea modului de întocmire a registrului agricol la nivelul UAT Voinești;
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de resurse umane, material și financiar necesar gestionării situațiilor de urgență pentru anul 2021 la nivelul UAT Voinești;
7. Proiect de hotărâre privind însușirea Raportului de activitate pe semestrul 1 – anul 2021, conform Legii 448/2006 modificată și completată;
8. Proiect de hotărâre privind preluarea în administrarea Consiliului Local Voinești a DC 150;
9. Proiect de hotărâre privind desemnarea consilierului local responsabil cu afacerile europene;
10. Diverse.

PRIMAR,
SANDU GABRIEL

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT