Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Tânăr de 25 de ani şi-a pierdut viaţa din cauza neatenţiei la volan

Publicat

pe

Un tânăr de 25 de ani a decedat astăzi, în urma unui accident de circulaţie petrecut pe DJ 506, în localitatea Frăsinet, din judeţul Teleorman.

Din cercetări a reieşit că tragedia s-a produs din cauza faptului că victima, care se afla la volanul uni autoturism, având alte preocupări în timp ce şofa, a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Un alt bărbat, de 23 ani, pasager în autoturismul implicat în accident, s-a ales cu răni uşoare.

SOCIAL

Doi copii din Teleorman au ajuns într-un centru de plasament după ce părinţii au fost internaţi cu COVID-19

Publicat

pe

Sursa foto: https://dgaspctr.ro/

Coronaviusul ne complică puternic viaţa, ducând şi la producerea unor drame familiale. În judeţul Teleorman, informează reprezentanţii Consiliului Judeţean, doi copiii, de 2 şi 12 ani, au fost luaţi de autorităţi şi internaţi într-un centru de plasament. Măsura a intervenit ca urmare a îmbolnăvirii cu coronavirus a părinţilor şi a altor doi fraţi ai micuţilor, care au fost internaţi la Institutul Naţional pentru Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti.

”În seara zilei de 28 martie 2020, la ora 22:30, la unul dintre Centrele de Plasament din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, au fost preluaţi 2 dintre cei 4 copii minori ai familiei internate la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Matei Balş” din capitală, după ce această familie, formată din 6 membri, s-a aflat anterior în Centrul de carantină situat în oraşul Zimnicea, judeţul Teleorman. Minorii care au ajuns la DGASPC Teleorman sunt în vârstă de 2 şi 12 ani. Cei doi minori, aduşi într-unul dintre centrele de plasament din cadrul DGASPC Teleorman, pe o perioadă determinată, au fost testaţi negativ coronavirus COVID-19”, a comunicat CJ Teleorman.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Accident mortal pe DN 71, în comuna Conţeşti, judeţul Dâmboviţa

Publicat

pe

Sursa foto: WSMW.com

Un accident de circulaţie mortal a avut loc, în această seară, pe DN 71 Bâldana-Târgoviște, pe teritoriul comunei Conțeşti, judeţul Dâmboviţa. Un bărbat de 33 de ani a fost lovit de un autoturism marca BMW, la volanul căruia se afla un șofer de 36 de ani.

Din primele date furnizate de polițiști, se pare că pietonul se deplasa pe partea carosabilă, fără să poarte îmbrăcăminte care să cuprindă elemente fluorescent reflectorizante, necesare pe timp de noapte.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT