Conectați-vă cu noi

ADMINISTRAŢIE

Creşa nr. 13 din Târgovişte, extinsă cu un corp de clădire de 1.000 mp!

Publicat

pe

La Târgovişte, se munceşte din plin pe şantierele deschise în vederea construcţiei, reabilităriii şi modernizării institituţiilor de învăţământ şcolar, preşcolar şi antepreşcolar. Astăzi – 25 februarie 2020, primarul Cristian Daniel Stan, însoţit de administratorul public – Gabriel Boriga şi de viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, s-a aflat în microraionul VI, unde se lucrează cu nerv la proiectul de extindere şi modernizare a Creşei nr. 13.

Investiţia, cu o valoare de 5,4 milioane de lei, este finanţată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. În afară de faptul că sunt refăcute şi modernizate spaţiile vechi ale creşei, a fost construit şi un corp de clădire cu o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi.

„Este o investiție de natură să contribuie la schimbarea, într-o măsură semnificativă, a ofertei pe care această unitate de învățământ antepreșcolar o avea. Noul imobil depășește cu mult suprafața imobilului existent aici. În afara acestei extinderi, care este într-un stadiu de execuție de aproape 70%, în acest moment, se lucrează la fațade, dar și în interior, la instalații, tâmplărie etc.

De asemenea, se reabilitează integral și imobilul vechi, astfel încât să putem, până la începutul verii, să finalizăm și acest obiectiv de investiții. Pentru că vremea a permis și s-a lucrat în ritm susținut, lucrările vor fi finalizate cu aproximativ 6 luni mai devreme față de termenul prevăzut.

Predarea amplasamentului s-a făcut undeva în luna februarie 2019, suntem la un an diferență, iar termenul de execuție era de 24 de luni”, a declarat Cristian Daniel Stan – primarul municipiului Târgovişte.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primăria Titu, proiect pentru bază sportivă conform ultimelor standarde în domeniu

Publicat

pe

Primăria Titu, județul Dâmbovița, a depus la Compania Națională de Investiții un proiect care vizează amenajarea unei baze sportive moderne, dotată conform ultimelor standarde în domeniu.

De asemenea, în ședința de lucru a Consiliului Local Titu din data de 30 iunie, au fost alocate sumele necesare pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru construirea unui spital nou în orașul Titu, tot prin Compania Națională de Investiții. După consultarea tuturor factorilor implicați într-un astfel de proiect, cu impact pentru întreaga zonă, nu doar pentru Titu, documentaţia va fi depusă la CNI pentru obținerea finanțării.

„Vă asigur, stimați locuitori ai orașului Titu, că nu mă voi opri până când nu vor fi realizate toate proiectele majore pe care mi le-am asumat în fața dumneavoastră, o parte din ele au demarat, iar altele au primit finanțare”, a scris primarul Traian Niculae pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Urmează o nouă acțiune de dezinsecție aeriană la Târgoviște, din 17 iulie

Publicat

pe

de

Foto arhivă

Primăria Târgovişte va efectua, în perioada perioada 17 – 24 iulie 2020, în intervalul orar 05:30 și 09:30, a doua acțiune de combatere a insectelor de disconfort (ţânţari, muşte, omizi etc.), prin pulverizare aeriană, pe toată suprafaţa municipiului, inclusiv în cartierele Priseaca şi Sagricom. În cazul în care vremea va fi nefavorabilă (vânt, ploi, grindină) la termenul menționat, acțiunea se va reprograma pentru următoarea zi propice acestei activități.

„Se vor folosi substanțe avizate de Ministerul Sănătăţii Publice – Comisia Naţională pentru Produse Biocide, care fac parte din grupa a III-a de toxicitate. Substanţa folosită pentru combaterea dăunătorilor este EXIT 100 EC, insecticid formulat pentru aplicare ULV. Produsul nu este dăunător pentru oameni și nici pentru mediul înconjurător, însă este toxic pentru albine și organismele acvatice.
Pentru evitarea intoxicațiilor familiior de albine se vor lua măsuri de închidere a stupilor sau de îndepărtare a acestora la o distanță de 10 kilometri față de locul unde se execută tratamentul. De asemenea, trebuie evitat pășunatul și consumul de fructe în zonele supuse tratamentului”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Târgoviște.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!