Conectați-vă cu noi

ADMINISTRAŢIE

PNL nu vine cu proiecte, dar votează împotriva dezvoltării comunei Corbii Mari! VIDEO

Publicat

pe

Comuna Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa, are buget aprobat, ca şi ca în ultimii trei ani, tot fără votul consilierilor locali PNL. Chiar dacă este vorba de un buget axat pe dezvoltarea localităţii, având în vedere că 63% din resursele financiare au fost alocate investiţiilor!

„Deşi am avut discuţii în două şedinţe consecutive, votul a fost împotrivă. Consilierii PNL nu au votat bugetul local, fără a face menţiuni, fără a veni cu amendamente sau propuneri. Indiferent ce am face, indiferent de câte obiective am avea, indiferent de dezvoltarea comunei, dumnealor votează împotrivă”, a declarat primarul Ionuţ Bănică.

VIDEO

Listă investiţii Corbii Mari 2020:
– Extindere sistem de supraveghere video;
– Construire şcoală cu clasele 0-VIII în satul Corbii Mari;
– Construire şcoală cu clasele 0-VIII şi sală de sport în satul Ungureni;
– Grădiniță cu 3 grupe în Corbii Mari, este aproape finalizată;
– Construire grădiniță în Grozăvești;
– Construire grădiniță în Ungureni;
– Achiziționare microbuz școlar cu 31 de locuri;
– Construire dispensar în satul Corbii Mari;
– construire Sală de sport și cămin cultural;
– Alimentare cu apă în comună;
– Alimentare cu gaze;
– Centrală fotovoltaică;
– Reţea de canalizare;
– Modernizare drumuri;
– Realizare rigole betonate și podețe.

ADMINISTRAŢIE

Pucioasa: Finanțare europeană pentru grădiniță nouă și infrastructura din trei cartiere

Publicat

pe

Primăria Pucioasa a obținut finanțare europeană nerambursabilă pentru cel de-al 14-lea proiect depus. Contractul a fost semnat ieri, 30 iulie 2020, după o perioadă de 2 ani de așteptare, cât a durat evaluarea.

Proiectul este unul complex și vizează construirea unei grădinițe noi în locul actualei Grădinițe nr. 1 “Prichindel” și reabilitarea și modernizarea infrastructurii din trei cartiere: Sarmis, Aleea Ardealului și Fântânilor.

„Așteptăm, săptămânile viitoare, semnarea contractului de finanțare pentru proiectul de modernizare a Grădiniței nr. 2 și reabiltarea integrală a infrastructurii rutiere, a spațiilor verzi, a locurilor de joacă și a iluminatului din cartierul Micro 3 (Porcărie)”, spune primarul Constantin Ana.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Atenție! Dezinsecție aviochimică la Titu

Publicat

pe

Foto arhivă

Primăria Titu va derula, în perioada 31 iulie – 6 august 2020, în toate cartierele orașului (Titu, Titu-Târg, Fusea, Codreanu, Atârnați, Titu-Plop, Sălcuța și Hagioaica), o acțiune de dezinsecție aviochimică, pentru combaterea dăunătorilor de disconfort: ţânţari, muşte, omizi etc.

Se vor folosi substanțe produse Arysta LifeScience, avizate de Ministerul Sănătății Publice, care sunt toxice pentru albine și organisme acvatice. Produsul cu care se va actiona este EXIT 100 EC, insecticid formulat special pentru aviotratamente și aplicare ULV. Produsul nu este dăunător oamenilor și nici mediului înconjurător.

Combaterea se efectuează doar o singură zi, începând cu prima zi a intervalului, în funcție de condițiile meteo. Dacă vremea nu este favorabilă aplicării tratamentului în prima zi, aceasta se amână pentru următoarea zi propice acestei activități.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!