Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Bărbat din Pietroşiţa, găsit mort într-o zonă împădurită de lângă Fieni!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://10tv.md)

Familia unui bărbat de 39 de ani, din comuna Pietroşiţa, judeţul Dâmboviţa, s-a pus în mişcare când a văzut că omul, plecat de acasă în urmă cu câteva zile, nu s-a mai întors şi nici nu a mai dat vreun semn de viaţă.

Tânărul s-a urcat în căruţă, şi-a pus alături drujba şi alte instrumente de tăit lemn şi a pornit spre pădure. Asta s-a întâmplat pe 20 februarie. Ieri, poliţiştii au intrat în alertă şi au pornit căutările.

Din păcate, bietul om a fost găsit mort într-o zonă împădurită din apropierea islazului de la Fieni. Din primele date, se pare că decesul a survenit ca urmare a unei leziuni produse de un copac pe care l-a tăiat şi care, în cădere, l-a lovit cu putere.

Trupul bărbatului din Pietroşita a fost transportat la Laboratorul de Medicină Legală. În urma autopsiei se va stabili cu exactitate cauzele care au provocat moartea tăietorului de lemne.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Incendiatorul de la Tătărani a fost prins! A dat foc la două imobile

Publicat

pe

Poliţiştii dâmboviţeni au reuşit să identifice persoana care, aseară, a pus foc la două imobile din comuna Tătărani – o casă de locuit şi o anexă gospodărească. Este vorba despre o tânără de localitate, în vârstă de 19 ani, cunoscută cu afecţiuni psihice.

Aceasta a declarat, în prezenţa tatălui său, că a aprins focul din greşeală, în timp ce se juca, după care s-a speriat şi a fugit.

Fiul proprietarilor clădirilor cuprinse de flăcări le-a spus oamenilor legii că în interior nu se aflau persoane şi nici bunuri de valoare, întrucât nu mai erau locuite de aproximativ 10 ani.

S-a întocmit dosar penal pentru distrugere din culpă.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Persoane necunoscute au pus foc unei case din Tătărani!

Publicat

pe

UPDATE: Incendiatorul a fost prins. Este o tânără de 19 ani, cunoscută cu afecţiuni psihice.

Un incendiu devastator a cuprins aseară două locuințe din comuna Tătărani, județul Dâmbovița. La fața locului au intervenit cu două echipaje de stingere pompierii militari de la Grupul din Voinești. Cu tot efortul depus de salvatori, flăcările au făcut un adevărat prăpăd.

La prima constatare, a ars total acoperișul unei case și cel al unei anexe gospodărești pe o suprafață de peste 100 mp. Focul a mistuit toate obiectele de mobilier, aparatura electrocasnică și îmbrăcămintea aflate în două camere de locuit.

Combustia teribilului incendiu a fost asigurată de circa 1000 kg de lemne care se aflau depozitate în pătulul de deasupra imobilului.

Cauza care a dus la producerea acestei nenorociri se pare că este aprinderea intenționată a casei.

Ancheta derulată de polițiști va elucida circumstanțele care au condus la producerea dezastrului.Vom reveni.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT