Connect with us

Dâmboviţa

Liberalul Nicolae Răbaea, invitat să candideze din partea ALDE la Primăria Moreni!

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook / Răbaea Eugen Nicolae

PNL Dâmboviţa va avea o surpriză la Moreni. Unul dintre liderii locali ai PNL, Nicolae Răbaea, a primit invitaţia de a candida din partea ALDE pentru funcţia de primar al municipiului de pe Cricov.

Decizia de abordare a tânărului PNL-ist a fost luată de preşedintele Ionel Petre, ca urmare a faptului că între PNL şi ALDE, oficial, o vreme aliaţi la guvernare, există mari neînţelegeri şi incompatibilităţi în ceea ce priveşte politica de cadre şi relaţia deloc neprincipială menţinută de reprezentanţii PNL.

Invocând rezultatul unui sondaj, conducerea organizaţiei PNL Dâmboviţa l-a nominalizat drept candidat pe Robert Harabagiu, nu pe Nicolae Răbaea. Din câte am aflat, Harabagiu este agreat de Gabriel Plăiaşu şi Gabriel Grozavu, al căror cuvânt cântăreşte mult în momentul de faţă în partid, fiind apropiaţi ai liderului Ludovic Orban.

Ionel Petre – preşedinte ALDE Dâmboviţa

„A fost mazilit de către aceşti liberali de unică folosinţă dâmboviţeni care nu au serviciu decât atunci când partidul din care fac parte este la guvernare şi care nu sunt în stare nici măcar să-şi menţină o echipă”, a declarat Ionel Petre.

Liderul ALDE Dâmboviţa a spus că nu a vorbit până acum cu Nicolae Răbaea, dar uşa îi este deschisă la ALDE, să expună ceea ce vrea să facă bun pentru morenari dacă va ieşi primar dar şi povestea despre executarea sa în PNL.

„Domnule Răbaea, aveţi în mine un om care nu doar că vă acceptă, ci vă sprijină în ideile pentru Moreni. Aveţi o echipă care abia vă aşteaptă şi sper ca morenarii să continue să-i fie aproape”, a spus Ionel Petre – preşedintele ALDE Dâmboviţa.

ACTUALITATE

Carmen Holban, deputat, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a femeilor din mediul rural’

Publicat

pe

În data de 15 octombrie, se sărbătorește „Ziua internaţională a femeilor din mediul rural”. Celebrarea a fost decisă de Organizația Națiunilor Unite printr-o rezoluție dată în 18 decembrie 2007. S-a avut în vedere rolul pe care îl au femeile de la sate în bunăstarea familiilor și în dezvoltarea economiilor din mediul rural.

„Femeile din satele și comunele noastre sunt inima familiilor și a gospodăriilor lor. Ziua Internațională a Femeilor din Mediul Rural, pe care astăzi o sărbătorim, le este dedicată lor, celor care prin munca lor, plătită sau neplătită, își hrănesc familiile. De multe ori, munca și efortul acestora nu sunt mai prejos de cele ale partenerilor lor de viață. Meritele lor nu pot fi puse la îndoială, iar pentru acest lucru trebuie să le fim alături și să le mulțumim, zi de zi”, este mesajul transmis de deputata Carmen Holban.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

CJ Dâmbovița a propus spre finanțare prin Programul Național „Anghel Saligny” 47 de km de drumuri județene

Publicat

pe

Consiliul Județean Dâmbovița a depus la finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” 6 proiecte ce vizează reabilitarea și modernizarea a 47 km de drumuri județene – se precizează într-un comunicat remis către mass-media. Valoarea totală a finanțării solicitate Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației este de aproximativ 211.000.000 lei.

Traseele vor tranzita comunele Moroeni, Șelaru, Malu cu Flori, Pucheni, Brănești, Glodeni și Runcu, iar lucrările propuse la finanțare sunt următoarele:

– Modernizarea DJ 714, Bolboci – contur Lac Bolboci – Cheile Tătarului, pe un sector de drum de 4,5 km;

– Modernizarea DJ 503 și DJ 611 pe traseul limită județ Teleorman – Glogoveanu – Fierbinți – limită județ Argeș, etapa a doua a acestui proiect (7,6 km de drum);

– Dezvoltarea infrastructurii de transport județean prin modernizarea DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Bolboci – Padina – Peștera. Lucrările prevăzute sunt complexe, din cauza porțiunii mari de drum, de 21,6 km, dar și a faptului că investiția presupune și construirea unui pod nou, cu o lungime de 70 metri, și a unui drum nou, care să ocolească satul Glod, în lungime de aproximativ 3,5 km;

– Reabilitarea și modernizarea a 6,7 km din DJ 724, Malu cu Flori – Pucheni;

– Reabilitarea și modernizarea a 4 km din DJ 716, Priboiu – Glodeni;

– Reabilitarea a 2,1 km din DJ 712A, Runcu – Râu Alb.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT