Conectați-vă cu noi

Călăraşi

Poliţist din Călăraşi, acuzat că a sechestrat şi bătut un băiat de 13 ani!

Publicat

pe

Sursa foto: https://cl.politiaromana.ro

Caz fără de precedent într-o comună din județul Călărași, care demonstrează că în instituțiile de forță ale statului există, din păcate, indivizi nepregătiți și cu un comportament de brute staliniste.

Părinţii unui băiat de 13 ani l-au reclamat la Parchet pe un polițist de la Postul din Grădiștea, pe care îl acuză că le-ar fi sechestrat copilul în postul de poliție, după care l-a bătut cu pumnii și picioarele. Ba chiar i-a spart și telefonul. Culmea, de faţă la acestă corecție inumană ar fi fost și o femeie polițistă, colega bătăuşului.

Cauza care ar fi condus la acest comportament barbar din partea omului îmbrăcat în uniforma statului ar fi că băiatul, care se juca cu mai mulți prieteni în curtea școlii, ar fi făcut gălăgie și l-ar fi deranjat pe vaşnicul polițist.

Scrie calarasipress.ro că cei doi polițiști ar fi ieșit cu lanternele din post și i-ar fi alergat pe copii. Aşa l-au prins pe Ionuț, ai cărui părinți acuză acum că ar fi fost maltratat de omul legii. Ceilalți copii le-ar fi declarat jurnaliștilor locali că prietenul lor a fost prins, sechestrat și bătut de polițist.

Cazul este cercetat și de conducerea IPJ Călărași. Evident, polițistul neagă că aşa s-ar fi petrecut lucrurile.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Conflict de interese la Primăria Frăsinet. Edilul și-a angajat nevasta femeie de serviciu

Publicat

pe

Sursa foto: Libertatea

Primarul comunei Frăsinet, județul Călărași, riscă să-și piardă mandatul și să nici nu mai poată candida timp de 3 ani de la momentul rămânerii definitive a deciziei ANI, prin care s-a constatat că a încălcat dispozițiile legale privind conflictul de interese administrativ.

Mihăiță Sandu a semnat, în data de 4 februarie 2019, Dispoziția și Contractul individual de muncă privind încadrarea soției sale într-o funcție contractuală de execuție în cadrul Primăriei și a avizat Fișa postului prin care au fost stabilite atribuțiile de serviciu ale soției sale. Potrivit presei locale, edilul și-a angajat nevasta că femeie de serviciu. Mai scriu jurnaliștii că Mihăiță Sandu l-a încadrat și pe fiul său ca paznic la școală, post pe care l-a ocupat primarul înainte să fie ales.

Conform legii, persoana față de care s-a constatat existența conflictului de interese ori starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publică pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii din funcția ori demnitatea publică respectivă sau a încetării de drept a mandatului.

Citește în continuare

Călăraşi

Captură impresionantă de la 13 persoane reținute pentru contrabandă cu țigări

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Călărași au efectuat, sub supravegherea procurorilor, 17 percheziții domiciliare în județele Giurgiu, Constanța, Tulcea, Ialomița, Dolj, Mehedinți și Galați, într-un dosar de contrabandă cu țigări. Cu această ocazie, au fost indisponibilizate 16.600 de țigarete, 103.050 de lei, 20.695 de euro, 6.250 de dolari, 2 plase monofilament și 220 de litri de motorină.

„Din cercetări a reieșit că persoanele în cauză ar fi introdus fraudulos țigări din Serbia și Republica Moldova pe teritoriul național la bordul navelor care tranzitează fluviul Dunărea. Ulterior, le-ar fi comercializat către diferite persoane”, se precizează într-un comunicat remis de IPJ Călărași.
13 persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

„Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române. La activități au participat polițiști din Giurgiu, Constanța, Tulcea, Ialomița, Dolj, Mehedinți și Galați, polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Călărași, precum și polițiști de frontieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră”.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!