Conectați-vă cu noi

Călăraşi

Poliţist din Călăraşi, acuzat că a sechestrat şi bătut un băiat de 13 ani!

Publicat

pe

Sursa foto: https://cl.politiaromana.ro

Caz fără de precedent într-o comună din județul Călărași, care demonstrează că în instituțiile de forță ale statului există, din păcate, indivizi nepregătiți și cu un comportament de brute staliniste.

Părinţii unui băiat de 13 ani l-au reclamat la Parchet pe un polițist de la Postul din Grădiștea, pe care îl acuză că le-ar fi sechestrat copilul în postul de poliție, după care l-a bătut cu pumnii și picioarele. Ba chiar i-a spart și telefonul. Culmea, de faţă la acestă corecție inumană ar fi fost și o femeie polițistă, colega bătăuşului.

Cauza care ar fi condus la acest comportament barbar din partea omului îmbrăcat în uniforma statului ar fi că băiatul, care se juca cu mai mulți prieteni în curtea școlii, ar fi făcut gălăgie și l-ar fi deranjat pe vaşnicul polițist.

Scrie calarasipress.ro că cei doi polițiști ar fi ieșit cu lanternele din post și i-ar fi alergat pe copii. Aşa l-au prins pe Ionuț, ai cărui părinți acuză acum că ar fi fost maltratat de omul legii. Ceilalți copii le-ar fi declarat jurnaliștilor locali că prietenul lor a fost prins, sechestrat și bătut de polițist.

Cazul este cercetat și de conducerea IPJ Călărași. Evident, polițistul neagă că aşa s-ar fi petrecut lucrurile.

Călăraşi

Prelungirea dovezilor de circulaţie pentru şoferi, în condiţiile COVID-19

Publicat

pe

Procurorii vor emite, din oficiu, ordonanţe de prelungire a dovezilor înlocuitoare cu drept de circulație ale permisului de conducere, pentru care anterior a fost dispusă o ordonanță.

Pentru limitarea infectării cu coronavirusul SARS-CoV-2, persoanele interesate nu trebuie să depună cerere, iar ordonanţa de prelungire va fi transmisă pentru operare la unitățile de poliție competente, fără a mai fi necesară consemnarea pe dovadă a prelungirii în această situație excepțională – se arată într-un comunicat remis de IPJ Călăraşi.

Măsura a fost stabilită prin coordonare interinstituțională între Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Ministerul de Interne și Inspectoratul General al Poliției Române.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Fost funcţionar de la Înmatriculări Auto Călăraşi nu justifică 1,34 de milioane de lei

Publicat

pe

Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București cu privire la un fost funcţionar public cu statut special din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări a Vehiculelor Călăraşi.

Ion Ioniţă nu-şi justifică averea, mai precis suma de 1.340.225,96 lei (aprox. 320.123 euro). Potrivit ANI, bărbatul a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT