Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

ALDE, trădat de liberalii din Dâmbovița. Protocolul e doar pe hârtie!

Publicat

pe

Ionel Petre, preşedintele ALDE Dâmbovița, este supărat tare pe liberalii din județ, din cauza faptului că nu au respectat protocolul de colaborare încheiat la nivel central şi local. Conform acelei înţelegeri, unul dintre subprefecţii judeţului Dâmboviţa trebuia să fie nominalizat de ALDE, dar liberalii i-au dat cu flit persoanei agreate de ALDE.

„Am venit cu o propunere de subprefect, cu un jurist, aşa cum ar trebui să avem la Prefectură. Nu a fost acceptată tocmai pe motivul că un domn din conducerea PNL Dâmboviţa a fost lezat de faptul că, în istorie, cineva i-a deranjat soţia la locul de muncă. Cel mai probabil s-a ajuns la Ludovic Orban, care a abandonat acest proiect şi a lăsat judeţul Dâmboviţa fără subprefect.

În acest moment, pe poziţia de prefect avem un domn care este inginer agronom. Ar fi culmea ca noi să fi venit acum cu un tehnician veterinar şi am fi transformat Prefectura Dâmboviţa într-o fermă”, a declarat liderul ALDE Dâmboviţa.

A mai spus Ionel Petre că a mai avut şi alte propuneri de profesionişti pentru funcţii cu responsabilitate, unde oamenii de la ALDE ar fi putut performa, dar nu au fost acceptaţi de liberali.

„Se pare că metehnele puterii se transmit de la un partid la altul. Ceea ce nu am reuşit să facem în colaborare cu PSD nu reuşim să facem nici cu PNL”, a concluzionat Ionel Petre.

Dâmboviţa

Deputat: Orban și gașca lui de incompetenți au blocat accesul bolnavilor cronici în spitale

Publicat

pe

Oana Vlăducă, deputat PRO România de Dâmbovița și candidat pentru un mandat de senator la alegerile parlamentare din 6 decembrie, acuză Guvernul Orban de iresponsabilitate și cinism sinistru, având în vedere că a ales să supraaglomereze spitalele internând cu forța bolnavii COVID asimptomatici sau cu forme ușoare și, astfel, a blocat accesul pacienților cronici la servicii de sănătate. Mai mult, în momentul în care Avocatul Poporului a atras atenția asupra acestui aspect, în loc să țină cont de cele semnalate, Ludovic Orban și-a asmuțit propaganda de partid împotriva Renatei Weber.

„După aproape 5 luni de zile, a înțeles și Guvernul Orban ceea ce toată lumea de pe planetă știa și făcea: bolnavii asimptomatici sau cei cu forme ușoare de Covid nu trebuie băgați cu forța în spitale!

Asta le-au spus specialiștii din prima secundă. Asta au făcut toate țările lumii. Li s-a atras atenția că nu trebuie să supraaglomereze spitalele. Ce-au făcut Orban și gașca lui de incompetenți? Contrar logicii elementare, bunului simț și minimei rațiuni sanitare, au umplut spitalele și au blocat accesul bolnavilor cronici la servicii de sănătate.

O faptă de gravă iresponsabilitate, un cinism sinistru pentru care nimeni nu răspunde. Astăzi iau măsurile pe care trebuia să le ia acum 5 luni? Își dă cineva demisia pentru această defazare în actul de guvernare și în luarea deciziilor? Evident că nu.

Încă un element, ca să înțelegeți murdăria acestui guvern: în vară, Avocatul Poporului, Renate Weber, a spus că internarea forțată a persoanelor asimptomatice este abuzivă. Ce-a făcut domnul Orban? A asmuțit o întreagă propagandă de partid împotriva Avocatului Poporului și a celor care susțineau același lucru (inclusiv PRO ROMÂNIA) și i-a terfelit în toate felurilor că pun bețe-n roate Guvernului în lupta cu virusul. Cine a avut dreptate și cine a fost ticălos? La câteva luni distanță, Guvernul ia exact aceeași măsură pe care o critica vehement. Judecați și dumneavoastră”, a declarat Oana Vlăducă în cadrul unei conferințe de presă.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Bătrân, rătăcit în pădure în zona Cândești

Publicat

pe

Un bătrân de aproximativ 70 de ani s-a rătăcit în pădurile din zona comunei Cândești, județul Dâmbovița. Au pornit în căutarea sa pompierii de la Detașamentul din Târgoviște și cei de la Garda din Voinești. Lor li s-au mai alăturat cetățeni din comună, polițiști și jandarmi. Se pare că bărbatul ar deține un telefon cu care comunică cu echipele de salvatori, dar nu poate fi localizat, aparatul fiind unul vechi. Vom reveni.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!