Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

România, condamnată la haos şi sărăcie cu Cîţu în fruntea Guvernului!

Publicat

pe

Claudia Gilia, deputat PSD de Dâmboviţa, a luat imediat poziţie după ce şeful statului l-a nominalizat, parcă într-un total dispreţ faţă de restul ţării, pe Florin Câţu pentru funcţia de premier al României.  Surprinsă de această nouă carte a anticipatelor pe care Klaus Ioannis o scoate din mânecă, Claudia Gilia spune că Florin Câţu, născut parcă de Ziua Păcălelilor – 1 aprilie, nu este o glumă, ci un adevărat dezastru.

„Un ministru invalidat de nenumărate ori de comisiile şi plenul Senatului sau al Parlamentului este numit premier. Un om care a împrumutat ţara în câteva luni cu 10 miliarde de euro, a destabilizat economia şi a dus euro la un maxim istoric este numit să conducă România.

Am mai spus că România a devenit un experiment pentru Iohannis, unul cinic, de sorginte dictatorială. PSD nu va valida deciziile cinice ale unui Preşedinte – iresponsabil care ignoră o decizie a Curţii Constituţionale, doar pentru că vrea «Guvernului lui», «Parlamentul lui». «Desemnarea candidatului la funcţia de premier trebuie să aibă ca scop coagularea unei majorităţi parlamentare», este opinia CCR.

Este evident că Preşedintele nu vrea stabilitate, nu vrea ca România să aibă Guvern. A demonstrat-o prin numirea lui Ludovic Orban pentru a doua oară, deşi PNL anunţase că nu îşi va susţine propriul guvern. Suntem la mâna unor iresponsabili cinici, ale căror decizii ne vor afecta pe toţi.

Cu Cîţu în fruntea Guvernului României, ţara noastră ar fi condamnată la haos şi la sărăcie. PSD va apela la toate pârghiile constituționale și legale pentru a împiedica un asemenea dezastru, când unul dintre cei mai slabi miniştrii pe care i-a avut România este chemat de Iohannis să ia decizii cruciale într-un moment extrem de delicat în care, peste toate provocările unei guvernări, România se confruntă şi cu primul caz confirmat de coronavirus. Cîţu şi Coronavirusul au venit în aceeaşi zi peste români! Fatidică zi”, a comentat deputata PSD.

ACTUALITATE

Încă un deces în comuna Corbii Mari, din cauza COVID-19! Bărbatul a murit la Secţia Boli Infecţioase din Târgovişte

Publicat

pe

Grupul de Comunicare Strategică pentru COVID-19 a raportat, astăzi – 2 aprilie 2020, la ora 13:00, că în judeţul Dâmboviţa sunt 19 cazuri depistate pozitiv. Şi, totuşi, edilul de la Corbii Mari afirmă că sunt 20 de bolnavi la el în comună, dintre care unul a decedat astăzi la secţia Boli Infecţioase a spitalului judeţean de urgenţă din Târgovişte. Este vorba de un bărbat de 56 de ani, din satul Grozăveşti, care făcea dializă la o clinică în Bucureşti, unde a şi contactat boala, ca şi consăteanul său care a murit pe 26 martie.

„Câteva clarificări asupra situației din Corbii Mari, în special pentru cei care nu cunosc adevărul sau au fost informați greșit:

Problemele noastre au pornit în momentul în care 4 persoane din comună au receptat virusul COVID-19 la o clinică privată din București, unde făceau proceduri de dializă. Inevitabil, virusul s-a răspândit, în urma contactului cu membrii familiei, la un număr de 20 persoane. Astăzi, când vorbim, împreună cu reprezentanții DSP-Dâmbovita, putem spune că am reușit izolarea acestei infecții strict la familiile celor depistați pozitiv și NU AVEM O RĂSPÂNDIRE COMUNITARĂ.

Împreună cu reprezentanții Poliției, încă înainte de apariția primului caz, am supravegheat cu strictețe persoanele venite din afara țării și aflate în izolare. Vestea bună: nu avem niciun caz de COVID-19 la aceste persoane. Necazul nostru a venit din interiorul țării, de la o clinică privată.

Avem un total de 283 de persoane izolate. Am discutat cu majoritatea contacților direcți ai celor 20 cazuri confirmate și este îmbucurător că NU PREZINTĂ SIMPTOME. Doamne ajută!

Rugămintea mea către toți membrii comunității, dincolo de orice: haideți să facem un efort în perioada imediat următoare și să respectăm ordonanțele militare și deciziile de la nivel local. Haideți să stăm cât mai mult în casă, în gospodărie și să nu mai ieșim pe drum. Persoanele izolate sunt verificate zilnic de către Poliție și reprezentanții Primăriei, dar trebuie să fim și noi, toți ceilalți, parte a acestui efort.

Orice problemă aveți, puteți să vă adresați Primăriei, Poliției, puteți discuta cu preoții din comună care ne stau alături, cu poștașii. Le mulțumesc reprezentantilor DSP-Dâmbovita, Poliției Dâmbovița pentru implicare si din suflet medicilor de familie, farmaciștilor si asistenților că sunt lângă noi și n-au dat bir cu fugiții. Haideți să trecem cu bine peste această perioadă și să arătăm că suntem o comunitate-exemplu prin conduita noastră.

Vă mulțumesc tuturor! Sunt aici, lângă voi, nu plec nicăieri! CONTINUĂM ACTIVITĂȚILE DE DEZINFECTIE cu produse Biocide. Trecem împreună peste asta”, a scris primarul Ionuţ Bănică pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Antreprenor din Găeşti le-a donat dezinfectant jandarmilor din Dâmboviţa

Publicat

pe

Oana şi Cosmin Voevodschi, tânării antreprenori din Găești care au donat, săptămâna trecută, spitalului din localitate materiale de protecţie şi aparatură medicală specifică luptei cu COVID-19, în valoare de 50.000 de lei, le-au întins o mână de ajutor şi jandarmilor dâmboviţeni, cărora le-au oferit 25 de litri de dezinfectant pentru mâini și suprafețe.

„Dacă putem ajuta, contează foarte mult să o facem, mai ales în această perioadă critică, în care este atâta nevoie. Sper ca gestul nostru să fie urmat de cât mai mulţi oameni. Dacă eşti bun, binele se întoarce”, este mesajul transmis de Cosmin.

Şeful IJJ Dâmboviţa, colonelul Viorel Matei, îi mulţumeşte public pentru sprijinul acordat jandarmilor în contextul pandemiei de COVID-19 şi crede că asemenea gesturi pot sensibiliza și alți antreprenori să ofere materiale de protecție instituțiilor statului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT