Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Camera de Comerţ Dâmboviţa îşi uneşte forţele cu parlamentarii din judeţ

Publicat

pe

Valentin Calcan, preşedinte al Camerei de Comerţ Industrie şi Agricultură Dâmboviţa începând cu data de 20 ianuarie 2020, continuă seria de întâlniri cu reprezentanţii cetăţenilor la nivel administrativ şi politic, scopul fiind acela de a identifica cele mai bune soluţii pentru a-i ajuta pe întreprinzătorii din judeţ şi, evident, pentru a atrage noi investitori.

Astăzi, Valentin Calcan a purtat discuţii cu mai mulţi parlamentari de Dâmboviţa, respectiv: Oana Vlăducă, Claudia Gilia, Carmen Holban, Corneliu Ştefan – deputaţi şi Iancu Caracota, Titus Corlăţean şi Adrian Ţuţuianu – senatori.

„Am constatat cu bucurie dorința de susținere din partea fiecărui parlamentar, indiferent de formațiunea politică din care face parte, a Camerei de Comerț, a mediului de afaceri, a marilor proiecte județene. Am convenit continuarea unor astfel de întâlniri precum și prezentarea de informări periodice cu eventualele probleme apărute în zona de business, în vederea susținerii unor amendamente sau chiar inițiative legislative în Parlament”, se precizează într-un comunicat de presă remis de CCIA Dâmboviţa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Coronavirus România, 5 aprilie: 3.864 de cazuri, 148 de decese, 141 de pacienţi la ATI

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook / Poliţia Română

Până astăzi, 5 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 3.864 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), cu 251 mai multe ca ieri. De asemenea, s-au înregistrat 148 de decese, 374 de persoane au fost declarate vindecate şi externate şi 141 de pacienţi sunt internaţi la ATI – informează Grupul de Comunicare Strategică.

Numărul de cazuri confirmate, pe județe, potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică:

Citește în continuare

ACTUALITATE

Jurnal de coronavirus. Seară pustie de primăvară…

Publicat

pe

Sâmbătă după-amiază. În miezul primăverii. Un raid la pas prin oraș. Perfect legal. Cu adeverinţa şi declarația în buzunar, iar la gât cu aparatul foto. Pustiu. Ciudat. Trist. Oamenii s-au conformat cerințelor impuse de starea de urgență. Doamne, și cât este de dificil!

Afară pomii sunt încă înfloriți, pasărelele ciripesc vesel, iar tu, ființă umană, care stăpânești lumea asta de mii de ani, stai închis între patru pereți, speriat de un virus, o mașinărie microscopică ce îți poate aduce moartea.

Până mai ieri ne speriam de bombe atomice, nucleare, de cine știe ce arme sofisticate. Când colo, întreaga planetă a fost pusă la respect de ceva nedefinit, apărut din neant și care lovește parcă după un anume calcul. Urmează anumite principii ale selecției, ceea ce nu pare a fi chiar așa de întâmplător.

Çâțiva târgovișteni își plimbau câinii prin parc. Animăluțele – zglobii, vesele, jucăușe. Stăpânii, triști, amărîți… Se aude o sirenă în depărtare. Din apartamente mai răzbate afară câte un râset cald de copil. Alții ascultă muzică. Se aude și televizorul. Dat pe știri.

E prea multă linişte. După, în general vin… furtuni.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT