Connect with us

ALEGERI

Adrian Țuțuianu va candida pentru președinția Consiliul Județean Dâmbovița

Publicat

pe

Senatorul Adrian Țuțuianu a anunțat, astăzi -29 februarie 2020, cu ocazia inaugurării sediului organizației PRO România din comuna Crevedia, că, după ce s-a consultat cu colegii de partid, a decis să-și asume candidatura pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița.

„Se pare că am făcut lucruri bune pe unde am trecut și că expertiza mea este încă necesară și utilă. Nu exclud o alianță cu PSD, dar nici nu aștept după PSD”, a declarat Adrian Țuțuianu.

Într-o conferință de presă anterioară, Țuțuianu a spus că o alianță între PRO România și PSD ori va fi încheiată la nivel județean, evident, cu analize punctuale pe fiecare localitate, ori nu va fi încheiată deloc.

Coordonatorul PRO România Dâmbovița este convins că partidul său va obține la alegerile locale din luna iunie un rezultat care va transforma PRO România într-un actor politic important în județ. Spune Țuțuianu că nici PNL și nici PSD nu vor reuși să formeze singuri majoritatea la CJ Dâmbovița. Prin urmare, voturile PRO România vor cântări foarte mult!

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. moshu49

    martie 1, 2020 at 6:03 am

    off topic: nimic despre Pintea, sau nu vi s-a unda roșie de la partid?
    deranjează social-democrația care fură chiar și-n opoziție și țara la ananghie? 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT