Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Adrian Țuțuianu va candida pentru președinția Consiliul Județean Dâmbovița

Publicat

pe

Senatorul Adrian Țuțuianu a anunțat, astăzi -29 februarie 2020, cu ocazia inaugurării sediului organizației PRO România din comuna Crevedia, că, după ce s-a consultat cu colegii de partid, a decis să-și asume candidatura pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița.

„Se pare că am făcut lucruri bune pe unde am trecut și că expertiza mea este încă necesară și utilă. Nu exclud o alianță cu PSD, dar nici nu aștept după PSD”, a declarat Adrian Țuțuianu.

Într-o conferință de presă anterioară, Țuțuianu a spus că o alianță între PRO România și PSD ori va fi încheiată la nivel județean, evident, cu analize punctuale pe fiecare localitate, ori nu va fi încheiată deloc.

Coordonatorul PRO România Dâmbovița este convins că partidul său va obține la alegerile locale din luna iunie un rezultat care va transforma PRO România într-un actor politic important în județ. Spune Țuțuianu că nici PNL și nici PSD nu vor reuși să formeze singuri majoritatea la CJ Dâmbovița. Prin urmare, voturile PRO România vor cântări foarte mult!

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. moshu49

    martie 1, 2020 at 6:03 am

    off topic: nimic despre Pintea, sau nu vi s-a unda roșie de la partid?
    deranjează social-democrația care fură chiar și-n opoziție și țara la ananghie? 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Doi frați, primari de comune în Dâmbovița

Publicat

pe

Județul Dâmbovița, după alegerile locale din acest an, se mai poate lăuda cu o curiozitatea electorală. Doi frați au fost aleși primari. Bineînțeles în localități diferite, dar ca reprezentanți ai aceluiași partid – PSD. Bogdan Tița a fost reales edil al comunei Ulmi, localitate aflată la o aruncătură de băț de Târgoviște, iar fratele său, Tița Vasile, la Lucieni.

Citește în continuare

ALEGERI

Târgoviştenii au votat omul

Publicat

pe

de

Este vorba despre realegerea domnului Daniel Cristian STAN, care şi-a câştigat cu brio dreptul de a-şi îndeplini în continuare nobila misiune. Trebuie ştiut şi spus că scorul notabil pe care l-a obţinut demonstrează fără drept de apel că NU atât membrul unui partid, ci OMUL a fost reales de către târgoviştenii de toate sensibilităţile politice – indiferent de ele şi nu de puţine ori, ba dimpotrivă, în ciuda acestora – tocmai pentru calităţile demonstrate, pentru prestaţia sa şi pentru rezultatele notabile obţinute în slujba lor. Toţi cei cu care am discutat mi-au spus că l-ar fi votat chiar şi dacă – simplă ipoteză – ar fi candidat în postura de… „independent”. Deci…

Personal sunt extrem de ataşat de urbea mea natală, asemeni majorităţii covârşitoare a celor născuţi-crescuţi, plecaţi-reveniţi, ori veniţi-rămaşi aici şi deşi nu am nicio activitate politică, nimic nu mă împiedică să observ, să constat şi să apreciez oameni şi fapte, după o grilă onestă de evaluare. De aceea ţin să-l felicit sincer pe primarul reales al TÂRGOVIŞTEI, această victorie zdrobitoare, de altfel absolut previzibilă, fiind deplin meritată şi obţinută în ciuda acelor detractori de circumstanţă, care s-au întrecut în a-şi etala de fapt propriul nivel sub-suburban şi sub-submediocru, în care sfertodocţia a mers până la a-i reproşa edilului faptul că a obligat un constructor de şosele să-şi remedieze greşelile pe banii săi şi nu pe cheltuiala târgoviştenilor! Stupidă abordare politicianistă…

Alegerile democratice constituie întotdeauna un real prilej, binevenit, de analiză retrospectivă, dar în acelaşi timp, un punct de plecare către viitor.

Să-i urăm deci cu toţii mult succes domniei sale în noul său mandat. Nu trebuie să pierdem din vedere faptul că realizările sale viitoare, sprijinit de către acei oameni de bine, ce doresc dezvoltarea acestui drag oraş, fostă capitală a Ţării Româneşti, vor fi contabilizate, de fapt, în beneficiul nostru, al tuturor târgoviştenilor. Vorba poetului: „La trecutu-ţi mare, mare viitor!”

Avocat Vladimir Ţunţi ȘTEFĂNESCU

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!