Connect with us

ALEGERI

Adrian Țuțuianu va candida pentru președinția Consiliul Județean Dâmbovița

Publicat

pe

Senatorul Adrian Țuțuianu a anunțat, astăzi -29 februarie 2020, cu ocazia inaugurării sediului organizației PRO România din comuna Crevedia, că, după ce s-a consultat cu colegii de partid, a decis să-și asume candidatura pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița.

„Se pare că am făcut lucruri bune pe unde am trecut și că expertiza mea este încă necesară și utilă. Nu exclud o alianță cu PSD, dar nici nu aștept după PSD”, a declarat Adrian Țuțuianu.

Într-o conferință de presă anterioară, Țuțuianu a spus că o alianță între PRO România și PSD ori va fi încheiată la nivel județean, evident, cu analize punctuale pe fiecare localitate, ori nu va fi încheiată deloc.

Coordonatorul PRO România Dâmbovița este convins că partidul său va obține la alegerile locale din luna iunie un rezultat care va transforma PRO România într-un actor politic important în județ. Spune Țuțuianu că nici PNL și nici PSD nu vor reuși să formeze singuri majoritatea la CJ Dâmbovița. Prin urmare, voturile PRO România vor cântări foarte mult!

Cititi mai mult
Reclamă
1 Comment

1 Comment

  1. moshu49

    1 martie 2020 at 6:03

    off topic: nimic despre Pintea, sau nu vi s-a unda roșie de la partid?
    deranjează social-democrația care fură chiar și-n opoziție și țara la ananghie? 🙁

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Fostul polițist Alexandru Iorga a pornit pe drumul de viitor primar al orașului Găești

Publicat

pe

PSD Dâmbovița a făcut una dintre cele mai tari și inspirate mișcări politice din ultimul timp. L-a desemnat pe fostul comandant al Poliției Orașului Găești, acum avocat, Alexandru Iorga, drept candidat pentru funcția de primar la alegerile locale din 2024. Decizia a fost luată ieri, de Biroul Permanent Județean al PSD, în ședința desfășurată la sediul filialei social-democraților din Găești. Iorga, propus și susținut de organizația locală, a fost desemnat pentru candidatură cu unanimitate de voturi. Evident, meritul acestei promovări, aparține președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care, în afară de flerul și intuiția în a-și alege oamenii de echipă, investește în aceștia și multă încredere.

Cunoscând personalitatea, caracterul, conduita, stilul de comunicare, de impresionare a cetățeanului alegător, a concetățenilor săi din Găești, bazate pe forța argumentării și soluții, cu siguranță, contracandidații săi au puternice motive să se teamă. Inclusiv, primarul în funcție, Gheorghe Grigore, căzut într-un ciudat și anost con de umbră.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite