Connect with us

ALEGERI

PNL are un candidat redutabil la Aninoasa: Tiberiu Lixandru!

Publicat

pe

Astăzi, tânărul economist Tiberiu Lixandru, candidatul Partidului National Liberal pentru funcția de primar al comunei Aninoasa, însoțit de inspectorul școlar general Ion Sorin, care s-a înscris în competiția electorală pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, și de alți membri ai partidului, a avut o incursiune de suflet pe străzile comunității, pentru a discuta cu consătenii săi, și, nu în ultimul rând, pentru a împărți flori și urări de bine doamnelor și domnișoarelor din localitate, cu ocazia zilei de 1 Martie.

Lixandru este fiu al acestor locuri, născut și crescut la Aninoasa, comuna pe care o iubește foarte mult și pe care, în calitate de viitor primar, vrea să o transforme într-o localitate înfloritoare, să aducă un suflu nou în administrație, în comunicarea și relația cu cetățenii.

Tiberiu Lixandru este cel mai puternic contracandidat al actualului edil și, din câte se pare, are mari șanse să ajungă primar la Aninoasa. Oamenii din comună vorbesc despre faptul că este nevoie de un suflu nou în localitate, de un tânăr care să conducă destinele Aninoasei în următorii 4 ani și, cel mai potrivit, este Tiberiu Lixandru.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. Miki

    martie 1, 2020 at 11:47 am

    In sfarsit un cetatean nascut in comuna. Nu un venetic ca toti angajatii actuali ai primariei

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats