Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Investiţii pe drumurile din judeţul Dâmboviţa, finanţate în 2020. VIDEO

Publicat

pe

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a prezentat, astăzi – 3 martie 2020, în cadrul unei conferinţe de presă, principalele investiţii care se vor derula anul acesta pe drumurile din judeţ.

„Bugetul anului 2020 a pornit de la o realitate mai mult sau mai puţin plăcută, aceea că 79,4 milioane de lei este suma cu care a fost diminuat, în comparaţie cu 2019, pe ce înseamnă partea de venituri provenind din TVA şi din impozitul pe venit. cu toate astea, am realizat o construcţie bugetară axată în primul rând pe investiţii. Alocările bugetare, comparativ cu 2019, înregistrează un plus de 6,64%”, a declarat Alexandru Oprea.

A explicat preşedintele CJ Dâmboviţa că diminuarea cu 57% veniturilor din surse proprii a fost compensată cu o suplimentare de 425% pe ceea ce înseamnă investiţiile realizate din excedentul aflat la dispoziţia CJ şi, de asemenea, mai sunt lucrări din fondul de intervenţie.

„În ceea ce priveşte alocările pentru capitolul transporturi, avem o alocare în plus de aproape 9% şi, de asemenea, din excedent, o alocare în plus de 404%”.

VIDEO

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Lucrări în grafic la Școala Gimnazială Specială Târgoviște

Publicat

pe

În această perioadă, se lucrează intens la reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale Speciale din municipiul Târgoviște, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Dâmbovița, prin Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului.

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, împreună cu vicepreședintele Luciana Cristea și administratorul public Cristian Avanu, au vizitat astăzi, 29 noiembrie 2022, șantierul școlii speciale din Micro 5. Șeful administrației județene a fost mulțumit de stadiul lucrărilor, remarcând faptul că, în doar câteva luni, imaginea de nou este puternic vizibilă.

Investiția se ridică la aproximativ 8.000.000 de lei, din care 6.000.000 de lei – fonduri europene nerambursabile, iar 2.000.000 de lei sunt asigurate de Consiliului Județean Dâmbovița.

Ne-a precizat președintele CJD că, pe tot parcursul iernii, se va lucra la amenajările interioare. La final, copiii care primesc aici o educație specială vor beneficia de 29 de săli de clasă, 13 cabinete moderne, 4 ateliere, respectiv: tâmplărie, mecanic, croitorie și unul pentru desprinderea activităților gospodărești. Instituția de învățământ special va mai avea în structură trei spații pentru activități specifice: sală multisenzorială, metodică și pentru kinetoterapie. Vor mai avea elevii la dispoziție două laboratoare, de informatică și multimedia, și o bibliotecă. Termenul de finalizare al lucrărilor este 31 decembrie 2023.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște a pregătit un spectacol-surpriză fără precedent în deschiderea Târgului de Crăciun. VIDEO

Publicat

pe

La Târgoviște, Târgul de Crăciun va fi deschis anul acesta, luni – 5 decembrie, la ora 18:00, odată cu aprinderea iluminatului festiv. Astăzi – 29 noiembrie, primarul Daniel Cristian Stan a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că administrația locală a pregătit pentru acest moment un spectacol-surpriză fără precedent în oraș.

Târgul va fi localizat în Piața Tricolorului, Piața Mihai Viteazul și Parcul Mitropoliei, unde vor exista standuri cu produse specifice sărbătorilor de iarnă și concerte de colinde. De asemenea, a mai spus edilul, au fost pregătite foarte multe activități pentru copii, începând cu parada lui Moș Crăciun, în data de 16 decembrie.

VIDEO

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats