Connect with us

Dâmboviţa

Împreună pentru Mattias! Competiţie sportivă în scop caritabil organizată în comuna Petreşti

Publicat

pe

Mai multe echipe de handbal din România vor participa, în zilele de 14 şi 15 martie 2020, la o competiţie sportivă în scop caritabil, organizată la sala de sport din comuna Petreşti, judeţul Dâmboviţa, cu sprijinul primăriei din localitate, al edilului Lucian Daniel Andrei.

În cadrul evenimentului se vor strânge fonduri pentru Mattias, un băieţel în vârstă de aproape trei ani, din comuna Mogoşani, care a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică post hipoxie acută cerebrală prin aspirare corp străin (alune). Accidentul s-a produs în luna mai 2019 şi, de atunci, copilul este în stare vegetativă.

Mattias are nevoie de terapie hiperbarică cu oxigen, însă costurile sunt mari, aproximativ 900 de lei/zi, ceea ce înseamnă că are nevoie de aproximativ 4.000 de euro pentru cele 20 de şedinţe minime. Este se pare şansa lui de a redeveni copilul normal şi jucăuş care a fost!

„Pentru că dar din dar se face rai, haideți să întindem o mână de ajutor și să dovedim că putem fi solidari în momente dificile ale vieții, drept urmare în sală veți găsi o urnă unde puteți dona oricât doriți. Împreună cu prietenii mei, Ionuţ Alin Nae, Valentin Laurenţiu Nae, George Perjaru și Mihai Stoian, am hotărât să urmăm exemplul lui George Săraru și Cătălin Rotaru, așa că vom oraganiza două zile de Handbal Mixt în Sala de Sport Petresti. Let’s play for Mattias!”, este mesajul lui Adrian Nicolae – unul dintre iniţiatorii competiţiei caritabile de la Petreşti.

În total, vor fi 15 meciuri, sâmbătă – 14 martie şi duminică – 15 martie, cu începere de la ora 10:00. Şi-au anunţat participarea echipe de handbal din Cluj Napoca, Râmnicu Vâlcea, bucureşti, Târgovişte şi Găeşti.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Municipiul Târgoviște, foarte aproape de pragul pentru noi restricții

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Municipiul Târgoviște a înregistrat astăzi, 16 octombrie 2021, o rată de incidență de 7,32 cazuri COVID la mia de locuitori. Asta înseamnă că este foarte aproape de pragul pentru noi restricții impus de autorități, respectiv 7,5 la mia de locuitori. Odată atinsă această rată de incidență, se va institui carantina de noapte pe parcursul întregii săptămâni, nu doar în weekend. De asemenea, se poate decide oricând măsura carantinei zonale.

Citește și: Restricții care se aplică în Târgoviște. Mesajul primarului Daniel Cristian Stan

Astăzi, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmboviţa a constatat că alte opt localități din județ au înregistrat o rată de incidență peste 7,5 la mia de locuitori, după cum urmează: Găești (9,6/1000 locuitori), Tărtășești (8,56/1000 locuitori), Brezoaele (8,39/1000 locuitori), Gura Ocniței (8,35/1000 locuitori), Mătăsaru (8,16/1000 locuitori), Ciocănești (7,86/1000 locuitori), Odobești (7,6/1000 locuitori) și Vișinești (7,52/1000 locuitori).

Județul Dâmbovița a înregistrat, astăzi, o rată de incidență de 5,58 la mia de locuitori, cu 288 de cazuri COVID în ultimele 24 de ore.

Localitățile din județul Dâmbovița cu rată de incidență peste 3 cazuri COVID la mia de locuitori:

Citește în continuare

ACTUALITATE

Carmen Holban, deputat, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a femeilor din mediul rural’

Publicat

pe

În data de 15 octombrie, se sărbătorește „Ziua internaţională a femeilor din mediul rural”. Celebrarea a fost decisă de Organizația Națiunilor Unite printr-o rezoluție dată în 18 decembrie 2007. S-a avut în vedere rolul pe care îl au femeile de la sate în bunăstarea familiilor și în dezvoltarea economiilor din mediul rural.

„Femeile din satele și comunele noastre sunt inima familiilor și a gospodăriilor lor. Ziua Internațională a Femeilor din Mediul Rural, pe care astăzi o sărbătorim, le este dedicată lor, celor care prin munca lor, plătită sau neplătită, își hrănesc familiile. De multe ori, munca și efortul acestora nu sunt mai prejos de cele ale partenerilor lor de viață. Meritele lor nu pot fi puse la îndoială, iar pentru acest lucru trebuie să le fim alături și să le mulțumim, zi de zi”, este mesajul transmis de deputata Carmen Holban.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT