Connect with us

Dâmboviţa

Împreună pentru Mattias! Competiţie sportivă în scop caritabil organizată în comuna Petreşti

Publicat

pe

Mai multe echipe de handbal din România vor participa, în zilele de 14 şi 15 martie 2020, la o competiţie sportivă în scop caritabil, organizată la sala de sport din comuna Petreşti, judeţul Dâmboviţa, cu sprijinul primăriei din localitate, al edilului Lucian Daniel Andrei.

În cadrul evenimentului se vor strânge fonduri pentru Mattias, un băieţel în vârstă de aproape trei ani, din comuna Mogoşani, care a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică post hipoxie acută cerebrală prin aspirare corp străin (alune). Accidentul s-a produs în luna mai 2019 şi, de atunci, copilul este în stare vegetativă.

Mattias are nevoie de terapie hiperbarică cu oxigen, însă costurile sunt mari, aproximativ 900 de lei/zi, ceea ce înseamnă că are nevoie de aproximativ 4.000 de euro pentru cele 20 de şedinţe minime. Este se pare şansa lui de a redeveni copilul normal şi jucăuş care a fost!

„Pentru că dar din dar se face rai, haideți să întindem o mână de ajutor și să dovedim că putem fi solidari în momente dificile ale vieții, drept urmare în sală veți găsi o urnă unde puteți dona oricât doriți. Împreună cu prietenii mei, Ionuţ Alin Nae, Valentin Laurenţiu Nae, George Perjaru și Mihai Stoian, am hotărât să urmăm exemplul lui George Săraru și Cătălin Rotaru, așa că vom oraganiza două zile de Handbal Mixt în Sala de Sport Petresti. Let’s play for Mattias!”, este mesajul lui Adrian Nicolae – unul dintre iniţiatorii competiţiei caritabile de la Petreşti.

În total, vor fi 15 meciuri, sâmbătă – 14 martie şi duminică – 15 martie, cu începere de la ora 10:00. Şi-au anunţat participarea echipe de handbal din Cluj Napoca, Râmnicu Vâlcea, bucureşti, Târgovişte şi Găeşti.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Se fac înscrieri pentru clasa de baschet-volei de la Liceul Voievodul Mircea Târgovişte

Publicat

pe

de

Citește în continuare

Dâmboviţa

Biciclist acroșat de un ATV în comuna Pietrari

Publicat

pe

Accident de circulație, astăzi – 9 mai 2021, în comuna Pietrari, zona Șipot. Un adolescent de 16 ani, care se deplasa pe drumul comunal cu o bicicletă, mergând pe contrasens, a fost acroșat de un ATV, condus de un bărbat de 42 de ani.

Victima a fost transportată la spital. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut acest eveniment rutier.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT