Connect with us

Dâmboviţa

Social-democraţii din Dâmboviţa condamnă reluarea spectacolului cătuşelor!

Publicat

pe

Reprezentanţii PSD Dâmboviţa au transmis astăzi, cu mult curaj, un comunicat de presă în care condamnă abuzurile săvârşită de organele de forţă în cazul fostei ministre a Sănătăţii, Sorina Pintea, reţinută într-un caz de corupţie.

Reluarea spectacolului cătuşelor, a comportamentului inuman faţă de persoanele cercetate, pe care social-democraţii le considerau totuşi abandonate, îndeamnă la luarea unor poziţii civice, de atragere a atenţiei celor care conduc instituţiile de forţă asupra derapajelor, asupra depăşirii unor limite ale normalităţii.

PSD a venit şi cu exemple ale dublei măsuri practicate de oamenii legii.

„Nu este acceptabil ca pentru unii să se găsească soluții pentru a le fi respectate drepturile, iar alții să fie umiliți, puși în situații degradante, expuși unui circ mediatic care servește doar intereselor politice.

Cum de s-a putut ca doamna Iohannis să fie adusă la audierile de la Parchet deplin conspirată, noaptea, cu batic pe cap, fără ca jurnaliștii să fie anunțați, iar Sorina Pintea să fie abuzată, umilită și expusă publicului în ipostaze degradante cu încălcarea premeditată a drepturilor fundamentale, a legilor și a directivelor Uniunii Europene?

Cum s-a putut ca doamna Gorghiu să dea declarații la DNA, de mai multe ori, intrând și ieșind tot pe ușa din spate, ferită de camerele TV?

Este revoltător cum în cazuri de mare pericol social instanța a dispus cercetarea în libertate a unor interlopi sângeroși, iar în cazul altora, care nu reprezintă nici un pericol social, se dispune arestarea doar pentru că au calitatea de om politic ori de demnitar”, se arată în comunicatul PSD Dâmboviţa.

De precizat că, tot astăzi, până şi fostul preşedinte al ţării, Traian Băsescu, pe vremea căruia aparatul represiv, sistemul paralel s-a dezvoltat şi a acţionat în voie, a luat poziţie împotriva a ceea ce i se întâmplă Sorinei Pintea, o femeie extrem de bolnavă care a fost reţinută pentru 30 de zile, îmbrâncită şi expusă public în cătuşe.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Se fac înscrieri pentru clasa de baschet-volei de la Liceul Voievodul Mircea Târgovişte

Publicat

pe

de

Citește în continuare

Dâmboviţa

Biciclist acroșat de un ATV în comuna Pietrari

Publicat

pe

Accident de circulație, astăzi – 9 mai 2021, în comuna Pietrari, zona Șipot. Un adolescent de 16 ani, care se deplasa pe drumul comunal cu o bicicletă, mergând pe contrasens, a fost acroșat de un ATV, condus de un bărbat de 42 de ani.

Victima a fost transportată la spital. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut acest eveniment rutier.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT