Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

USR-PLUS Dâmboviţa, flori şi gânduri bune cu ocazia Zilei de 8 Martie

Publicat

pe

Membrii USR şi PLUS din judeţul Dâmboviţa i-au obişnuit pe cetăţeni cu ieşiri periodice în teritoriu pentru a discuta liber despre problemele cu care se confruntă şi, evident, pentru a căuta împreună soluţii de rezolvare.

În aceste zile însă, liderii celor două partide şi colaboratorii lor apropiaţi s-au „înarmat” cu flori şi mărţişoare şi au pornit într-o misiune de suflet, aceea de a le reaminti femeilor că prima săptămână de primăvară le este dedicată.

Astăzi, au fost luate „în vizor” doamnele şi domnişoarele din Târgovişte. Mâine, delegaţia Alianţei USR-PLUS se va afla în alte localităţi din judeţ. Gestul de a oferi o floare cu prilejul zilei de 8 Martie, deşi ar putea fi catalogat drept banal, a adus zâmbetul pe buzele multor femei, care au mărturisit că este o bucurie să te oprească cineva pe stradă pentru a-ţi transmite gânduri bune.

„Doresc tuturor femeilor să simtă cât mai puţin apăsarea grijilor, să aibă parte de cât mai multe bucurii şi să fie sănătoase. La mulţi ani fericiţi!”, este mesajul deputatului Dumitru Lupescu – preşedinte USR Dâmboviţa.

ACTUALITATE

Deputat: Guvernul Orban a uitat prea ușor drama victimelor pedofililor

Publicat

pe

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmboviţa, este revoltată de decizia Guvernului Orban de a ataca la Curtea Constituțională legea care a majorat pedepsele pentru agresiunile sexuale împotriva minorilor, adoptată în data de 30 iunie.

„Ce ușor uită unii dramele familiilor simple din această țară! Aș vrea ca întreg Guvernul Orban să stea față-n față cu victimele pedofililor și familiile lor. Să explice Orban cum e îngrijorat ca pedofilii să nu fie cumva discriminați de lege!

Îl invit pe domnul Orban la Gura Șuții! Poate explica, uitându-se în ochii membrilor familiei Mihaelei (nota redacției: copila ucisă anul trecut de un pedofil venit din Olanda pentru a căuta victime), de ce este justificată temerea Guvernului României față de o posibilă discriminare a celor care săvârșesc agresiunile sexuale împotriva minorilor? Dacă poate, atunci în Guvernul României a murit orice sentiment bun față de oamenii simpli ai acestei țări!”, a scris deputata Carmen Holban pe pagina sa de Facebook.

De reținut că prin legea atacată de Guvern la CCR se eliminase și prescripția pentru pedofilie, ceea ce înseamnă că vinovații urmau să răspundă în fața legii indiferent câți ani au trecut de la momentul săvârșirii faptei.

Citește în continuare

ACTUALITATE

PERPLEX. Coronavirusul a lovit în Autoritatea Electorală Permanentă. E un semn rău!

Publicat

pe

Sursa foto: Digi 24

Liberalii ţin strâns de organizarea alegerilor locale. Este şi normal pentru ei să dorească scrutin electoral pe 27 septembrie. Sunt încă la putere, adică la butoane, iar credibilitatea, încrederea românilor în acest partid se usucă precum brânza la soare. Ce le pasă de coronavirus, de infectări şi câte alte probleme ce ar putea să apară prin secţiile de vot, în stradă, la cozile inerente de după alegeri, când, se ştie din experienţă, este înghesuială mare când se predau sacii cu buletine de vot etc.

Şi, ca să avem un prolog interesant pentru acest spectacol la limita pericolului, aflăm că deja mai mulţi membri ai Autorităţii Electorale Permanente centrale, dar şi de prin ţară, au fost confirmaţi cu coronavirus. Şi suntem abia la început! În aceste condiţii, ne întrebăm cum mai pot funcţiona aceste entităţi şi ce se întâmplă după…

Mai marii acestei Autorităţi ne informează că nu sunt probleme, coronavirusul nu a blocat activitatea instituţiei. Chiar să îi luăm pe încredere?

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!