Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

USR-PLUS Dâmboviţa, flori şi gânduri bune cu ocazia Zilei de 8 Martie

Publicat

pe

Membrii USR şi PLUS din judeţul Dâmboviţa i-au obişnuit pe cetăţeni cu ieşiri periodice în teritoriu pentru a discuta liber despre problemele cu care se confruntă şi, evident, pentru a căuta împreună soluţii de rezolvare.

În aceste zile însă, liderii celor două partide şi colaboratorii lor apropiaţi s-au „înarmat” cu flori şi mărţişoare şi au pornit într-o misiune de suflet, aceea de a le reaminti femeilor că prima săptămână de primăvară le este dedicată.

Astăzi, au fost luate „în vizor” doamnele şi domnişoarele din Târgovişte. Mâine, delegaţia Alianţei USR-PLUS se va afla în alte localităţi din judeţ. Gestul de a oferi o floare cu prilejul zilei de 8 Martie, deşi ar putea fi catalogat drept banal, a adus zâmbetul pe buzele multor femei, care au mărturisit că este o bucurie să te oprească cineva pe stradă pentru a-ţi transmite gânduri bune.

„Doresc tuturor femeilor să simtă cât mai puţin apăsarea grijilor, să aibă parte de cât mai multe bucurii şi să fie sănătoase. La mulţi ani fericiţi!”, este mesajul deputatului Dumitru Lupescu – preşedinte USR Dâmboviţa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

30 de urși, alungați de jandarmi din stațiunile de pe Valea Prahovei

Publicat

pe

Urșii coboară tot mai des în colectivitățile umane. Sunt „vizitate” de mamiferele aflate în căutare de hrană stațiunile montane. Jandarmii intervin în permanență pentru alungarea lor de pe străzi sau din apropierea cartierelor de locuit.

În ultimele 48 de ore, jandarmii prahoveni au acționat pentru alungarea a peste 30 de urși din Sinaia, Bușteni și Azuga. Ar fi interesant și de apreciat dacă autoritățile române ar găsi soluții pentru asigurarea necesarului de hrană pentru sălbăticiunile care pleacă după mâncare.

Ne văităm de urși, dar nu suntem în stare să le asigurăm o alimentație corespunzătoare. Am năvălit peste habitaturile lor și acum ne plângem dar nu facem nimic. Îi ținem flămânzi prin bruma de păduri care ne-au mai rămas, buni de ucis de diferiți baștani, când se deschid sezoanele de vânătoare pe fondurile cu circuit închis…

Nu am auzit până acum că s-ar fi interesat cineva ce mai au prin pădure de mâncare aceste animale care coboară în orașe lihnite de foame.

Citește în continuare

ACTUALITATE

5 iunie, Ziua Învățătorului. La mulți ani!

Publicat

pe

de

Sursa foto: România TV

În spatele fiecărui om, bogat sau sărac, se află un dascăl, iar primul dascăl care ne sculptează caracterul și sufletul este învățătorul.

Dragi învățători, aceasta este ziua în care, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate și împlinire. Dumneavoastră sunteți cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecția vieții.

Vă multumim și vă prețuim pentru munca, devotamentul și răbdarea dumneavoastră. La mulți ani!

Cezar Preda,
Deputat PNL de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!