Connect with us

ACTUALITATE

Să nu uităm să le fim recunoscători mamelor şi femeilor!

Publicat

pe

Sursa foto: http://ro.gde-fon.com/

Motto: „Mama este începutul tuturor începuturilor” – Grigore Vieru

Astăzi este ziua în care noi, indiferent de ideile și concepțiile noastre, trebuie să ne oprim și să privim către cele care ne-au făcut ceea ce suntem. Deși ar trebui să facem acest lucru în fiecare zi din viața noastră, astăzi, 8 Martie, trebuie să spunem “Mulțumesc, mamă!”. Din păcate, uităm să mulțumim femeii de lângă noi, poate prea prinși în vârtejul zilelor noastre.

În niciuna din zilele existenței noastre nu trebuie să uităm cine ne-a crescut, îndrumat, susținut, persoana de care ne este și ne va fi dor chiar dacă suntem tineri sau în vârstă.

Trebuie să le fim recunoscători MAMELOR și FEMEILOR pentru că, întotdeauna și indiferent de ceea ce facem, inima lor bate alături de a noastră! Trebuie să le mulțumim și să le fim devotați pentru că, oricât am încerca noi, nu putem cuprinde cât cuprinde inima mamei, a femeii.

Avem obligația ca, prin faptele noastre, să le arătăm repectul cuvenit. Avem datoria să oferim tuturor femeilor egalitatea pe care o merită și să le susținem, căci ele țin strânsă în jurul lor FAMILIA.

Trebuie să ne asigurăm că sunt tratate în mod echitabil și egal, suntem obligați să avem grijă să-și poată crește copiii în liniște și siguranță. Avem datoria morală să le asigurăm tuturor servicii medicale bune și accesibile, să ridicăm școli și grădinițe pentru copiii noștri, să creăm locuri de muncă unde să lucreze cu demnitate și să fie răsplătite pe măsură.

Le cerem multe și, câteodată, uităm să oferim înapoi. Astăzi, de 8 MARTIE, vă spunem: Mulțumim și vă prețuim!

PSD – Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa

ACTUALITATE

Primăria Gura Ocniței a premiat „Cuplurile de aur” ale acestui an, de „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”

Publicat

pe

Momente frumoase și pline de emoție, astăzi – 1 octombrie 2022, de „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”, la Primăria Gura Ocniței, din județul Dâmbovița. La inițiativa edilului Sorin Vasile Ioniță, au fost premiate cele 13 familii din comună care își aniversează anul acesta „Nunta de aur”, un exemplu de iubire adevărată și sinceră pentru generațiile tinere.

Sărbătoriților le-au fost înmânate flori, diplome de excelență și câte 500 de lei, împreună cu urări de sănătate și fericire mulți, mulți ani de acum înainte.

De asemenea, primarul comunei a transmis un mesaj de felicitare și celorlalți seniori din comună, și nu numai.

„Ziua internațională a persoanelor vârstnice reprezintă întotdeauna încă un prilej de a ne aminti de cei care au pus bazele la ceea ce suntem noi astăzi, oamenii de la care am învățat și învățăm zilnic tainele vieții, tradițiile și cultura țării noastre. Ei sunt cei care ne-au născut, crescut și care au reușit să ne creeze un mediu bun și un viitor pentru noi! Tuturor seniorilor, vă urez din suflet la mulți ani, multă sănătate, fericire și liniște alături de cei dragi, iar bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze!”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Senatorul Titus Corlățean, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a persoanelor vârstnice”

Publicat

pe

de

Oameni care au trecut prin viață, așa cum este ea construită… Cu bune și cu mai puțin bine, cu multă muncă, suflet, energie, speranțe, dar și deziluzii, dezamăgiri, cu aspirații și vise la tinerețe, cu împliniri, dar și cu eșecuri, cu o viață în familie, dar și uitați de cei dragi… O viață de om…

De ziua dumneavoastră, cu respect pentru părul argintat pe care îl aveți, vă doresc sănătate, ca cel puțin ziua de azi să vă aducă în memorie doar ce a fost frumos în viața dumneavoastră și, pentru cei care încă nu știu, să realizați că există un Mântuitor pentru toți, singurul care nu ne-a uitat sau abandonat vreodată și care așteaptă încă să reverse peste dumneavoastră dragostea și binecuvântările Sale! La mulți ani!

Titus Corlățean,
Senator PSD de Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT