Connect with us

ACTUALITATE

Opriţi virusul morţii! (I)

Publicat

pe

Sursa foto: Twiter

Acum un an si jumătate atrăgeam atenţia asupra unui gunoi anarhist marxistoid (nu merită să-i pronunţ numele) care instiga poporul român la violenţă maximă, propovăduind „dreptul la crimă” în vederea protestului din 10 august 2018. Rezultatele apelurilor abjecte, cu scop exclusiv antisocial şi nicidecum progresist, n-au întârziat să se vadă: am avut dreptate, gunoaiele trebuie tratate ca atare. În penal. Fără ezitare.

Acţiunile acelei sub-sub-specii humanoide a anarhiştilor marxistoizi – în realitate, nişte terorişti, duşmani ai lumii civilizate – erau un apel la ACŢIUNE în scop criminal.

În aceste zile de adevărată cumpănă pentru omenire, când VIRUSUL MORTII seceră vieţi cu o cadenţă nebănuită (peste 130 de morţi în Italia acum o zi) asistăm la o INACŢIUNE A STATULUI cu consecinţe criminale infinit mai grave: SUNTEM OMORÂŢI CU ZILE! Oare NIMENI nu vrea să înţeleagă că această molimă – ieşită din laboratoarele militare ale morţii, la comanda bancherilor lumii, zic unii, nu ştiu – ne va ucide din cauză că nu sunt luate IMEDIAT măsurile de precauţie maximă ce se impun?

Sau de fapt tocmai acesta este SCOPUL, aşa după cum o aud din ce în ce mai des: să mai depopuleze Pământul, că prea ne-am înmulţit (…) şi, în cazul nostru, să scape România de pensionari, să rămână şi fără români ca să o colonizeze nu ştiu ce alte seminţii sărace, forţă de muncă ieftină, chemate de Frau Merkel să ne invadeze?

Personal, poate că sunt naiv, dar încă nu vreau să cred în această a doua variantă, care dacă s-ar confirma, prin absurd, ar justifica introducerea pedepsei cu închisoarea pe viaţă, fără drept de liberare condiţionată – sunt în egală măsură adversarul clonării şi al pedepsei capitale, întrucât, fiind creştin, consider că atât naşterea cât şi moartea sunt supuse unor legi de natură divină pe care doar Dumnezeu le ştie şi le poate aplica. Concret, cerem măsuri DRASTICE şi IMEDIATE pentru că AVEM DREPTUL SĂ TRĂIM ATÂT CÂT VREA DUMNEZEU, nu cât vor EI!

Încep cu JUSTIŢIA, luată în sens larg, acela al ansamblului participanţilor la actul de dreptate – întrucât în mod insidios s-a indus în conştiinţa colectivă ideea că dreptatea se înfăptuieşte „doar” de către judecători, lucru complet neadevărat, la actul de justiţie contribuind, fiecare în domeniul său, întregul personal al instanţelor de judecată, avocaţii, experţii, procurorii şi personalul parchetelor, poliţiştii, jandarmii.

Reamintind faptul că, în urmă cu puţin timp, în scopul declarat al SALVĂRII independenţei Justiţiei, al BINELUI poporului, a fost organizată o mişcare de protest a judecătorilor şi personalului auxiliar din instanţe – concret, protestau împotriva reducerii pensiilor zise „speciale” ori „de serviciu”, ce constituiau un drept dobândit asupra căruia într-un stat „de drept” nu se poate retroactiva – constituie o chestiune de INTERES NAŢIONAL că, pentru a SALVA VIEŢILE celor pentru al căror BINE s-au luptat aceştia, dar şi pentru ca ei înşişi să poată apuca să trăiască din pensiile apărate este ABSOLUT NECESAR să se întrerupă activitatea curentă – cu excepţia urgenţelor – din Justiţie, Parchete şi Poliţie pe o perioadă iniţială de cel puţin o lună, condiţiile minime de securitate sanitară nefiind asigurate: suntem cu toţii intr-o stare de pericol iminent.

Nu am dat NIMĂNUI dreptul de viaţă şi de moarte asupra noastră. REFUZĂM să fim OMORÂTI din cauza INCOMPETENŢEI şi a NEPĂSĂRII sfertodocţilor!

Avocat Vladimir Ţunţi ŞTEFĂNESCU

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Urs semnalat în zona comunei Pucheni, județul Dâmbovița. Află ce au decis autoritățile!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Ca urmare a numeroase sesizări privind apariția unui urs brun în zona comunei Pucheni, prefectul județului Dâmbovița, Aurelian Popa, a organizat, astăzi – 11 mai 2021, la sediul primăriei din localitate, o întâlnire a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în cadrul căreia a fost adoptat un plan de acțiune care va fi aplicat în perioada următoare.

Măsuri dispuse:
– Monitorizarea situației de către Comitetului Local pentru Situații de Urgență și de informare de îndată a instituțiilor cu atribuții în gestionarea acesteia;
– Prevenire, prin folosirea semnalelor acustice și luminoase pentru îndepărtarea ursului din zonele locuite sau utilizate de către populație;
– Patrulare de către efectivele de jandarmi și poliție în zona unde a fost semnalată prezența ursului și există pericolul unei posibile agresiuni;
– Informare a cetățenilor cu privire la existența unui potențial pericol determinat de prezența ursului, modul acestora de comportare, restricțiile și obligația de respectare a recomandărilor reprezentanților instituțiilor cu atribuții în gestionarea evenimentelor ( IJJ Dâmbovița, IPJ Dâmbovița, Primăria Comunei Pucheni).

Citește în continuare

ACTUALITATE

Alegeri locale parțiale pentru funcția de primar în 30 de localități din România

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a propus Ministerului Afacerilor Interne organizarea, în data de 20 iunie 2021, a alegerilor locale parțiale pentru primari în 30 de localități din țară. Lista nu este definitivă, ea putând fi actualizată până la apariția Hotărârii de Guvern.

Conform propunerii AEP, candidaturile vor putea fi depuse în perioada 21 – 31 mai 2021, iar campania electorală va începe în data de 5 iunie 2021.

Lista localităților unde se vor organiza alegeri locale parțiale

Judeţul Alba
1. Comuna Ciuruleasa
2. Comuna Meteş

Judeţul Arad
3. Comuna Zăbrani

Județul Argeș
4. Comuna Aninoasa
5. Comuna Rociu

Judeţul Bacău
6. Comuna Tamaşi

Judeţul Braşov
7. Comuna Şinca Nouă

Judeţul Caraş-Severin
8. Oraşul Bocşa

Județul Călărași
9. Comuna Cuza Vodă
10. Comuna Frumuşani

Județul Covasna
11. Comuna Mereni

Judeţul Dâmboviţa
12. Comuna Braniştea

Judeţul Dolj
13. Comuna Catane
14. Comuna Sadova
15. Comuna Terpeziţa

Judeţul Galaţi
16. Oraşul Târgu Bujor

Județul Hunedoara
17. Comuna Burjuc
18. Comuna Romos
19. Comuna Sarmizegetusa

Județul Ialomița
20. Comuna Gura Ialomiţei
21. Comuna Ion Roată

Judeţul Ilfov
22. Oraşul Bragadiru
23. Comuna Găneasa

Județul Mehedinți
24. Comuna Obârşia de Câmp

Județul Olt
25. Comuna Deveselu

Judeţul Prahova
26. Comuna Șotrile

Judeţul Sălaj
27. Oraşul Şimleu Silvaniei

Judeţul Suceava
28. Oraşul Vicovul de Sus

Judeţul Timiş
29. Comuna Voiteg

Judeţul Vâlcea
30. Comuna Scundu

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT