Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Opriţi virusul morţii! (I)

Publicat

pe

Sursa foto: Twiter

Acum un an si jumătate atrăgeam atenţia asupra unui gunoi anarhist marxistoid (nu merită să-i pronunţ numele) care instiga poporul român la violenţă maximă, propovăduind „dreptul la crimă” în vederea protestului din 10 august 2018. Rezultatele apelurilor abjecte, cu scop exclusiv antisocial şi nicidecum progresist, n-au întârziat să se vadă: am avut dreptate, gunoaiele trebuie tratate ca atare. În penal. Fără ezitare.

Acţiunile acelei sub-sub-specii humanoide a anarhiştilor marxistoizi – în realitate, nişte terorişti, duşmani ai lumii civilizate – erau un apel la ACŢIUNE în scop criminal.

În aceste zile de adevărată cumpănă pentru omenire, când VIRUSUL MORTII seceră vieţi cu o cadenţă nebănuită (peste 130 de morţi în Italia acum o zi) asistăm la o INACŢIUNE A STATULUI cu consecinţe criminale infinit mai grave: SUNTEM OMORÂŢI CU ZILE! Oare NIMENI nu vrea să înţeleagă că această molimă – ieşită din laboratoarele militare ale morţii, la comanda bancherilor lumii, zic unii, nu ştiu – ne va ucide din cauză că nu sunt luate IMEDIAT măsurile de precauţie maximă ce se impun?

Sau de fapt tocmai acesta este SCOPUL, aşa după cum o aud din ce în ce mai des: să mai depopuleze Pământul, că prea ne-am înmulţit (…) şi, în cazul nostru, să scape România de pensionari, să rămână şi fără români ca să o colonizeze nu ştiu ce alte seminţii sărace, forţă de muncă ieftină, chemate de Frau Merkel să ne invadeze?

Personal, poate că sunt naiv, dar încă nu vreau să cred în această a doua variantă, care dacă s-ar confirma, prin absurd, ar justifica introducerea pedepsei cu închisoarea pe viaţă, fără drept de liberare condiţionată – sunt în egală măsură adversarul clonării şi al pedepsei capitale, întrucât, fiind creştin, consider că atât naşterea cât şi moartea sunt supuse unor legi de natură divină pe care doar Dumnezeu le ştie şi le poate aplica. Concret, cerem măsuri DRASTICE şi IMEDIATE pentru că AVEM DREPTUL SĂ TRĂIM ATÂT CÂT VREA DUMNEZEU, nu cât vor EI!

Încep cu JUSTIŢIA, luată în sens larg, acela al ansamblului participanţilor la actul de dreptate – întrucât în mod insidios s-a indus în conştiinţa colectivă ideea că dreptatea se înfăptuieşte „doar” de către judecători, lucru complet neadevărat, la actul de justiţie contribuind, fiecare în domeniul său, întregul personal al instanţelor de judecată, avocaţii, experţii, procurorii şi personalul parchetelor, poliţiştii, jandarmii.

Reamintind faptul că, în urmă cu puţin timp, în scopul declarat al SALVĂRII independenţei Justiţiei, al BINELUI poporului, a fost organizată o mişcare de protest a judecătorilor şi personalului auxiliar din instanţe – concret, protestau împotriva reducerii pensiilor zise „speciale” ori „de serviciu”, ce constituiau un drept dobândit asupra căruia într-un stat „de drept” nu se poate retroactiva – constituie o chestiune de INTERES NAŢIONAL că, pentru a SALVA VIEŢILE celor pentru al căror BINE s-au luptat aceştia, dar şi pentru ca ei înşişi să poată apuca să trăiască din pensiile apărate este ABSOLUT NECESAR să se întrerupă activitatea curentă – cu excepţia urgenţelor – din Justiţie, Parchete şi Poliţie pe o perioadă iniţială de cel puţin o lună, condiţiile minime de securitate sanitară nefiind asigurate: suntem cu toţii intr-o stare de pericol iminent.

Nu am dat NIMĂNUI dreptul de viaţă şi de moarte asupra noastră. REFUZĂM să fim OMORÂTI din cauza INCOMPETENŢEI şi a NEPĂSĂRII sfertodocţilor!

Avocat Vladimir Ţunţi ŞTEFĂNESCU

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Anunț important pentru locuitorii comunei Comișani

Publicat

pe

de

Foto arhivă

Având în vedere faptul că se apropie finalul perioadei de verificare a corectitudinii cadastrului general (19 decembrie 2020), vă informăm că puteți efectua această operațiune și în zilele de sâmbătă – 28 noiembrie, luni – 30 noiembrie și marți – 1 decembrie, zile care în mod normal sunt libere. În acest sens, sunteți așteptați la Căminul Cultural Comișani, între orele 09:00-15:00, având asupra dumneavoastră, pentru confruntare, actele de proprietate.

Primar,

Ion Bătrânu

Citește în continuare

ACTUALITATE

Radu Petrescu Muscel, 11 expoziții de fotografie în șase luni de pandemie

Publicat

pe

Astăzi – 27 noiembrie 2020, s-a întâmplat la Pitești, la Centrul Cultural, cea de-a 11-a expoziție itinerantă de fotografie istorică, realizată la inițiativa publicistului Radu Petrescu Muscel. 12 în 6 luni. Un demers cultural-istoric demn de toată aprecierea și prin prisma faptului că traversăm o perioadă extrem de dificilă, cu multe restricții impuse pentru prevenirea infecției cu noul coronavirus. Tema evenimentului de la Pitești: „Conferenţiari argeşeni şi musceleni la Vălenii de Munte”. Următoarea expoziție va fi la Oradea.

„Nicolae Iorga și colectivul care se ocupa de selectarea conferenţiarilor au invitat la Universitatea de Vară de la Vălenii de Munte șase profesori – doi din Argeș și patru din fostul județ Muscel, dintre care cinci profesori universitari si un profesor secundar – preotul Gheorghe Cotenescu. De remarcat faptul că patru dintre cei șase conferenţiari interbelici vor cunoaşte… „farmecul” temniţelor comuniste”, a precizat publicistul Radu Petrescu.

Cei şase invitați ai marelui Nicolae Iorga au susţinut, la Universitatea de Vară din Vălenii de Munte, 27 de conferinţe, astfel: Gheorghe Cotenescu – 13 (în perioada 1931-1943); Costin Petrescu – 7 (1929-1938); Victor Slăvescu – 2 (1937-1938); Radu Demetrescu Gyr – 2 (1937); Ion Chelcea – 2 (1935-1936); Florian Ştefănescu Goangă – o conferinţă (1922).

Cei patru profesori care au ajuns mai târziu deținuți politici sunt Gheorghe Cotenescu, Victor Slavescu, Radu Demetrescu Gyr și Florian Ștefănescu Goagă.

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!