Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Opriţi virusul morţii! (I)

Publicat

pe

Sursa foto: Twiter

Acum un an si jumătate atrăgeam atenţia asupra unui gunoi anarhist marxistoid (nu merită să-i pronunţ numele) care instiga poporul român la violenţă maximă, propovăduind „dreptul la crimă” în vederea protestului din 10 august 2018. Rezultatele apelurilor abjecte, cu scop exclusiv antisocial şi nicidecum progresist, n-au întârziat să se vadă: am avut dreptate, gunoaiele trebuie tratate ca atare. În penal. Fără ezitare.

Acţiunile acelei sub-sub-specii humanoide a anarhiştilor marxistoizi – în realitate, nişte terorişti, duşmani ai lumii civilizate – erau un apel la ACŢIUNE în scop criminal.

În aceste zile de adevărată cumpănă pentru omenire, când VIRUSUL MORTII seceră vieţi cu o cadenţă nebănuită (peste 130 de morţi în Italia acum o zi) asistăm la o INACŢIUNE A STATULUI cu consecinţe criminale infinit mai grave: SUNTEM OMORÂŢI CU ZILE! Oare NIMENI nu vrea să înţeleagă că această molimă – ieşită din laboratoarele militare ale morţii, la comanda bancherilor lumii, zic unii, nu ştiu – ne va ucide din cauză că nu sunt luate IMEDIAT măsurile de precauţie maximă ce se impun?

Sau de fapt tocmai acesta este SCOPUL, aşa după cum o aud din ce în ce mai des: să mai depopuleze Pământul, că prea ne-am înmulţit (…) şi, în cazul nostru, să scape România de pensionari, să rămână şi fără români ca să o colonizeze nu ştiu ce alte seminţii sărace, forţă de muncă ieftină, chemate de Frau Merkel să ne invadeze?

Personal, poate că sunt naiv, dar încă nu vreau să cred în această a doua variantă, care dacă s-ar confirma, prin absurd, ar justifica introducerea pedepsei cu închisoarea pe viaţă, fără drept de liberare condiţionată – sunt în egală măsură adversarul clonării şi al pedepsei capitale, întrucât, fiind creştin, consider că atât naşterea cât şi moartea sunt supuse unor legi de natură divină pe care doar Dumnezeu le ştie şi le poate aplica. Concret, cerem măsuri DRASTICE şi IMEDIATE pentru că AVEM DREPTUL SĂ TRĂIM ATÂT CÂT VREA DUMNEZEU, nu cât vor EI!

Încep cu JUSTIŢIA, luată în sens larg, acela al ansamblului participanţilor la actul de dreptate – întrucât în mod insidios s-a indus în conştiinţa colectivă ideea că dreptatea se înfăptuieşte „doar” de către judecători, lucru complet neadevărat, la actul de justiţie contribuind, fiecare în domeniul său, întregul personal al instanţelor de judecată, avocaţii, experţii, procurorii şi personalul parchetelor, poliţiştii, jandarmii.

Reamintind faptul că, în urmă cu puţin timp, în scopul declarat al SALVĂRII independenţei Justiţiei, al BINELUI poporului, a fost organizată o mişcare de protest a judecătorilor şi personalului auxiliar din instanţe – concret, protestau împotriva reducerii pensiilor zise „speciale” ori „de serviciu”, ce constituiau un drept dobândit asupra căruia într-un stat „de drept” nu se poate retroactiva – constituie o chestiune de INTERES NAŢIONAL că, pentru a SALVA VIEŢILE celor pentru al căror BINE s-au luptat aceştia, dar şi pentru ca ei înşişi să poată apuca să trăiască din pensiile apărate este ABSOLUT NECESAR să se întrerupă activitatea curentă – cu excepţia urgenţelor – din Justiţie, Parchete şi Poliţie pe o perioadă iniţială de cel puţin o lună, condiţiile minime de securitate sanitară nefiind asigurate: suntem cu toţii intr-o stare de pericol iminent.

Nu am dat NIMĂNUI dreptul de viaţă şi de moarte asupra noastră. REFUZĂM să fim OMORÂTI din cauza INCOMPETENŢEI şi a NEPĂSĂRII sfertodocţilor!

Avocat Vladimir Ţunţi ŞTEFĂNESCU

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Grindina a „măturat” comunele din nord-vestul județului Dâmbovița

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Un nou val de grindină deasă s-a abătut, în această după-amiază, asupra unor localități din nord-vestul județului Dâmbovița. Au fost afectate grav comunele Văleni și Cândești. Pagubele din livezile de pomi fructiferi și grădinile cu legume sunt foarte mari.

„A fost urgie. Nu am mai văzut așa ceva de foarte multă vreme. Cine a mai pomenit să bată piatra în halul ăsta în luna mai?! Astea sunt semne de la Dumnezeu. Dacă mai vine o dată, nu mai avem ce recolta la toamnă”, ne-a spus un localnic.

Sursa foto: Facebook

Primarul comunei Văleni-Dâmbovița a anunțat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență despre pagubele înregistrate, pentru că, în cel mai scurt timp, o comisie să se deplaseze la fața locului pentru a evalua stricăciunile produse grindină.

VIDEO

Citește în continuare

ACTUALITATE

Ludovic Orban, declaraţii de presă de la Centrul Renault Titu

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!