Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Şase dâmboviţeni, amendaţi pentru că n-au respectat măsura izolării la domiciliu!

Publicat

pe

Sursa foto: http://quebec.ro/

163 de dâmboviţeni sunt, în acest moment, în autoizolare la domiciliu sub monitorizare medicală, însă nu există nicio persoană în carantină, cu suspiciune sau diagnosticată cu coronavirus – informează Direcţia de Sănătate Publică. Cei 163 de cetăţeni monitorizaţi la domiciliu sunt clinic sănătoşi şi nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu coronavirus.

CITEŞTE ŞI: Coronavirus România – noi măsuri de prevenire, valabile până în data de 31 martie!

„În intervalul 28 februarie – 9 martie 2020, inspectorii sanitari, împreună cu reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie al judeţului Dâmboviţa, au verificat 76 de persoane aflate în autoizolare la domiciliu, constatându-se că 6 dintre acestea nu au respectat măsura dispusă, motiv pentru care au fost sancţionate contravenţional cu amenzi cuprinse între 5.000 şi 10.000 de lei.

Facem precizarea că nerespectarea măsurilor speciale, instituite în situaţii epidemiologice deosebite, atrage pe lângă răspunderea contravenţională şi pe cea penală, după caz.

Le reamintim cetăţenilor să ia în considerare doar informaţiile din surse oficiale şi să apeleze pentru recomandări şi alte informaţii, la linia TELVERDE 0800 800 358″, se arată într-un comunicat remis de DSP Dâmboviţa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Grindina a „măturat” comunele din nord-vestul județului Dâmbovița

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Un nou val de grindină deasă s-a abătut, în această după-amiază, asupra unor localități din nord-vestul județului Dâmbovița. Au fost afectate grav comunele Văleni și Cândești. Pagubele din livezile de pomi fructiferi și grădinile cu legume sunt foarte mari.

„A fost urgie. Nu am mai văzut așa ceva de foarte multă vreme. Cine a mai pomenit să bată piatra în halul ăsta în luna mai?! Astea sunt semne de la Dumnezeu. Dacă mai vine o dată, nu mai avem ce recolta la toamnă”, ne-a spus un localnic.

Sursa foto: Facebook

Primarul comunei Văleni-Dâmbovița a anunțat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență despre pagubele înregistrate, pentru că, în cel mai scurt timp, o comisie să se deplaseze la fața locului pentru a evalua stricăciunile produse grindină.

VIDEO

Citește în continuare

ACTUALITATE

Ludovic Orban, declaraţii de presă de la Centrul Renault Titu

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!