Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Decidenții politici trebuie să se ocupe în primul rând de sănătate, nu de anticipate!

Publicat

pe

Parlamentarii PSD vor asigura cvorumul necesar pentru învestirea Guvernului Cîţu, dar liberalii trebuie să dea dovadă de responsabilitate şi să-şi voteze propriul guvern, pentru a scoate ţara din criza instituţională în care au aruncat-o, este mesajul transmis de PSD Dâmboviţa.

„Trebuie spus că disperarea PNL de a organiza alegeri anticipate nu are ca motivație dorința românilor, ci faptul că, prin acțiunile sale iresponsabile, va pierde alegerile la termen, lucru arătat și de un sondaj recent. Incapacitatea liberalilor, lipsa de soluții la problemele românilor, mărinimia cu care Orban și Cîțu tratează băncile și marile corporații sunt doar câteva dintre motivele pentru care cei doi își doresc ca alegerile să se desfășoare mai repede decât ar trebui.

Din fericire pentru România, oamenii au început să vadă adevărata față a acestei guvernări: un ministru la Sănătate care dorește privatizarea serviciilor medicale în beneficiul patronilor clinicilor particulare care îl plătesc, un ministru la Justiție luat prin surprindere de aducerea în sălile de tribunal a deținuților suspecți de coronavirus, un ministru de Interne incapabil să găsească suspecții de coronavirus care s-au sustras carantinei, ministru de Interne care, în același timp, își permite să aibă ca șef de cabinet un personaj cu derapaje verbale ce nu face cinste uniformei de polițist.

Ca urmare, PSD Dâmbovița solicită parlamentarilor liberali dâmbovițeni să voteze la vedere în momentul învestirii Guvernului Cîțu.

PSD Dâmbovița susţine în continuare că, mai ales în aceste momente, este nevoie de un dialog constructiv pentru a depăşi această criză şi face un apel la PNL să renunţe la slăbirea instituţiilor statului prin continuarea jocurilor politice pentru anticipate. În contextul epidemiei de coronavirus, decidenții politici trebuie să se ocupe în primul rând de Sănătate, nu de Anticipate!

Pe de altă parte, liberalii dâmbovițeni ar trebui să explice cum de Ministerul Finanțelor a uitat să modifice legea 581/2019, referitoare la măsurile asigurătorii dispuse de către organele fiscale ale ANAF, lege declarată neconstituțională de către Curtea Constituțională, iar statul pierde acum sute de milioane de lei în favoarea evazioniștilor.

Liberalii nu au găsit o soluție în acest caz, dar atacă la Curtea Constituțională legea care ar putea majora alocaţiile copiilor”, se arată într-un comunicat remis de PSD Dâmboviţa.

Dâmboviţa

A aruncat un butoi de la balcon și a rănit grav un trecător

Publicat

pe

Un incident petrecut în astăzi în Târgoviște ar fi putut fi inclus la capitolul întâmplări comice, dacă nu ar fi avut consecințe dramatice.

Un cetățean dintr-un bloc situat pe strada Moldovei a găsit de cuviință să arunce de la balcon apartamentului său de la etajul patru butoiul în care a ținut peste iarnă varză.

Recipientul, din fericire gol, a lovit un bărbat care se afla în zonă. Omul rănit de butoiul zburător se află la spital în stare de inconștiență.

Citește în continuare

ACTUALITATE

5 iunie, Ziua Învățătorului. La mulți ani!

Publicat

pe

de

Sursa foto: România TV

În spatele fiecărui om, bogat sau sărac, se află un dascăl, iar primul dascăl care ne sculptează caracterul și sufletul este învățătorul.

Dragi învățători, aceasta este ziua în care, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate și împlinire. Dumneavoastră sunteți cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecția vieții.

Vă multumim și vă prețuim pentru munca, devotamentul și răbdarea dumneavoastră. La mulți ani!

Cezar Preda,
Deputat PNL de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!