Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Primăria Târgovişte extinde măsurile de prevenire a infecţiei cu coronavirus

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan, a anunţat că, în această noapte, toate spaţiile administraţiei publice destinate lucrului cu publicul vor fi dezinfectate şi dotate cu dozatoare pe bază de senzor. Concomitent, se realizează acţiuni de dezinfecţie în pieţele agroalimentare.

„Aceste activităţi se vor extinde în cursul zilei de mâine şi în parcuri, locuri de joacă, precum şi în alte locuri publice intens frecventate.

În acelasi timp, în concordanţă cu Hotărârea nr. 7/11.03.2019 a Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, programul de lucru al salariaţilor din cadrul administraţiei publice locale, care utilizează mijloace de transport în comun, a fost decalat, astfel încât venirea la program să se facă etapizat, în intervalul orar 07:00–09:00, iar plecarea de la locul de muncă în intervalul orar 15:00–17:00.

Pentru evitarea aglomeraţiei, reamintim faptul că plata impozitelor şi taxelor poate fi făcută şi online, accesând https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Grindina a „măturat” comunele din nord-vestul județului Dâmbovița

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Un nou val de grindină deasă s-a abătut, în această după-amiază, asupra unor localități din nord-vestul județului Dâmbovița. Au fost afectate grav comunele Văleni și Cândești. Pagubele din livezile de pomi fructiferi și grădinile cu legume sunt foarte mari.

„A fost urgie. Nu am mai văzut așa ceva de foarte multă vreme. Cine a mai pomenit să bată piatra în halul ăsta în luna mai?! Astea sunt semne de la Dumnezeu. Dacă mai vine o dată, nu mai avem ce recolta la toamnă”, ne-a spus un localnic.

Sursa foto: Facebook

Primarul comunei Văleni-Dâmbovița a anunțat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență despre pagubele înregistrate, pentru că, în cel mai scurt timp, o comisie să se deplaseze la fața locului pentru a evalua stricăciunile produse grindină.

VIDEO

Citește în continuare

ACTUALITATE

Ludovic Orban, declaraţii de presă de la Centrul Renault Titu

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!