Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Aurelian Cotinescu şi Ion Sorin, prezentaţi oficial ca şi candidaţi PNL la Târgovişte şi CJ Dâmboviţa

Publicat

pe

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, a organizat, astăzi – 12 martie 2020, după o lungă perioadă de timp, o conferinţă de presă. În prima parte, a punctat că românilor le este greu să accepte măsurile de prevenire a infecţiei cu coronavirus instituite de autorităţi întrucât le lipseşte disciplina socială. A mai spus Guran că speră să nu fie cazul să se intervină mai dur de atât, speră ca România să nu ajungă în situaţia Italiei, unde s-a oprit activitatea.

În partea a doua a întâlnirii cu jurnaliştii, liderul PNL Dâmboviţa i-a prezentat pe cei mai importanţi candidaţi ai partidului la alegerile locale din acest an: Sorin Ion – pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi Aurelian Cotinescu – pentru funcţia de primar al municipiului Târgovişte.

„Ion Sorin este un om despre care nu am auzit nimic rău. Este un om apreciat. Avem şanse mari să câştigăm Consiliul Judeţean. Aurelian Cotinescu este un politician tânăr, care a reuşit să relanseze o organizaţie aflată în derivă. Sigur va putea să organizeze şi oraşul Târgovişte altfel, pentru că ceea ce se întâmplă acum în Târgovişte nu este deloc normal”, a spus Virgil Guran.

Odată lansaţi oficial în cursa electorală, cei doi candidaţi au explicat de ce au ales să facă acest pas.

Aurelian Cotinescu: Pot să coagulez o echipă profesionistă la Primăria Târgovişte

Candidatul PNL pentru Primăria Târgovişte, Aurelian Cotinescu, are 43 de ani, este căsătorit şi are un copil. Conduce o afacere în domeniul auto.

„Am întrat în politică în urmă cu 5 ani, cu credinţa că fiecare generaţie trebuie să participe la reclădirea României. Este foarte important să luăm atitudine, să luptăm cu răul pe care îl fac unii gândindu-se doar la buzunarul propriu.

Am trecut prin criza economică din 2009, care m-a întărit şi din care am învăţat foarte multe. Experienţa aceasta mă va ajuta să transform oraşul Târgovişte, astfel încât să ajungă la potenţialul pe care-l merită.

Am hotărât să candidez fiind conştient că trebuie să lupt pentru valorile în care cred: onestitate faţă de cetăţean, spirit de muncă în folosul oamenilor şi capacitatea de transformare şi administrare. Pot să coagulez o echipă profesionistă la Primăria Târgovişte, o echipă care să aducă cu adevărat o altă abordare”, a declarat Aurelian Cotinescu.

Ion Sorin: Nu-mi doresc să fiu stăpânul judeţului. Un ales este în slujba cetăţeanului, nu invers!

Urmare sondajelor realizate în judeţ, PNL Dâmboviţa l-a desemnat pe inspectorul şcolar general Ion Sorin drept candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Ion Sorin are 53 de ani, este căsătorit, are un copil şi o experienţă de 30 de ani în învăţământ. De asemenea, de 7 ani este consilier judeţean.

„Proiectele de care este nevoie în judeţ sunt cumva evidente, sunt lucruri normale. Îmi doresc să avem o infrastructură rutieră bună, să avem reţele de apă şi canalizare în toate localităţile.

Nu-mi doresc să fiu stăpânul judeţului. Cred că Dâmboviţa şi multe alte judeţe s-au obişnuit să fie la stăpân. Trebuie înţeles că un ales local este în slujba cetăţenilor, nu invers. Încerc să schimb imaginea conducătorului Consiliului Judeţean”, a mărturisit Ion Sorin – candidatul PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

A aruncat un butoi de la balcon și a rănit grav un trecător

Publicat

pe

Un incident petrecut în astăzi în Târgoviște ar fi putut fi inclus la capitolul întâmplări comice, dacă nu ar fi avut consecințe dramatice.

Un cetățean dintr-un bloc situat pe strada Moldovei a găsit de cuviință să arunce de la balcon apartamentului său de la etajul patru butoiul în care a ținut peste iarnă varză.

Recipientul, din fericire gol, a lovit un bărbat care se afla în zonă. Omul rănit de butoiul zburător se află la spital în stare de inconștiență.

Citește în continuare

ACTUALITATE

5 iunie, Ziua Învățătorului. La mulți ani!

Publicat

pe

de

Sursa foto: România TV

În spatele fiecărui om, bogat sau sărac, se află un dascăl, iar primul dascăl care ne sculptează caracterul și sufletul este învățătorul.

Dragi învățători, aceasta este ziua în care, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate și împlinire. Dumneavoastră sunteți cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecția vieții.

Vă multumim și vă prețuim pentru munca, devotamentul și răbdarea dumneavoastră. La mulți ani!

Cezar Preda,
Deputat PNL de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!