Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Aurelian Cotinescu şi Ion Sorin, prezentaţi oficial ca şi candidaţi PNL la Târgovişte şi CJ Dâmboviţa

Publicat

pe

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, a organizat, astăzi – 12 martie 2020, după o lungă perioadă de timp, o conferinţă de presă. În prima parte, a punctat că românilor le este greu să accepte măsurile de prevenire a infecţiei cu coronavirus instituite de autorităţi întrucât le lipseşte disciplina socială. A mai spus Guran că speră să nu fie cazul să se intervină mai dur de atât, speră ca România să nu ajungă în situaţia Italiei, unde s-a oprit activitatea.

În partea a doua a întâlnirii cu jurnaliştii, liderul PNL Dâmboviţa i-a prezentat pe cei mai importanţi candidaţi ai partidului la alegerile locale din acest an: Sorin Ion – pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi Aurelian Cotinescu – pentru funcţia de primar al municipiului Târgovişte.

„Ion Sorin este un om despre care nu am auzit nimic rău. Este un om apreciat. Avem şanse mari să câştigăm Consiliul Judeţean. Aurelian Cotinescu este un politician tânăr, care a reuşit să relanseze o organizaţie aflată în derivă. Sigur va putea să organizeze şi oraşul Târgovişte altfel, pentru că ceea ce se întâmplă acum în Târgovişte nu este deloc normal”, a spus Virgil Guran.

Odată lansaţi oficial în cursa electorală, cei doi candidaţi au explicat de ce au ales să facă acest pas.

Aurelian Cotinescu: Pot să coagulez o echipă profesionistă la Primăria Târgovişte

Candidatul PNL pentru Primăria Târgovişte, Aurelian Cotinescu, are 43 de ani, este căsătorit şi are un copil. Conduce o afacere în domeniul auto.

„Am întrat în politică în urmă cu 5 ani, cu credinţa că fiecare generaţie trebuie să participe la reclădirea României. Este foarte important să luăm atitudine, să luptăm cu răul pe care îl fac unii gândindu-se doar la buzunarul propriu.

Am trecut prin criza economică din 2009, care m-a întărit şi din care am învăţat foarte multe. Experienţa aceasta mă va ajuta să transform oraşul Târgovişte, astfel încât să ajungă la potenţialul pe care-l merită.

Am hotărât să candidez fiind conştient că trebuie să lupt pentru valorile în care cred: onestitate faţă de cetăţean, spirit de muncă în folosul oamenilor şi capacitatea de transformare şi administrare. Pot să coagulez o echipă profesionistă la Primăria Târgovişte, o echipă care să aducă cu adevărat o altă abordare”, a declarat Aurelian Cotinescu.

Ion Sorin: Nu-mi doresc să fiu stăpânul judeţului. Un ales este în slujba cetăţeanului, nu invers!

Urmare sondajelor realizate în judeţ, PNL Dâmboviţa l-a desemnat pe inspectorul şcolar general Ion Sorin drept candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Ion Sorin are 53 de ani, este căsătorit, are un copil şi o experienţă de 30 de ani în învăţământ. De asemenea, de 7 ani este consilier judeţean.

„Proiectele de care este nevoie în judeţ sunt cumva evidente, sunt lucruri normale. Îmi doresc să avem o infrastructură rutieră bună, să avem reţele de apă şi canalizare în toate localităţile.

Nu-mi doresc să fiu stăpânul judeţului. Cred că Dâmboviţa şi multe alte judeţe s-au obişnuit să fie la stăpân. Trebuie înţeles că un ales local este în slujba cetăţenilor, nu invers. Încerc să schimb imaginea conducătorului Consiliului Judeţean”, a mărturisit Ion Sorin – candidatul PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

ACTUALITATE

Butimanu și Glodeni au intrat în scenariul roșu COVID. Vezi incidență cazuri pe fiecare localitate din Dâmbovița!

Publicat

pe

Comunele Butimanu și Glodeni, din județul Dâmbovița, au depășit, astăzi – 20 octombrie 2020, rata de incidență 3/1.000 de locuitori a cazurilor de infectare cu coronavirus. Prin urmare, în următoarele 14 zile, se vor aplica măsurile de prevenire prevăzute de HG 856/14.10.2020, privind prelungirea stării de alertă în România. DETALII AICI.

De asemenea, Comitetul Judeţean pentru Situații de Urgență a inclus unitățile de învățământ din cele două unități administrativ-teritoriale în planul roșu de funcționare (online). Aceeași decizie și pentru:
– clasa a IX-a B din cadrul Școlii Gimnaziale Speciale Târgovişte
– clasele a V-a, a VI-a, a VII-a și a VIII-a din cadrul Școlii Gimnaziale Vulcana Pandele
– clasa a III-a B din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 1 IL Caragiale.

Incidența cazurilor COVID-19 pe fiecare localitate din Dâmbovița. Sursa: Instituția Prefectului

Citește în continuare

ACTUALITATE

Observații astronomice nocturne la Bilciurești, județul Dâmbovița

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Copiii de la Centrul Social „Şansa Ta”, din Bilciureşti, județul Dâmboviţa, vor participa, miercuri – 21 octombrie 2020, de la ora 18:00, la observații astronomice nocturne. Ei vor putea privi Luna, principalele stele din constelațiile cerului de toamnă şi planetele Saturn, Jupiter și Marte.

Acțiunea, care va continua joi, 22 octombrie 2020, de la ora 11:00 până la ora 13:00, este organizată de Asociația „Șansa Ta”, în parteneriat cu Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad cu scopul de a-i familiariza pe copii cu astronomia şi cu instrumentele performante de observare a spaţiului cosmic.

„Telescopul solar Lunt este conceput în aşa fel încât să observăm în condiţii de siguranţă cele mai fine detalii din atmosfera solară: protuberanţe, filamente şi erupţii solare. De asemenea, instrumentul va fi folosit pentru fotografierea suprafeţei Soarelui, cu scopul promovării ştiinţei şi cercetării în rândul copiilor. Acest proiect a fost posibil cu sprijinul financiar al Rostar SA”, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!