Connect with us

Dâmboviţa

PNL ține România în haos în plină amenințare a unui virus extrem de contagios și mortal!

Publicat

pe

Reprezentanţii clasei politice româneşti, alţii decât PNL, au asistat cu regret şi stupoare la penibilul moment consumat astăzi, când premierul desemnat Florin Cîţu a renunţat la mandat. Un joc mizerabil, sfidător la adresa poporului greu încercat, pus în scenă de liberali, cu voia preşedintelui Klaus Iohannis, în plină criză a coronovirusului, când s-ar impune solidaritate şi o maximă responsabilitate din partea politicienilor. Din păcate, aşa cum a subliniat deputata PSD Claudia Gilia, „România anormală continuă”.

„Suntem, cu toții victimele unui Președinte și a unui partid iresponsabil! Este un moment unic în istoria politică a României: retragerea mandatului cu câteva minute înainte ședinței de învestitură.

Retragerea lui Cîțu, în acest moment, nu este un gest de responsabilitate, așa cum poate părea. Este o dezertare, o trădare a intereselor acestei țări! PSD a subliniat mereu că Florin Cîțu nu trebuie să fie premier pentru că nu are calitățile necesare. A fost retras nu pentru că nu îndeplinește criteriile necesare, ci doar pentru a continua obsesia anticipatelor.

PSD a dovedit responsabilitate și prin votul de astăzi când am susținut familia, părinții putând să ceară zi liberă, plătită, în situația închiderii neprevăzute a unităților de învățământ.

În același timp, PNL ține România în haos în plină amenințare a unui virus extrem de contagios și mortal! PNL pune interesele politice înaintea interesului românilor, prin refuzul lor de a guverna țară în plina pandemie de coronavirus”, a declarat Claudia Gilia.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Se fac înscrieri pentru clasa de baschet-volei de la Liceul Voievodul Mircea Târgovişte

Publicat

pe

de

Citește în continuare

Dâmboviţa

Biciclist acroșat de un ATV în comuna Pietrari

Publicat

pe

Accident de circulație, astăzi – 9 mai 2021, în comuna Pietrari, zona Șipot. Un adolescent de 16 ani, care se deplasa pe drumul comunal cu o bicicletă, mergând pe contrasens, a fost acroșat de un ATV, condus de un bărbat de 42 de ani.

Victima a fost transportată la spital. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut acest eveniment rutier.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT