Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

PNL ține România în haos în plină amenințare a unui virus extrem de contagios și mortal!

Publicat

pe

Reprezentanţii clasei politice româneşti, alţii decât PNL, au asistat cu regret şi stupoare la penibilul moment consumat astăzi, când premierul desemnat Florin Cîţu a renunţat la mandat. Un joc mizerabil, sfidător la adresa poporului greu încercat, pus în scenă de liberali, cu voia preşedintelui Klaus Iohannis, în plină criză a coronovirusului, când s-ar impune solidaritate şi o maximă responsabilitate din partea politicienilor. Din păcate, aşa cum a subliniat deputata PSD Claudia Gilia, „România anormală continuă”.

„Suntem, cu toții victimele unui Președinte și a unui partid iresponsabil! Este un moment unic în istoria politică a României: retragerea mandatului cu câteva minute înainte ședinței de învestitură.

Retragerea lui Cîțu, în acest moment, nu este un gest de responsabilitate, așa cum poate părea. Este o dezertare, o trădare a intereselor acestei țări! PSD a subliniat mereu că Florin Cîțu nu trebuie să fie premier pentru că nu are calitățile necesare. A fost retras nu pentru că nu îndeplinește criteriile necesare, ci doar pentru a continua obsesia anticipatelor.

PSD a dovedit responsabilitate și prin votul de astăzi când am susținut familia, părinții putând să ceară zi liberă, plătită, în situația închiderii neprevăzute a unităților de învățământ.

În același timp, PNL ține România în haos în plină amenințare a unui virus extrem de contagios și mortal! PNL pune interesele politice înaintea interesului românilor, prin refuzul lor de a guverna țară în plina pandemie de coronavirus”, a declarat Claudia Gilia.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

A aruncat un butoi de la balcon și a rănit grav un trecător

Publicat

pe

Un incident petrecut în astăzi în Târgoviște ar fi putut fi inclus la capitolul întâmplări comice, dacă nu ar fi avut consecințe dramatice.

Un cetățean dintr-un bloc situat pe strada Moldovei a găsit de cuviință să arunce de la balcon apartamentului său de la etajul patru butoiul în care a ținut peste iarnă varză.

Recipientul, din fericire gol, a lovit un bărbat care se afla în zonă. Omul rănit de butoiul zburător se află la spital în stare de inconștiență.

Citește în continuare

ACTUALITATE

5 iunie, Ziua Învățătorului. La mulți ani!

Publicat

pe

de

Sursa foto: România TV

În spatele fiecărui om, bogat sau sărac, se află un dascăl, iar primul dascăl care ne sculptează caracterul și sufletul este învățătorul.

Dragi învățători, aceasta este ziua în care, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate și împlinire. Dumneavoastră sunteți cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecția vieții.

Vă multumim și vă prețuim pentru munca, devotamentul și răbdarea dumneavoastră. La mulți ani!

Cezar Preda,
Deputat PNL de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!