Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Jocuri politice mizerabile în vremuri de pandemie!

Publicat

pe

Gestul reprezentanţilor Partidului Naţional Liberal de a se juca de-a guvernare, de a sfida încrederea şi nevoia de linişte a românilor, a bulversat întreaga clasă politică românească. O atitudine fără de precedent în ultimii 30 de ani a unui premier desemnat care, în loc să-şi asume rolul de garant al echilibrului ţării într-o situaţie critică, a dat bir cu fugiţii, refuzând mandatul de prim-ministru cu câteva minute înainte de votul de învestitură.

Deputatul Corneliu Ştefan, preşedinte al PSD Dâmboviţa, consideră că, prin această mişcare, liberalii şi preşedintele ţării, Klaus Iohannis, afundă România în criză într-un moment nu tocmai plăcut pentru naţie. Liderul PSD le cere şefilor PNL Dâmboviţa să iasă în faţă şi să le spună dâmboviţenilor de la care vor cere voturi care este logica acestor mişcări mizerabile.

„De ce PNL și Klaus Iohannis au renunțat la români în mijlocul unei crize care a cuprins toată lumea? De ce, în timp ce ţara întreagă aștepta cu sufletul la gură un guvern care să conducă în această perioadă grea, liberalii i-au întors spatele?

Unde sunt liberalii dâmbovițeni acum? Să iasă în fața oamenilor din județul Dâmbovița și să le explice de ce au pus interesele politice mai sus de sănătatea cetățenilor. Au preferat să se ocupe de jocurilor lor politice, în timp ce dâmbovițenii așteptau răspunsuri la cum vom lupta cu virusul care s-a răspândit în toată lumea și care amenință viața părinților și bunicilor noștri!”, a precizat Corneliu Ştefan.

Dâmboviţa

PRO România vrea să pună în valoare zonele de agrement ale Târgoviștei

Publicat

pe

Cosmin Bozieru, candidatul PRO România pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște, înaintează vertiginos în plan electoral și, împreună cu colaboratorii săi apropiați, cu membrii echipei sale de consilieri, aduce în fața târgoviștenilor proiecte unice, noutăți pe tărâmul socio-administrativ, vine în față cu lucruri care să contribuie pe deplin la dezvoltarea municipiului și care se pot realiza în timp util.

La ultima întâlnire cu presa, alături de Cosmin Bozieru s-a aflat omul de afaceri Adrian Piperea, Account Manager la Telekom România, candidat pentru o funcție de consilier municipal, care a prezentat un amplu și bine elaborat proiect de mobilitate urbană. Practic, reprezentanții PRO România Târgoviște vor să schimbe fața orașului. Pentru atingerea acestui deziderat au nevoie de sprijinul nemijlocit al concetățenilor, sprijin care, în prima fază, se poate manifesta prin votul și încrederea acordată.

Cosmin Bozieru și Adrian Piperea, sub egida „Educație, Infrastructură Sănătoasă, Producție Locală”, doresc să reabiliteze și să modernizeze șanțul Prisecii. De asemenea, se are în vedere reabilitarea și transformarea într-o zonă cu adevărat turistică și de agrement a binecunoscutului și emblematicului șanț al Cetății. Aleșii PRO România doresc să creeze o zonă de agrement în vecinătatea Pădurii Mierea și în jurul lacului Priseaca.

Se mai vrea amenajarea unor trasee de promenadă, piste de bicicletă și a unei zone de agrement pe o lungime de 9,8 km. Acest perimetru dedicat petrecerii timpului liber va dispune de monitorizare video, iluminat stradal inteligent, wi-fi și 24 de toalete inteligente.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Polițiștii din Dâmbovița au împușcat, în legitimă apărare, doi bărbați din Văcărești

Publicat

pe

Echipajul de poliție care a răspuns unui apel la 112, prin care un bărbat din Văcărești, județul Dâmbovița, a sesizat, în această noapte, că are un conflict cu vecinii, a fost nevoit să facă uz de armă, după ce oamenii legii s-au trezit ameninţaţi cu un obiect ascuțit.

Întrucât agresorul nu a respectat somația, unul dintre polițiști a executat foc de arma în urma căruia agresorul a fost vătămat in membrul inferior. În sprijinul bărbatului a venit fratele acestuia, care a sărit asupra politistii cu același obiect ascutit. Și de această dată, a fost utilizat armamentul din dotare, dâmbovițeanul fiind împușcat în zona abdomenului.

În urma evenimentului, cei doi bărbați și agenții de poliție au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Sub coordonarea procurorului de caz, polițiștii continuă cercetarea la fața locului, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!