Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

PNL s-a gândit doar la jocuri politice și la orgolii personale!

Publicat

pe

Deputatul Dumitru Lupescu, preşedintele USR Dâmboviţa, califică gestul premierului desemnat florin Cîţu de a-şi depune mandatul cu 30 de minute înainte de votul de învestitură drept o bătaie de joc la adresa românilor!

„Frica de responsabilitate și jocurile de putere au fost mai importante decât sănătatea românilor și starea economiei. Nu le pasă! S-a mai întâmplat o singură dată: când Theodor Stolojan și-a depus mandatul pentru că Traian Băsescu îl vroia pe Emil Boc premier. Același scenariu pentru Ludovic Orban? Cîțu avea miniștri trecuți prin comisiile Parlamentului și majoritate să-și treacă Guvernul!

PNL prelungește criza politică! Noi, cei de la USR, am spus că e nevoie de un guvern stabil în condițiile agravării crizei de sănătate publică declanșată de pandemia de coronavirus. Că e timpul responsabilității!

PNL s-a gândit doar la jocuri politice și la orgolii personale. În acest moment nu știm dacă dl Klaus Iohannis va desemna un nou premier în persoana lui Ludovic Orban sau va prelungi interimatul acestui guvern până la alegeri.

În prima variantă: urmează din nou consultările cu partidele politice, desemnarea unui nou premier care să propună un nou cabinet, audierile în comisii și care să-și strângă majoritatea parlamentară.

În a doua variantă: președintele Klaus Iohannis și președintele PNL trebuie să explice ce au făcut azi. Sa explice amandoi că preferă interimat în detrimentul unui guvern cu puteri depline.

USR va merge la consultări cu varianta de premier, Dacian Cioloș. Avem oameni competenți pentru Guvern! USR și Alianța USR PLUS are oameni pregătiți pentru toate posturile din Guvern”, spune deputatul Dumitru Lupescu – președintele USR Dâmbovița.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

A aruncat un butoi de la balcon și a rănit grav un trecător

Publicat

pe

Un incident petrecut în astăzi în Târgoviște ar fi putut fi inclus la capitolul întâmplări comice, dacă nu ar fi avut consecințe dramatice.

Un cetățean dintr-un bloc situat pe strada Moldovei a găsit de cuviință să arunce de la balcon apartamentului său de la etajul patru butoiul în care a ținut peste iarnă varză.

Recipientul, din fericire gol, a lovit un bărbat care se afla în zonă. Omul rănit de butoiul zburător se află la spital în stare de inconștiență.

Citește în continuare

ACTUALITATE

5 iunie, Ziua Învățătorului. La mulți ani!

Publicat

pe

de

Sursa foto: România TV

În spatele fiecărui om, bogat sau sărac, se află un dascăl, iar primul dascăl care ne sculptează caracterul și sufletul este învățătorul.

Dragi învățători, aceasta este ziua în care, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate și împlinire. Dumneavoastră sunteți cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecția vieții.

Vă multumim și vă prețuim pentru munca, devotamentul și răbdarea dumneavoastră. La mulți ani!

Cezar Preda,
Deputat PNL de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!