Connect with us

Dâmboviţa

Premierul Orban, un inconştient cinic! Minciuna e mai periculoasă decât virusul!

Publicat

pe

Oana Vlăducă, deputat PRO România de Dâmboviţa, îl numeşte pe premierul Ludovic Orban „inconştient cinic”, întrucât se laudă că stăpâneşte situaţia cauzată de infecţia cu noul coronavirus şi asta i-a determinat pe români să iasă din case aproape ca în zilele normale. Realitatea este însă crudă. Teste puţine, cazuri puţine!

„Pe cine ajută dacă ținem deliberat numărul celor testați la un nivel scăzut? Cu ce ajută fanfaronada guvernamentală că noi suntem mari și tari și ținem situația sub control? Suntem așa de mari și tari? Sau ne mințim singuri (cu sprijin consistent de la un guvern iresponsabil) până când o să bușească minciuna în față? Și atunci, cine va răspunde pentru victimele acestui gest iresponsabil?

Teste puține, cazuri puține. E simplu. Dl Orban e, pur și simplu, un inconștient cinic când se laudă că stăpânește situația – minciuna lui a determinat oamenii să iasă din case ca în zilele normale (pentru că „uite ce puține cazuri avem noi”). Indemnurile la izolare sunt ineficiene venind din gura acestor politruci care se joacă de-a procentele politice pe sănătatea oamenilor. Falsa iluzie de control e cel mai mare pericol astăzi!

Cu asemenea iresponsabili la butoane, #StațiAcasă devine lege!”, a scris deputata Oana Vlăducă pe pagina sa de Facebook.

ACTUALITATE

Municipiul Târgoviște, foarte aproape de pragul pentru noi restricții

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Municipiul Târgoviște a înregistrat astăzi, 16 octombrie 2021, o rată de incidență de 7,32 cazuri COVID la mia de locuitori. Asta înseamnă că este foarte aproape de pragul pentru noi restricții impus de autorități, respectiv 7,5 la mia de locuitori. Odată atinsă această rată de incidență, se va institui carantina de noapte pe parcursul întregii săptămâni, nu doar în weekend. De asemenea, se poate decide oricând măsura carantinei zonale.

Citește și: Restricții care se aplică în Târgoviște. Mesajul primarului Daniel Cristian Stan

Astăzi, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmboviţa a constatat că alte opt localități din județ au înregistrat o rată de incidență peste 7,5 la mia de locuitori, după cum urmează: Găești (9,6/1000 locuitori), Tărtășești (8,56/1000 locuitori), Brezoaele (8,39/1000 locuitori), Gura Ocniței (8,35/1000 locuitori), Mătăsaru (8,16/1000 locuitori), Ciocănești (7,86/1000 locuitori), Odobești (7,6/1000 locuitori) și Vișinești (7,52/1000 locuitori).

Județul Dâmbovița a înregistrat, astăzi, o rată de incidență de 5,58 la mia de locuitori, cu 288 de cazuri COVID în ultimele 24 de ore.

Localitățile din județul Dâmbovița cu rată de incidență peste 3 cazuri COVID la mia de locuitori:

Citește în continuare

ACTUALITATE

Carmen Holban, deputat, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a femeilor din mediul rural’

Publicat

pe

În data de 15 octombrie, se sărbătorește „Ziua internaţională a femeilor din mediul rural”. Celebrarea a fost decisă de Organizația Națiunilor Unite printr-o rezoluție dată în 18 decembrie 2007. S-a avut în vedere rolul pe care îl au femeile de la sate în bunăstarea familiilor și în dezvoltarea economiilor din mediul rural.

„Femeile din satele și comunele noastre sunt inima familiilor și a gospodăriilor lor. Ziua Internațională a Femeilor din Mediul Rural, pe care astăzi o sărbătorim, le este dedicată lor, celor care prin munca lor, plătită sau neplătită, își hrănesc familiile. De multe ori, munca și efortul acestora nu sunt mai prejos de cele ale partenerilor lor de viață. Meritele lor nu pot fi puse la îndoială, iar pentru acest lucru trebuie să le fim alături și să le mulțumim, zi de zi”, este mesajul transmis de deputata Carmen Holban.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT