Connect with us

ACTUALITATE

IMBECILI ori CANALII?

Publicat

pe

Îmbătaţi de miasma otrăvită a puterilor totalitare cu care au senzaţia că au fost învestiţi ad vitam aeternam, atotputernicii autointitulaţi „democratic înscăunaţii aleşi ai neamului” (Oare? Nu cu şepci, tricouri, ulei, faină…?? Ori cu certificate de producători de… banane ori alte portocale sau cu daruri manuale, adică bani peşin???) şi emanaţiile lor, angajate în mare grabă şi taină (datorită „competenţelor”, nicidecum prin nepotism, amantlâc ori „obligaţii de partid”, se-nţelege…) au promulgat Ordonanţa militară nr. 2 cu ORDINE de… RECOMANDARE. O INEPȚIE! Orice om normal ştie că „unde-i lege, nu-i tocmeală”, că în armată se dau ORDINE care trebuie RESPECTATE IMEDIAT, fiindcă altfel e de rău! Unui soldat îi „recomanzi”… „culcat”?!? Caraghioşilor!

 

Se spune că această măsură, ce-ar fi trebuit să fie o adevărată sperietoare de ciori, menită (în teorie) să ne apere pe noi toţi de infectarea cu VIRUSUL UCIGAȘ – nu este (în realitate) decât o jalnică găselniţă politicianistă dulceagă, complet ineficientă, de RECOMANDARE, fără nicio sancţiune în caz de nerespectare de către imbecili ori canalii, sau şi imbecili, şi canalii, după caz, a sănătăţii şi vieţii celorlalţi, dar că scopul real al inepţiei ar fi să nu care cumva să-i „deranjeze” pe viitorii votanţi – şatrele tocmai revenite în ţara-mumă de la cerşit, ciordit ori alte asemenea activităţi onorabile extrem de lucrative ori pe oamenii oneşti, de bună credinţă, dar tributari ai unei concepţii idilice utopice, complet irealiste. Eu nu ştiu ce să cred… Dumneavoastră ce credeţi, ce ziceţi?

 

Oare INEPȚIA guvernanţilor serveşte doar falsei aparenţe a competenţei cu care ei ar stăpâni situaţia spre binele general? În realitate, mesajul transmis ar fi unul pur electoral? Ori SINGURII care fac eforturi supraomeneşti sunt eroii din medicină?

 

Absolut toate democraţiile multi-seculare au sfârşit prin a înţelege că nimic nu se obţine doar cu „vorba bună”, cu „binişorul”, „pas cu pas”, ci că dimpotrivă, în situaţii de CRIZĂ MAJORĂ, când în joc este chiar supravieţuirea întregului popor, ca în situaţia actuală, salvarea vieţilor presupune măsuri de prevenire FERME, deşi impopulare, dar imperativ NECESARE, limitarea contactelor inter-umane prin reducerea drastică a libertăţii de deplasare şi de întrunire fiind prima şi cea mai eficientă dintre toate.

 

Politica struţului, a negării realităţii, a minciunii şi a dezinformării este o aberaţie cu efecte criminale. Exemplele concrete le întâlnim la tot pasul: canaliile care intră în România, declarând în fals că revin dintr-o altă ţară decât în realitate ori ştiind clar că sunt infectaţi, imbecilii care stau la taclale blocând trotuarele, prin părculeţe, prin faţa chioşcurilor săteşti ori de cartier, de unde cumpără băuturi şi le beau pe-afară, cei care circulă nestingheriţi, necontrolaţi şi nesancţionaţi – nu prin amenzi inutile, pe care oricum nu le plătesc, ci prin plasarea lor imediată, obligatorie, în centrele de carantină – hălăduind hai-hui pe străzi, îmbulzindu-se prin magazine ori la Serviciile publice, deşi oficial se află… izolaţi la domiciliu! N-ar fi făcut asta în FRANȚA, GERMANIA ori AUSTRIA, ştiau bine ce li s-ar fi întâmplat. Aseară la ora 20:45, în TÂRGOVIȘTE, pe băncile din porţiunea amenajată a Şanţului Cetăţii dintre Catedrală şi Calea Domnească, se aflau mulţi copii şi adolescenţi, care… „socializau” într-o veselie. Noaptea minţii, nu altceva! Nu au familii? Nu-i vede nimeni?? Nici măcar Poliția???

 

ATENTIE! Dacă ne UCIDEȚI, din incompetenţă şi/sau calcule politicianist-electorale, VEȚI RĂSPUNDE!!! INSTITUIȚI imediat CARANTINA GENERALĂ!!!

Avocat Vladimir Ţunţi ȘTEFĂNESCU

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Centrală nucleară în județul Dâmbovița, pe amplasamentul fostei Termocentrale Doicești!

Publicat

pe

Județul Dâmbovița va intra pe harta centrelor nucleare din Europa. Ministerul Energiei a anunțat, printr-un comunicat transmis în această după-amiază, că la Doicești, în județul Dâmbovița, va fi amplasată prima centrală nucleară de mici dimensiuni din România. A fost aleasă ca locație pentru materializarea acestui proiect nuclear fosta incintă a Termocentralei Doicești. Ministrul Virgil Popescu a vorbit despre acest proiect care a lăsat perplex opinia publică din județul Dâmbovița în cadrul unei conferințe de presă la care au mai participat secretarul adjunct american al Departamentului pentru Energie, David Turk, şi însărcinatul cu afaceri al SUA, David Muniz.

Amplasamentul a fost identificat în urma unui studiu realizat cu o finanțare în valoare de 1,2 milioane de dolari primite de Nuclearelectrica la începutul anului 2021, în cadrul unui grant oferit de USTDA pentru a identifica şi evalua diferite amplasamente pentru implementarea reactoarelor modulare mici.

„Astăzi, mai mult ca oricând, se dovedeşte că energia înseamnă securitate. Ne angajăm să ne respectăm promisiunea de a sprijini România în vederea obţinerii independenţei energetice, precum şi pe cea de a ne atinge obiectivele de decarbonizare. Acesta este un alt pas important după anunţul făcut de preşedintele României, Klaus Iohannis, şi de John Kerry, trimisul prezidenţial special pentru climă al administraţiei Biden, la Conferinţa COP26, cu privire la intenţia celor două ţări de a construi în România o centrală cu reactoare modulare de mici dimensiuni. Implementarea reactorului modular de mici dimensiuni de la NuScale pe amplasamentul de la Doiceşti va avea beneficii dovedite în materie de securitate energetică şi de mediu prin generarea de energie sigură, stabilă, accesibilă şi curată, fără emisii.

În plus, proiectul va aduce beneficii socio-economice directe comunităţii pe care o deserveşte şi va genera prosperitate continuă pentru industria şi economia regională. Le mulţumesc partenerilor noştri americani pentru că au sprijinit şi au susţinut programele nucleare din România, un parteneriat strategic bilateral început în anii 1980. Sunt mândru că experienţa de peste 50 de ani a României în domeniul energiei nucleare este recunoscută şi confirmată cu fiecare pas înainte, ceea ce ne permite să devenim una dintre primele ţări care implementează tehnologia inovatoare şi sigură a reactoarelor modulare mici. De asemenea, doresc să vă asigur că preşedintele României, Klaus Iohannis, prim – ministrul Nicolae Ciucă şi Guvernul României susţin acest proiect care va aduce numeroase beneficii ţării noastre”, a precizat Virgil Popescu.

Șeful Nuclearelectrica, Cosmin Ghiţă, a spus că amplasamentul fostei termocentrale de la Doicești a obţinut toate calificările necesare în ceea ce priveşte securitatea.

„În urma studiului, au fost identificate mai multe potenţiale amplasamente adecvate pentru această primă centrală nucleară de mici dimensiuni. Amplasamentul fostei termocentrale de la Doiceşti a obţinut toate calificările în ceea ce priveşte securitatea, fiind considerat adecvat în această fază conform criteriilor de proiectare şi principiilor de securitate ale reactoarelor modulare mici NuScale”, a spus Cosmin Ghiţă, CEO Nuclearelectrica.

John Hopkins, preşedinte şi CEO NuScale, a declarat că acest moment reprezintă un pas important în parteneriatul cu Nuclearelectrica pentru a dezvolta tehnologia NuScale a reactoarelor modulare mici în România şi pentru a susţine atingerea ţintelor climatice, beneficiind în acelaşi timp de creştere economică.

Se mai amintește în comunicatul Ministerului Energiei faptul că Doiceștiul va dispune de beneficii multiple,”în timp ce NuScale şi Nuclearelectrica fac paşi spre implementarea în România, în acest deceniu, a primei centrale electrice NuScale cu 6 module, de 462 MWe. Se estimează că centrala electrică NuScale cu 6 module va genera 193 de locuri de muncă permanente, 1.500 de locuri de muncă în construcţii, 2.300 de locuri de muncă în producţie şi va ajuta România să evite producerea a 4 milioane de tone de emisii de CO2 pe an”.

Citește în continuare

ACTUALITATE

„Caravana educației” derulată de tinerii din PSD a poposit la Titu și Aninoasa

Publicat

pe

Organizația de Tineret a Partidului Social Democrat a gândit și pus în practică, acum, în preajma marilor examene, a pregătirii drumului către viitor al copiilor noștri, o idee deosebită, menită să îi consilieze, să îi sprijine pe elevi în procesul de pregătire educațională și profesională. Așa s-a născut „Caravana Educației”, care a pornit prin țară în rostul deosebit de a fi alături de adolescenți în această fază dificilă a orientării către ziua de mâine.

La solicitarea președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, și a liderului interimar al TSD Dâmbovița, Andrei Tudora, autobuzul educației a sosit și în județul nostru. Stațiile acestei „școli pe roți” s-au făcut în orașul Titu și în comuna Aninoasa. De precizat că, la acest inedit eveniment derulat de TSD în parcul orășenesc din Titu, au fost prezenți Corneliu Ștefan, președintele social-democraților dâmbovițeni, Andrei Tudora – șeful TSD Dâmbovița, Laurențiu Costache – liderul organizației PSD Titu, Andreea Iohana Ancuța – șefa tineretului social-democrat din Titu și, bineînțeles, reprezentanți ai TSD – organizația centrală, precum și 30 de tineri social-democrați din Titu.

Cu acordul părinților, au participat la aceste lecții desfășurate în incinta autobuzului „Caravana Educației” amenajat exact ca o sală de cursuri 50 de elevi de la Școala „Nicolae Grigorescu” din Titu. Sub titulatura „Activitate remedială pentru îmbunătățirea performanțelor școlare”, doi profesori de la unitatea de învățământ din Titu, unul de matematică și celălalt de limba română, au ținut cursuri suplimentare, au discutat cu elevii și i-au consiliat pe diferite teme educaționale. Pe același format, s-a desfășurat și acțiunea de la Aninoasa.

„Caravana Educației, o idee extraordinară a tineretului social-democrat! Orele suplimentare de matematică și limba română la care cei 70 de elevi din Titu și Aninoasa au participat astăzi, în autocarul-clasă pus la dispoziție de organizația națională a TSD, sunt parte a unui proiect la care trebuie să adere cât mai mulți tineri și profesori.

Dâmbovița are nevoie de tineri bine pregătiți, iar viitorul lor este treaba noastră, a tuturor. Felicit TSD Dâmbovița pentru că se implică în viața comunităților locale și pentru că a arătat, încă o dată, că tinerii social-democrați sunt pregătiți să vină în sprijinul celor care au nevoie de ei”, a precizat Corneliu Ștefan – președintele PSD Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT