Connect with us

ACTUALITATE

IMBECILI ori CANALII?

Publicat

pe

Îmbătaţi de miasma otrăvită a puterilor totalitare cu care au senzaţia că au fost învestiţi ad vitam aeternam, atotputernicii autointitulaţi „democratic înscăunaţii aleşi ai neamului” (Oare? Nu cu şepci, tricouri, ulei, faină…?? Ori cu certificate de producători de… banane ori alte portocale sau cu daruri manuale, adică bani peşin???) şi emanaţiile lor, angajate în mare grabă şi taină (datorită „competenţelor”, nicidecum prin nepotism, amantlâc ori „obligaţii de partid”, se-nţelege…) au promulgat Ordonanţa militară nr. 2 cu ORDINE de… RECOMANDARE. O INEPȚIE! Orice om normal ştie că „unde-i lege, nu-i tocmeală”, că în armată se dau ORDINE care trebuie RESPECTATE IMEDIAT, fiindcă altfel e de rău! Unui soldat îi „recomanzi”… „culcat”?!? Caraghioşilor!

 

Se spune că această măsură, ce-ar fi trebuit să fie o adevărată sperietoare de ciori, menită (în teorie) să ne apere pe noi toţi de infectarea cu VIRUSUL UCIGAȘ – nu este (în realitate) decât o jalnică găselniţă politicianistă dulceagă, complet ineficientă, de RECOMANDARE, fără nicio sancţiune în caz de nerespectare de către imbecili ori canalii, sau şi imbecili, şi canalii, după caz, a sănătăţii şi vieţii celorlalţi, dar că scopul real al inepţiei ar fi să nu care cumva să-i „deranjeze” pe viitorii votanţi – şatrele tocmai revenite în ţara-mumă de la cerşit, ciordit ori alte asemenea activităţi onorabile extrem de lucrative ori pe oamenii oneşti, de bună credinţă, dar tributari ai unei concepţii idilice utopice, complet irealiste. Eu nu ştiu ce să cred… Dumneavoastră ce credeţi, ce ziceţi?

 

Oare INEPȚIA guvernanţilor serveşte doar falsei aparenţe a competenţei cu care ei ar stăpâni situaţia spre binele general? În realitate, mesajul transmis ar fi unul pur electoral? Ori SINGURII care fac eforturi supraomeneşti sunt eroii din medicină?

 

Absolut toate democraţiile multi-seculare au sfârşit prin a înţelege că nimic nu se obţine doar cu „vorba bună”, cu „binişorul”, „pas cu pas”, ci că dimpotrivă, în situaţii de CRIZĂ MAJORĂ, când în joc este chiar supravieţuirea întregului popor, ca în situaţia actuală, salvarea vieţilor presupune măsuri de prevenire FERME, deşi impopulare, dar imperativ NECESARE, limitarea contactelor inter-umane prin reducerea drastică a libertăţii de deplasare şi de întrunire fiind prima şi cea mai eficientă dintre toate.

 

Politica struţului, a negării realităţii, a minciunii şi a dezinformării este o aberaţie cu efecte criminale. Exemplele concrete le întâlnim la tot pasul: canaliile care intră în România, declarând în fals că revin dintr-o altă ţară decât în realitate ori ştiind clar că sunt infectaţi, imbecilii care stau la taclale blocând trotuarele, prin părculeţe, prin faţa chioşcurilor săteşti ori de cartier, de unde cumpără băuturi şi le beau pe-afară, cei care circulă nestingheriţi, necontrolaţi şi nesancţionaţi – nu prin amenzi inutile, pe care oricum nu le plătesc, ci prin plasarea lor imediată, obligatorie, în centrele de carantină – hălăduind hai-hui pe străzi, îmbulzindu-se prin magazine ori la Serviciile publice, deşi oficial se află… izolaţi la domiciliu! N-ar fi făcut asta în FRANȚA, GERMANIA ori AUSTRIA, ştiau bine ce li s-ar fi întâmplat. Aseară la ora 20:45, în TÂRGOVIȘTE, pe băncile din porţiunea amenajată a Şanţului Cetăţii dintre Catedrală şi Calea Domnească, se aflau mulţi copii şi adolescenţi, care… „socializau” într-o veselie. Noaptea minţii, nu altceva! Nu au familii? Nu-i vede nimeni?? Nici măcar Poliția???

 

ATENTIE! Dacă ne UCIDEȚI, din incompetenţă şi/sau calcule politicianist-electorale, VEȚI RĂSPUNDE!!! INSTITUIȚI imediat CARANTINA GENERALĂ!!!

Avocat Vladimir Ţunţi ȘTEFĂNESCU

ACTUALITATE

Primele probe la instalația de nocturnă de la stadionul „Eugen Popescu” Târgoviște

Publicat

pe

În această seară, 14 mai 2021, s-au efectuat primele probe la instalația de nocturnă a stadionului „Eugen Popescu” din Târgoviște, aflat într-un amplu program de reabilitare și modernizare. Chiar dacă, din cauza resurselor financiare insuficiente, lucrările s-au execut mai greu decât au anticipat edilii, la finalizarea proiectului, municipiul Târgoviște va avea un stadion de Liga 1.

„Nocturna este de o calitate foarte bună, peste standardul pe care-l avem în prima ligă din România în acest moment. Sunt 160 de corpuri de iluminat, 40 pe fiecare stâlp. Despre celelalte intervenții la stadion… Se lucrează la fosta tribună 1, de asemenea, și la tribuna metalică. Mai sunt câțiva stâlpi care nu sunt ridicați în acest moment. În planul de sus, va fi montată și copertina.

De asemenea, pe zona din față a stadionului, se lucrează la stâlpii de susținere, iar intenția noastră este ca, în această vară, să finalizăm tribuna veche care a rămas în picioare și să determinăm Federația Română de Fotbal să avem o omologare provizorie a stadionului, astfel încât echipa să poată să joace cât mai rapid aici.

Gazonul este gata, inclusiv cu instalația de degivrare, aspersie.  De asemenea, urmează să achiziționăm și câteva containere unde să aibă loc conferințelede presă s.a.m.d. Intenția noastră este să putem să găzduim meciuri cât mai rapid”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Citește în continuare

ACTUALITATE

6.000 de elevi din Târgoviște se încadrează să primească burse școlare

Publicat

pe

Dan Alexandru Tică, inspector școlar și consilier municipal PNL, a declarat astăzi că Guvernul Cîțu a alocat Primăriei Târgovişte 3.967 de mii de lei pentru plata burselor școlare.

A explicat alesul liberal că suma nu acoperă decât 40% din necesar, iar diferența ar fi trebuit să o acopere Primăria, potrivit Legii bugetului de stat.

„În bugetul Primăriei Târgovişte pentru 2021, a fost alocată doar această sumă de 3.967 de mii de lei primită din TVA, chiar dacă primăriile trebuie să aloce, conform legii, pe lângă această sumă, și sume din bugetele lor locale. La Târgoviște, nu s-a alocat niciun leu în plus”.

De reținut că, printr-o Hotărâre de Guvern din 2020, s-a stabilit un cuantum minim al burselor școlare de 100 lei lunar. Potrivit inspectorului școlar Dan Alexandru Tică, aproximativ 6.000 de elevi din Târgoviște se încadrează să primească burse, indiferent că vorbim de una din cele patru categorii stabilite prin lege, respectiv: burse de performanță, burse de merit, burse de studii și burse sociale.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT