Conectați-vă cu noi

Ialomiţa

Accident rutier cu două victime la Urziceni, judeţul Ialomiţa

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Ialomiţa

Grav accident de circulaţie, în această dimineaţă, pe teritoriul municipiului Urziceni, judeţul Ialomiţa, cu implicarea a două autoturisme. Evenimentul rutier s-a soldat cu două victime, un tânăr de 19 ani şi un bărbat de 32 de ani, care au fost transportaţi la spital.

La faţa locului, au intervenit două echipaje de pompieri, cu o autospecială de stingere şi o autosanitară SMURD, şi un echipaj medical de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

ACTUALITATE

Info trafic. Rute ocolitoare pentru Ţăndărei, oraş băgat în carantină

Publicat

pe

de

Sursa foto: IPJ Ialomiţa

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, având în vedere prevederile Ordonanței Militare nr. 7 privind măsuri de prevenire a Covid-19, referitor la instituirea pe perioada stării de urgență a măsurii de carantinare în orașul Țăndărei, județul Ialomița, rutele ocolitoare sunt următoarele:

• București – DN2 – Urziceni – DN2A – Slobozia – DN21 – Drajna – DN3A – Fetești – DN3B – Hârșova – Constanța;
• București – DN2 – Urziceni – DN2A – Slobozia – DN21 – Drajna – A2 București-Constanța;
• Buzău – DN2C – Slobozia – DN21 – Dragalina – DN3A – Fetești – DN3B – Hârșova – Constanța;
• Buzău – DN2C – Slobozia – DN21 – Drajna – A2 București-Constanța;
• Brăila – DN21 – Viziru – DJ221 – Gura Ialomiței – DN2A – Hârșova – Constanța;
• Brăila – DN21 – Slobozia – DN21 – Drajna – DN3A – Fetești – DN3B – Hârșova – Constanța;
• Brăila – DN21 – Slobozia – DN21 – Drajna – A2 București-Constanța.

Menționăm că în orașul Țăndărei sunt permise intrarea, respectiv ieșirea pentru transportul de marfă, indiferent de natura acestuia, al materiilor prime și resurselor necesare desfășurării activităților economice în localitatea carantinată, precum și aprovizionarea populației.

De asemenea, este permis accesul persoanelor care nu locuiesc în zona carantinată, dar care desfășoară activități economice sau în domeniul apărării, ordinii publice, securității naționale, sanitar, situațiilor de urgență, administrației publice locale, asistenței și protecției sociale, judiciar, serviciilor de utilitate publică, energetic, agriculturii, alimentației publice, alimentării cu apă, comunicațiilor și transporturilor.

Recomandăm conducătorilor auto care nu pot rămâne acasă în această perioadă să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare. Vă rugăm să respectați regulile de circulație impuse de autorități. În plus, țineți cont cu strictețe de regulile de igienă personală, pentru a vă proteja atât pe dumneavoastră, cât și pe cei apropiați.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Ordonanţa Militară nr. 7 din 4 aprilie 2020 bagă oraşul Ţăndărei în carantină!

Publicat

pe

Sursa foto: Digi 24

După modelul Suceava, autorităţile au hotărât să bage în carantină oraşul Ţăndărei, judeţul Ialomiţa. S-a luat această decizie, întrucât 31 de persoane din cele 48 confirmate în judeţul Ialomiţa sunt din Ţăndărei. De asemenea, 7 din cele 8 persoane decedate sunt din Ţăndărei. Reamintim faptul că prefectul Toniţa Manea a cerut încă de joi carantină pentru oraşul Ţăndărei.

În zona carantinată este permisă intrarea, respectiv ieșirea pentru:

– transportul de marfă, indiferent de natura acestuia, a materiilor prime și resurselor necesare desfășurării activităților economice în zona carantinată, precum și a aprovizionării populației;

– persoanele care nu locuiesc în zona carantinată dar care desfășoară activități economice sau în domeniul apărării, ordinii publice, securității naționale, sanitar, situațiilor de urgență, administrației publice locale, asistenței și protecției sociale, judiciar, serviciilor de utilitate publică, energetic, agriculturii alimentației publice, alimentării cu apă, comunicațiilor și transporturilor.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT