Connect with us

Argeș

Incendiu devastator la o fabrică de peleţi şi un adăpost de animale din Argeş

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Argeş

Misiune dificilă, astăzi – 24 martie 2020, pentru pompierii din Argeş care au intervenit, în condiţii de vânt puternic, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o fabrică de peleţi şi un adăpost de animale din comuna Ştefan cel Mare.

Focul a izbucnit se pare din cauza unui scurt circuit la instalaţia electrică. Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti, însă au murit 24 de porci. Totuşi, s-a reuşit evacuarea bovinelor.

Au ars aproximativ 10 tone de rumeguş şi 15 tone de fân. Incendiul a distrus şi mai multe utilaje agricole din curte, precum şi utilaje pentru fabricarea peleţilor.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Incendiator, identificat și arestat. A dat foc unui service auto din Pitești

Publicat

pe

Un bărbat de 41 de ani, din Pitești, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru că ar fi incendiat cu premeditare un service auto. Fapta s-a consumat în noaptea de 19 spre 20 februarie 2024. Prejudiciul creat a fost estimat la 100.000 de euro.

Focul a distrus bunuri aparținând mai multor persoane fizice și juridice. La domiciliul suspectului a fost efectuată o percheziție, după care piromanul a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești l-au arestat preventiv pentru 30 de zile.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Argeș

Prins la trei ani de la comiterea faptei. Bărbat din Covasna, reținut în Argeș

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Polițiștii din cadrul compartimentului Investigații Criminale de la Poliția Municipiului Curtea de Argeș, în urma cercetărilor efectuate, au identificat și reținut un bărbat de 37 de ani din județul Covasna.

Ancheta a scos la iveală faptul că individul a pătruns, în perioada 7-9 iunie 2021, într-o casă din Curtea de Argeș de unde a furat mai multe bunuri. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, și urmează să fie dus în fața procurorilor de la Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite