Conectați-vă cu noi

ADMINISTRAŢIE

Primar Târgovişte: Ordonanţa Militară nr. 2/2020 nu şi-a atins scopul! VIDEO

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgovişte consideră că este nevoie de măsuri mai drastice în ceea ce priveşte circulaţia persoanelor, dacă vrem să limităm extinderea COVID-19. Nu este suficient că nu avem voie să ne deplasăm pe timpul nopţii, cum s-a dispus prin Ordonanţa Militară nr. 2/2020, şi asta s-a văzut în week-end, când sute de târgovişteni s-au aflat în locuri publice, deşi puteau să renunţe la obiceiul de a merge în parc spre exemplu – spune edilul Daniel Cristian Stan.

„Ordonanţa Militară nr. 2/2020 nu şi-a atins scopul, în sensul că poate cel mai important articol, cel care se referă la circulaţia persoanelor, constituie o recomandare şi nu o obligaţie. nu înţeleg care ar fi rostul unei recomandări într-un act normativ de forţa unei Ordonanţe Militare. Să sperăm că această situaţie este una tranzitorie şi că reprezintă numai o măsură graduală, de natură să determine pe mai departe luarea unor măsuri mult mai eficiente de combatere a COVID-19. Este foarte important să conştientizăm cu toţii că de rămânerea în casă depinde viaţa noastră, a tuturor.

La nivelul municipiului Târgovişte, am realizat acţiuni de control. De asemenea, este închis PAVCOM-ul. Este închisă şi Piaţa 1 Mai, cu privire la tot ceea ce înseamnă produse care nu intră în sfera alimentară şi aşa trebuie să rămână.

Am fost întrebat de ce nu închidem Parcul Chindia, de ce nu închidem locurile de joacă… Potrivit Decretului privind instituirea stării de urgenţă, măsurile de interzicere a circulaţiei persoanelor se iau exclusiv de către ministrul Afacerilor Interne, cu acordul primului ministru.

Astăzi, au fost dezinfectate din nou toate mijloacele de transport în comun aparţinând SC Servicii Municipale. De asemenea, realizăm dezinfecţie la unităţile de învăţământ pentru ca, în momentul în care se vor relua cursurile, să fim pregătiţi. Totodată, realizăm acţiuni de identificare a persoanelor cu vârsta peste 65 de ani şi vom identifica şi măsurile pe care le putem lua în sprijinul acestora”, a spus primarul Daniel Cristian Stan.

VIDEO

Citește mai departe
Reclamă
2 Comentarii

2 Comments

  1. Carmen

    martie 23, 2020 at 11:40 pm

    Ar trebui verificate firmele care sunt obligate să închidă în această perioadă.In Târgoviște în M6 Bulevardul Unirii vis a vis de AITT o frizerie încă este deschisă.Patrona frizeriei a avut geniala idee de a pune folie neagra pe geamurile frizeriei putând astfel să-și continue activitatea.In fiecare zi intra și ies clienți din frizerie și nimeni nu a sesizat la autorități lucrul acesta.

  2. Carmen

    martie 24, 2020 at 8:44 am

    Da ordonanța nu și-a atins scopul pentru că sunt oameni ore care nu ii interesează și care sfidează orice lege.In timp ce frizeriile ar trebui sa fie inchise in m 6 Bulevardul Unirii vis a vis de AITT o doamna inventiva a pus folii negre pe geamurile frizeriei și tunde in continuare.Din acea frizerie zilnic intra și ies clienți.Patrulele de la poliție ar trebui să verifice.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Străzi noi, trotuare și piste pentru bicicliști în orașul Titu

Publicat

pe

Administrația de la Titu, județul Dâmbovița, derulează, în această perioadă, ample lucrări care vizează infrastructura de transport. Se construiesc străzi, trotuare și piste pentru bicicliști în Titu-Nou, Titu-Târg și pe strada Gării. Totodată, Primăria Titu continuă și programul de reabilitare a blocurilor.

Sursa foto: Gazeta de Titu

Sursa foto: Gazeta de Titu

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Târgoviște: Când și unde vor fi montate stații de reîncărcare pentru vehicule electrice şi hibrid

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a semnat, în această dimineață, contractul de achiziție publică privind furnizarea, montarea, instalarea și punerea în funcțiune a patru stații de reîncărcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in.

Valoarea contractului este de de 576.000 lei fără TVA, iar finanțarea este asigurată printr-un proiect gestionat de Administrația Fondului pentru Mediu.

„Cele patru stații de reîncărcare pentru vehicule electrice vor fi montate în următoarele locații: strada Ialomitei (în vecinătatea Complexului Turistic de Natație), în parcarea de lângă Piața Bărăției, pe strada Justiției (lângă Casa Armatei și stadion) și în parcarea de lângă BRD (vis-a-vis de Biblioteca Judeteana), cu precizarea că infrastructura de alimentare cu energie electrică este deja executată. Stațiile au o capacitate de minim două încărcări/oră/stație și vor fi livrate și montate în cel mult 60 de zile”, spune primarul Daniel Cristian Stan.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!