Connect with us

ACTUALITATE

PSD Dâmboviţa donează un monitor pentru funcţii vitale Spitalului Judeţean Târgovişte

Publicat

pe

Cei cinci parlamentari PSD Dâmboviţa – Carmen Holban, Claudia Gilia, Marian Ţachianu, Corneliu Ştefan şi Titus Corlăţean, conducerea Primăriei Târgovişte şi cea a Consiliului Judeţean au donat fondurile necesare pentru achiziţia unui monitor pentru funcţii vitale, care va intra în maximum două zile în dotarea Secţiei Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, sub formă de sponsorizare.

„Acum, mai mult ca niciodată, spitalul din Târgoviște are nevoie de acest aparat medical. Sănătatea nu are culoare politică, nu are preț. Fac apel către toți cei care își permit, către oamenii de afaceri, către oricine poate da o mână de ajutor mai ales în această perioadă de pandemie COVID-19, să sprijine Spitalul Judeţean. Avem nevoie de măşti, de mănuşi, de alte produse necesare personalului medical”, a spus, astăzi – 23 martie 2020, deputatul Corneliu Ştefan – preşedintele PSD Dâmboviţa, în cadrul unei conferinţe de presă online.

De asemenea, liderul social-democraţilor din Dâmboviţa a anunţat că aleşii judeţeni PSD au iniţiat un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al CJ Dâmboviţa şi repartizarea sumelor necesare pentru achiziţia unui aparat pentru depistarea noului coronavius, aparat care nu există în dotarea Spitalului Judeţean din Târgovişte. valoarea aproximativă este de 400.000 de lei.

„Fac apel şi către consilierii judeţeni PNL, să fie alături de PSD în acest demers pentru sănătatea dâmboviţenilor şi să voteze proiectul de hotărâre.

Le mulțumesc medicilor din județul Dâmbovița, asistentelor, cadrelor medicale, polițiștilor, personalului din MAI, SMURD, ISU, farmaciștilor şi tuturor factorilor care sunt în prima linie în această bătălie pentru viaţa dâmboviţenilor.

Pe cetăţeni îi rog să dea dovadă de responsabilitate, de unitate și să respecte toate măsurile care sunt luate la nivelul României și la nivelul județului Dâmbovița pentru sănătate noastră, a familiilor noastre, a rudelor, a prietenilor. Să ne ajute Dumnezeu!”, a fost mesajul liderului PSD Dâmboviţa.

ACTUALITATE

Dacă ești nevaccinat, respect alegerea ta! Sunt vaccinat, respectați-mi alegerea!

Publicat

pe

Avocatul Gabriel Cioacă, probabil mișcat puternic de moartea colegului și prietenului său Iustin Iosifescu, care a pierit încolțit și ucis de coronavirus, de tragediile care se înmulțesc în jurul nostru, a postat pe pagina sa de Facebook un text interesant ca mesaj și compoziție. Din el răzbate clar îndemnul la vaccinare, la respectul față de cel de lângă tine, față de alegerea făcută. Până la urmă, trebuie să dăm o șansă vieții, chiar riscând. Uneori, frumusețea se naște din neprevăzut!

„Pentru că, în ultima perioadă, nu e zi să nu aud că un prieten, un amic sau un coleg nevaccinat împotriva Covid a plecat în lumea celor drepți, de parcă am fi pe front, las și eu asta aici.

Sunt VACCINAT și nu… nu știu ce conține – nici vaccinul ăsta, nici cele pe care le-am făcut când eram copil, nici alte medicamente, pentru a trata cancerul, SIDA, poliartrita, sau vaccinuri pentru sugari sau copii. Am încredere în doctorul meu când spune că e necesar.

De asemenea, nu știu ce este în ibuprofen, paracetamol sau alte medicamente, știu că îmi vindecă doar durerile, atunci când le am.

Nu știu care sunt ingredientele individuale din săpunul meu sau șamponul sau chiar deodorantele. Nu știu efectul pe termen lung al folosirii telefonului mobil sau dacă restaurantul în care tocmai am mâncat a folosit alimente curate și dacă se spălau pe mâini în bucătărie.

Nici nu știu calitatea aerului pe care îl respir și ce boli mi-ar putea aduce.

Pe scurt… sunt multe lucruri pe care nu le știu (sau poate nici nu vreau să le știu) și nu le voi ști niciodată…

Știu doar un singur lucru: viața este scurtă, foarte scurtă și totuși vreau să fac ceva diferit decât să merg la muncă în fiecare zi sau să rămân blocat! Încă vreau să călătoresc și să îmbrățișez oameni fără teamă și să regăsesc un sentiment din viața de “înainte”.

În copilărie, am fost vaccinat împotriva parotitei, rujeolei, poliomielitei, vărsatului de vânt și multe altele. Eu și părinții mei am avut încredere în știință și nu a trebuit să suferim sau să transmitem mai departe vreuna din boli.

Dacă nu ești vaccinat, respect alegerea ta!
Sunt vaccinat, respectați-mi alegerea!
Sunt vaccinat nu pentru a mulțumi Guvernul, ci:
* Pentru a evita o formă gravă Covid-19.
* Să nu ocup un pat de spital la ATI dacă mă îmbolnăvesc vreodată.
* Să-i îmbrățișez pe cei dragi.
* Ca să nu fie nevoie să fac teste PCR sau antigen ca să ies la dans, să merg la restaurant, să merg în vacanță și multe altele…
* Să-mi trăiesc viața fara restricții.
* Să-mi aduc copilul la școală și să pot participa la petrecerile lui.
* Pentru ca nenorocul ăsta de virus să devină o amintire veche”, a publicat, pe pagina sa de Facebook, avocatul Gabi Cioacă, din Târgoviște.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Centru de vaccinare la Colegiul Constantin Cantacuzino Târgoviște pentru elevi și profesori

Publicat

pe

Începând de astăzi – 21 octombrie 2021, la Colegiul Național Pedagogic Constantin Cantacuzino din municipiul Târgoviște funcționează un centru de vaccinare, unde s-au imunizat deja 42 de cadre didactice și elevi ai colegiului.

„Suntem pregătiți să îi ajutăm pe toți cei care doresc să se vaccineze. Soluția revenirii la o viață normală, la o educație de calitate în toate școlile din România, este vaccinarea”, este mesajul directorului Silvia Mareș, care încurajează vaccinarea prin exemplul propriu. Astăzi, și-a făcut cea de-a treia doză.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT