Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Deputaţii Carmen Holban şi Corneliu Ştefan, donatori de sânge în timpul pandemiei COVID-19

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Pandemia de coronavirus a redus la jumătate numărul donatorilor de sânge, care şi aşa era mic în România. Pur şi simplu, oamenii se tem că riscul de infectare cu virusul morţii este mai mare!

„Rugăm donatorii să își continue activitatea, centrele sanguine sunt deschise și vă așteaptă. Altfel o să înregistrăm decese din cauza lipsei de sânge”, este apelul lansat de secretarul de stat Raed Arafat.

În judeţul Dâmboviţa, mai mulţi tineri social-democraţi au mers, împreună cu deputata carmen Holban ţi preşedintele PSD – Corneliu Ştefan, să doneze sânge, cu speranţa că exemplul lor va fi urmat.

„În aceste zile, sub ameninţarea unui virus mortal, mai mult decât oricând, înţelegem că sănătatea este, cu adevărat, cel mai important lucru. Vă rog să respectați măsurile recomandate de medici pentru a limita răspândirea coronavirusului. Nu zadărniciți efoturile celor din linia întâi în lupta cu Covid-19. Dacă vom face asta, la final, totul va fi bine!”, a spus Carmen Holban – deputat PSD de Dâmboviţa.

Ţine minte! O pungă de sânge ajută la salvarea a trei vieţi! Implică-te şi tu!

Dâmboviţa

Respect! Elevii din echipa de robotică „SkyLine” Moreni se implică în lupta cu COVID-19

Publicat

pe

Echipa de robotică „SkyLine”, coordonată de profesorul Gabriel State, a început, cu sprijinul financiar al Primăriei Moreni, să realizeze viziere de protecție pentru personalul medical, în contextul pandemiei COVID-19.

Primele 25 de viziere au fost donate deja angajaților din unele cabinete medicale individuale. Se lucrează non-stop pentru asigurarea, în măsura posibilităților de imprimare, și a altor solicitări venite din partea unor farmaciști.

La inițiativa Fundației „Nație prin Educație”, echipele de robotică înscrise în concursul „BRD First Tech Challenge” au început producția de viziere cu ajutorul imprimantelor 3D primite prin sponsorizare de la aceeași fundație.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Cristim a donat produse alimentare pentru morenarii fără venituri

Publicat

pe

SC Cristim Prodcom SRL a răspuns apelului lansat de primarul municipiului Moreni, judeţul Dâmboviţa, şi a donat 40 de pachete cu produse alimentare, care vor ajunge la persoanele vulnerabile şi fără niciun venit.

Edilul Constantin Dinu mulţumeşte public firmei Cristim şi face apel şi către celelalte societăţi comerciale din oraş să sprijine administraţia locală în această perioadă de criză cauzată de pandemia COVID-19.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT