Connect with us

ACTUALITATE

Bărbat de 39 de ani din Ialomiţa a decedat, posibil din cauza COVID-19

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: fanatik.ro)

În judeţul Ialomiţa s-a înregistrat, astăzi, în jurul orei 14:00, decesul unui bărbat în vârstă de 39 de ani, posibil infectat cu noul coronavirus.

Potrivit prefectului Toniţa Manea, nu a sosit rezultatul testului COVID-19. Persoana în cauză nu se egăsea pe listele de monitorizare zilnică înregistrate de Direcţia de Sănătate Publică. Pacientul fusese consultat la Spitalul Orăşenesc Ţăndărei de către medicul de gardă.

„Urmare acestei situații, s-a dispus în regim de urgență ca Direcția de Sănătate Publică să efectueze teste tuturor contacților persoanei decedate. După primirea rezultatelor oficiale urmând să se acționeze în conformitate cu procedurile legale”, precizează prefectul Toniţa Manea.

Conform raportului operatic al DSP, în judeţul Ialomiţa sunt 111 persoane în carantină şi 2.759 în autoizolare la domiciliu.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Se fac înscrieri pentru clasa de baschet-volei de la Liceul Voievodul Mircea Târgovişte

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sărbătorim astăzi materializarea unui vis, a unei speranțe

Publicat

pe

de

Am fost și suntem dintotdeauna în Europa. Rezonăm cu valorile culturale ale bătrânului continent. Am fost, poate, despărțiți vremelnic, din cauza unor conjuncturi istorice, de această familie, dar niciodată nu am uitat de Europa, de democrație, de economia, cultura, tradițiile și civilizația care au contribuit pe deplin la schimbarea globală a societății, a aprecierii depline a omului, a drepturilor sale.

Astăzi – 9 Mai, sărbătorim Marea Europă, cel mai elocvent și puternic exemplu al unității întru binele cetățeanului, al colaborării al prosperității, al prieteniei și dorinței de mai bine. Sărbătorim materializarea unui vis, a unei speranțe. Trăim cu toții într-un spațiu mai democratic, mai liber, mai liniștit ca niciodată. Ceea ce s-a realizat pentru Europa Unită din 1950 încoace este un rezultat al diplomației, al consecvenței și al dorinței de unitate economică, socială și culturală.

La mulți ani, Europa! La mulți ani, România!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT