Connect with us

ACTUALITATE

Donaţie importantă din partea PRO România Dâmboviţa pentru spitalele din judeţ

Publicat

pe

Organizaţia PRO România Dâmboviţa a cumpărat, prin contribuţia membrilor de partid, un aparat medical Fukuda Denshi DSL-8001- monitor pentru funcții vitale, pe care l-a donat Spitalului Pucioasa.

„Sunt bucuros să am lângă mine oameni atât de frumoși, atât de buni. Am avut, în primul rând, în vedere Spitalul Pucioasa pentru că cei de acolo au fost, pur și simplu, aruncați în prima linie a războiului COVID-19 fără niciun ajutor. Hotelul Ceres a fost transformat în centru de carantinare, iar Spitalul va fi entitate suport.

Felul în care au fost tratate autoritățile locale, primarul orașului, argumentele și disperarea lor n-au impresionat pe nimeni. Eu sper să trecem cu bine peste această perioadă și să credem în toate formele de omenie, solidaritate, generozitate”, spune senatorul Adrian Ţuţuianu.

De asemenea, membrii PRO România Dâmboviţa au donat spitalelor din Pucioasa, Găeşti şi Moreni, Centrului Multifuncțional Titu, Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, Serviciului de Ambulanță Județean şi Stațiilor de Ambulanță Fieni, Titu, Găești, Răcari, Moreni, Voinești și Bilciurești 7.350 de perechi de mănuși și 30 de cutii de dezinfectant X300 tablete pentru fiecare.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Se fac înscrieri pentru clasa de baschet-volei de la Liceul Voievodul Mircea Târgovişte

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sărbătorim astăzi materializarea unui vis, a unei speranțe

Publicat

pe

de

Am fost și suntem dintotdeauna în Europa. Rezonăm cu valorile culturale ale bătrânului continent. Am fost, poate, despărțiți vremelnic, din cauza unor conjuncturi istorice, de această familie, dar niciodată nu am uitat de Europa, de democrație, de economia, cultura, tradițiile și civilizația care au contribuit pe deplin la schimbarea globală a societății, a aprecierii depline a omului, a drepturilor sale.

Astăzi – 9 Mai, sărbătorim Marea Europă, cel mai elocvent și puternic exemplu al unității întru binele cetățeanului, al colaborării al prosperității, al prieteniei și dorinței de mai bine. Sărbătorim materializarea unui vis, a unei speranțe. Trăim cu toții într-un spațiu mai democratic, mai liber, mai liniștit ca niciodată. Ceea ce s-a realizat pentru Europa Unită din 1950 încoace este un rezultat al diplomației, al consecvenței și al dorinței de unitate economică, socială și culturală.

La mulți ani, Europa! La mulți ani, România!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT